REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Gabriela Firea: Este foarte greu pentru toţi copiii din ţară să înveţe online

Gabriela Firea: Este foarte greu pentru toţi copiii din ţară să înveţe online

Replica API 12 noiembrie 2020 | 00:00 1119

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, că ultimele măsuri pe care guvernanţii le-au luat pentru combaterea pandemiei arată că nu le pasă de români, adăugând că este foarte greu pentru copii să înveţe online, foarte mulţi dintre ei nici măcar nu au acces la aparatură electronică de ultimă generaţie sau la internet.

Gabriela Firea

"Ultimele măsuri ale Guvernului PNL Orban arată nu doar cinism, este un cuvânt prea uşor, prea blând, ci faptul că nu le pasă de români. Pentru ei este mult mai simplu să închidă, să restricţioneze, să amendeze decât să procedeze la fel ca întreaga Europă şi anume să aibă programe şi măsuri care să ţină cont, practic, de populaţie. Suntem singura ţară din Europa în care, în loc să testăm elevii şi profesorii, Guvernul a decis închiderea şcolilor. Mă doare acest lucru nu doar ca om politic, mă doare ca mamă, ca persoană. Este foarte greu pentru toţi copiii din ţară să înveţe online, foarte mulţi nici măcar nu au acces la aparatură electronică de ultimă generaţie sau la internet şi atunci nu facem altceva, în această perioadă, decât să asistăm la o guvernare care îi duce pe copiii noştri la analfabetism", a afirmat Firea, într-o conferinţă de presă, la sediul PSD, scrie Agerpres.

Cât priveşte pieţele agroalimentare, în opinia sa "era mult mai normal, mai util, eficient să se organizeze în aceste pieţe circuite sanitare sigure atât pentru cei care îşi desfac produsele, cât şi pentru cumpărători".

"A fost mult mai simplu, dar foarte dur, cu efect umilitor şi cu efecte catastrofale pentru toţi românii, să se închidă aceste pieţe", a susţinut Firea.

Ea a adăugat că "era mult mai normal" să li se explice tinerilor, adolescenţilor, "celor care este normal să aibă o viaţă mai activă", că trebuie să se protejeze, "decât să ieşi la televizor, aşa cum a făcut premierul Orban, şi să faci o declaraţie plină de ură faţă de adolescenţi şi faţă de tineri jignindu-i şi numindu-i răspândaci ai coronavirusului".

"Nu cred că există undeva în România, în Europa sau în lume un tânăr care, cu bună ştiinţă, să dorească să transmită virusul, astfel încât el să fie catalogat de o autoritate, şi nu una oarecare, ci chiar premierul, ca fiind un răspândac, pentru că acest termen are o conotaţie negativă oricât ar încerca cei de la guvernare să îmbrace acum, să coafeze acest termen scăpat. Nu a fost doar un porumbel scăpat, asta este de fapt gândirea premierului Orban şi anume măsuri dure faţă de populaţie, niciun fel de milă faţă de români şi nepăsare pe toată linia, pentru că această criză sanitară gestionată falimentar de Guvernul Orban nu creează doar probleme majore în ce priveşte sănătatea şi viaţa oamenilor, ci creează probleme aproape de nerecuperat şi în economie", a susţinut ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Madam SARMA, mahalagioaica asta, iar se baga in seama ?? Cine o mai CREDE ?? Ai pierdut. Dispari! Nu vrem sa-ti mai vedem mitra si sa te auzim cum vorbesti: mult, foarte mult, prost si fara rost. Vorbesti mult si nu faci nimic, madam. Ti-ai tradat si colegii: ai candidat pentru un nou madan, fara sgla psd. Ai pierdut. Te-ai intors in psd cu TUPEUL SI AROGANTA ce te caracterizeaza cu mahalagisme. Ai cheltuit banii primariei, vei plati penal. Tatico, de bacau! Tu vorbesti, tu care inchideai scolile pentru 10 cm de zapada !? Acum e PANDEMIE, marito, sunt atatea decese..... Tu, pe ce lume traiesti
3
2
daca era psd ul la putere si ciobanii aveau tablete si munceau online de acasa...hai siktir de zdreanta ordinara
5
2
Vreau si eu nr lui Firea de tel, sa o scot in oras la o cafea ca e fata simpatica si pare de combinatii. Poate dezvoltam relatia si facem cv misto
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212