REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gabriela Firea ÎL SOMEAZĂ pe Cîțu să prezinte URGENT bugetul pe 2021

Gabriela Firea ÎL SOMEAZĂ pe Cîțu să prezinte URGENT bugetul pe 2021

Replica API 3 februarie 2021 | 20:52 1498

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a cerut premierului Florin Cîţu şi ministrului de Finanţe Alexandru Nazare să vină repede în Parlament cu bugetul de stat, pentru că românii trebuie să afle ce intenţii are guvernarea de dreapta şi ce investiţii sunt prioritare sau câţi bani merg către sănătate, educaţie, infrastructură, conform News.ro.

„Solicităm premierului şi ministrului de Finanţe să vină grabnic în Parlament cu bugetul de stat întârziat. Dl. Cîţu a mai fugit de Parlament şi când a fost invitat să dea explicaţii în faţa Comisiei de buget, la invitaţia senatorului Daniel Zamfir, ca preşedinte al comisiei. Românii trebuie să ştie ce intenţii are guvernarea de dreapta cu viaţa lor. Ce investiţii sunt prioritare, câţi bani merg către sănătate, educaţie, infrastructură. Care sunt alocările bugetare pentru alocaţiile copiilor, creşterea salariilor şi a pensiilor. În toată Europa, chiar şi în perioada de pandemie şi contracţie economică, guvernele au găsit soluţii să nu transfere către populaţie povara acestei perioade. Numai la noi se anunţă austeritate pe toată linia”, a afirmat Gabriela Firea, potrivit unei postări de marţi pe pagina de Facebook a PSD.

Senatoarea PSD a adăugat că echipa social-democrată a promovar măsuri pentru toate categoriile socio-profesionale, de câte ori a fost la guvernare.

„Dacă cei cocoţaţi la putere prin minciună şi fraudă nu pot, nu ştiu, nu vor, să facă un pas în spate şi să lase specialiştii social-democraţi să guverneze. De câte ori a fost la guvernare, echipa social-democrată a ştiut să promoveze măsurile prin care toate categoriile socio-profesionale să prospere”, a completat Firea.

Vicepremierul Dan Barna a anunţat marţi că obiectivul Executivului este să ajungă săptămâna viitoare bugetul pentru 2021 în Parlament, iar la Ministerul de Finanţe sunt în momentul de faţă discuţii pentru ca deficitul să se închidă la 7% sau 7,2%. Referitor la sporuri, acesta a spus că este făcută o analiză în prezent, însă există unele sporuri care nu mai sunt de actualitate, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce face, il sarmeaza?
0
2
sa ti-o trag la gingie !!! Cu cacat !!!
5
4
muie pnl,usr si postacilor pnl si usr
4
8
Cine plm este Gabriela Firea si in calitate de ce someaza ea pe cineva?
12
3
cine esti bre tu sa l somezi pe Prim?ce cacat ai facut si ce faci?Te tinem minte borata de moldoveanca ,cand ai fost la putere in BUC , si le ai bagat bete in roate acelor doua femei care au construit spitalul pentru copii.nu ti au dat spaga ?cum sa iei moldoveanco spaga de pe urma copiilor bolnavi?e criminal ,inuman,strigator la cer .ascunde te sa nu te mai vedem.
12
4
tupeu de moldoveanca
14
5
Auzi fa Fireo sa te ia la karici tot PSD-u tau.Macar stii cat fac 2 x 1.11?Mars in Siberia la ai tai.Vezi ca Putin intreba da tine cica ce mai faci cu ci-n ti-o mai pui.Cred ca vrea si el o tura......
14
4
nu mai ai cuvinte futu-te-n gat de muist pesedeu ???
14
5
Prostilor..
3
16
Iar se baga in seama mahalagioaica asta? Incompetenta asta, care a praduit bugetul bucurestenilor. Dispari matracuto, sarmaaa.... Tu vorbesti in numele pesedeilor ?! Rusine!
20
4
hierea,someaz.o pe mata si hotii pesedisti,plus barbat.tu bouarul submarinist!
18
5
vaca asta a uitat cit a durat cu dancila sa-i faca cineva bugetul .
21
5
MUIE psd si MUIE pesedistilor!
21
5
Soma soma gabita jos fustita
15
4
Cred ca a facut pe el de frica Catu...Nazare chiar a implorat-o sa nu-l mai SOMEZE asa URGENT...
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212