REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gabriela Firea, reacţie dură după ce sora sa a fost obligată să plece de la Garda de Mediu

Gabriela Firea, reacţie dură după ce sora sa a fost obligată să plece de la Garda de Mediu

Replica API 11 ianuarie 2020 | 01:13 581

Gabriela Firea a declarat, vineri, referitor la faptul că sora sa, Angelica Cobzaru, va pleca de la Garda de Mediu, că aceasta are două facultăți și un doctorat în protecția mediului, iar acum „trebuie să lase loc sponsorilor PNL și agramaților”.

Declarația primarului general vine în contextul în care Comisarului General al Gărzii de Mediu, Gabriela Dorojan, și-a dat demisia, în cursul zilei de joi, în urma unor discuții pe care le-a avut cu ministrul Mediului, Costel Alexe. Odată cu ea, va pleca și sora primarului Gabriela Firea, care ocupa funcția de director de cabinet al Gabrielei Dorojan, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie lDusmani
0
0
Ce te poti astepta de la un om care spune la tv ca are o sarma in cur???? si ca a fost victima unui atentat la viata ei..... cu sarma aia din cur???? La tv mei nene nu la o bauta.... Cata minte poate sa aiba ?
15
2
asa fac pulitica cadrele de nadejde ale lui felix, motanul raios voiculescu. Pentru ca nu era in stare sa citeasca corect de pe hartii stirile la tv si se facea in mod repetat de kkt si era tinta mistourilor ca era proasta proastelor, voiculescu a bagat-o afara. Pentru ca era varza si nu se pricepea la nimic si nimeni nu voia s-o angajeze, ghiciti ce a facut? Ca orice prost serios a intrat in politica in partidul prostilor, psd! Asta-i fierea, o sa se inece in propriul venin!
15
2
doua facultati la ANDREI SAGUNA la fara frecventa .
12
1
Din ce spui tu se poate trage concluzia ca la viitoarele alegeri locale cel mai potrivit pentru functia de primar al orasului este D.FAGADAU,nu are rost sa voteze Constanteni un alt candidat pentru ca toti sunt la fel,ma tu ori manipulezi ori i-ai facut campanie lui Fagadau din prostie,oricum ar fi esti un mare prost.
6
2
Mahalagioaico, moldoveanco... numai gua e de tine. Esti crescuta de motanu voiculescu, de antenisti, esti PARANOIA, madam "sarma", cu meamurile tale cu tot. Ai distrus Bucurestiul, cu tatismele si minciunile tale. Ai dezamagit maxim, ai gresit mult, ai risipit banii contribuabililor. Esti pe FARAS, antenisto!
13
2
Ca veni vorba de javre. Niste javre iau locul altor javre. Cand o sa ne trezim, deja o fim batrani sub tot felul de partide si politicieni care se schimba unii cu altii si unii pe altii. Imi pare rau referitor la plecare ca nu am plecat la timp din zona asta numita inca Romania. Nu-mi mai bateam capul sa votez cand pe unii cand pe altii ca poate o fi bine si pentru noi astia care mai lucram, muncim ceva. In rest prea ne inflamam cand tinem cu un partid sau altul. De exemplu multi pesedei sunt primiti azi in PNL. Iar unii useristi sau descoperit a fi securisti. Asa ca ne enervam aiurea.
11
0
poi dak sorta e asa o capacitate o somitate e pacat sa se iroseasca in latrina bucuresti trimiteo la londra paris newyork sa isi arate valoarea sa fie o adevarata ambasadoare a romaniei sa se cruceasca aia ce femei destepte exista in tara din lumea a saptea romania
12
4
pizdeii, aceste daunatoare pe cale de disparitie, nu trebuiesc protejati ci vanati pana la extinctia lor totala! Oricum alegerile parlamentare or sa puna ultima lopata de pamant peste ei!
19
5
Bai jigodie, voi vorbiti de clientela politica, nesimtire si tupeu maxim la javra asta de Firea.
19
7
Pentru sora duamnei!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272