REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriela Firea, senator PSD:

Gabriela Firea, senator PSD:

Replica API 15 ianuarie 2021 | 00:00 1635

„Coaliţia de guvernare nu va rezista mai mult de cele şase luni de miere.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
clar ca simpatiile politice se reflecta in comentarii Acum cind zilnic ies la iveala jafurile firei cum mai poate cineva sa-i mai gaseasca o scuza si sa o apere ? simpatie sau prostie ?
2
0
o am de 26 cm .Preferi natur sau cu sarma le preput?
0
0
Io sant sincer, as bostani-o pe gabita pana-i ramane rozeta clara si scartaie
1
3
ca vin cu negrii lui orban peste tine si atunci numai curul sa poata duce.Vei fi autostrada firea...
1
6
vorbeste prostia sau oftica din tine Acuzi pe cineva care deabia s-a apucat sa-si faca treaba Nici nu stii ce are in cap Asta pentru ca a scos la iveala jaful din pmb sub obladuirea psd Asa ca pina o sa-l dovedesti pe nicusor ca fiind un infractor ciocu mic Daca o sa ai dreptate atunci la bulau si cu el Pe firea deocamdata a salvat-o intrarea in parlament dar majoritatea e alta asa ca ...
6
3
Chiar nu e important cat rezista cei de la rezist din guvern. Si asa este vorba numai de clasa lor de privilegiati si jnapani,complet detasati de restul populatiei zombificate,care supravietuieste in ciuda relelor facute de guverne si autoritati. Romanii nu au o conducere a lor,ci una impotriva lor. Pe langa astea,romanii sa mananca intre ei de parca fiecare din noi am fi din alta specie .
2
3
Dar figura lui Plicusor Ban ce-ti spune? Cred ca esti un prapadit, din nu stiu ce mahala constanteana, care n-a trecut prea des dincolo de halta Palas, si care, lasat singur in Piata Victoriei, nu stie sa ajunga la Gara de Nord. In schimb, iti dai cu parerea despre Bucuresti si despre un om pe care nu-l cunosti. Asa, as putea sa zic si eu despre tine, dupa felul in care gandesti, ca esti un prost, ros de rautate, partizan peste poate, si constipat la minte. Ce zici?
5
7
Este una dintre chipurile de femei care vor intra cu nume si prenume in istoria raului probabil sub numele de "femeia vipera" .Chipul si privirea ii tradeaza caracterul infect,egoist,rautacios,perfid si viclean.Daca mahalagismul ar trebui sa primeasca un nume el este Gabriela Firea.Daca o mahala murdara din Bucuresti ar trebui sa primeasca un nume acesta este Cartierul Gabriela Firea.Incompetenta si infatuarea mana in mana cu laua de sine au si ele un nume:Gabriela Firea.Dezgustaoare fiinta.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614