REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gabriela Prisăcariu, criticată că-și lasă fiul să-l chinuie pe Cenușă, animalul de companie

Gabriela Prisăcariu, criticată că-și lasă fiul să-l chinuie pe Cenușă, animalul de companie

Valentina CAMARA 19 ianuarie 2023 | 00:00 508

Gabriela Prisăcariu își încântă fanii adesea cu imagini adorabile cu fiul ei, Luca Tiago, dar și cu micul lor animal de compania, Cenușă. Cei doi sunt parteneri de joacă zi de zi, însă se pare că, de această dată, soția lui Dani Oțil a atras criticile admiratorilor ei după ce unii dintre ei au fost de părere că îi dă voie micuțului să se joace agresiv cu micuța lor felină, fără să-i corecteze comportamentul.

Gabriela Prisacariu, criticata ca-si lasa fiul sa-l chinuie pe Cenusa, animalul de companie

În acel moment, modelul a oferit replica, explicând cum stă, de fapt, situația și care este motivul pentru care a ales să nu intervină.

Soția lui Dani Oțil este o prezență constantă în mediul online, acolo unde le arată admiratorilor ei cum își petrece timpul alături de Luca Tiago. Cenușă, micuța felină care a venit în viața lor după ce fostul animal de compania a sfârșit lovit de mașină, este tratat ca un adevărat membru al familiei, alături de care Luca Tiago nu ezită să se joace.

Recent, însă, Gabriela Prisăcariu a postat în mediul online un scurt filmuleț în care fiul lui Dani Oțil a avut câteva gesturi față de animalul de companie pe care internauții le-au catalogat ca fiind nepotrivite, moment în care nu au ezitat să-i atragă atenția Gabrielei Prisăcariu.

„Te ador și pe tine și pe cel mic, dar nu mi se pare înțelept să nu oprești chinuiala lui Cenușă... copiii se învață de mici să atingă animalele cu blândețe... Poate este de gândit...”, a fost mesajul pe care l-a primit Gabriela Prisăcariu.

Ce răspuns a oferit Gabriela Prisăcariu?

Gabriela Priscariu a postat în mediul online mesajul pe care l-a primit, atașând și răspunsul pe care l-a oferit. În opinia soției lui Dani Oțil, micuța felină nu ar mai fi stat în brațele fiului ei dacă s-ar fi simțit agresată, motiv pentru nu a găsit niciun motiv pentru care să intervină.

Modelul a lăsat să se înțeleagă că este de părere că, în cazul în care fiul ei s-ar fi comportat cu Cenușă într-un mod agresit, felina ar fi plecat de una singură din brațele sale, fără să fie nevoie de intervenția sa.

„Dar ți se pare că îl ține cineva cu forța pe Cenușă în brațele lui Tiago?”, a răspuns Gabriela Prisăcariu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212