REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gabriela Szabo îl dă în judecată pe Nicușor Dan

Gabriela Szabo îl dă în judecată pe Nicușor Dan

Replica API 22 iunie 2022 | 00:00 1320

Fosta campioană olimpică Gabriela Szabo îl cheamă în instanță pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a demis-o de la conducerea clubului CSM București, potrivit fanatik.ro.

Gabriela Szabo

Nicușor Dan a anunțat pe 3 iunie că a demis-o pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM București, principalul motiv fiind rezultatele slabe înregistrate de clubul sportiv bucureștean în ultima perioadă. Primarul a precizat că va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM, "în urma semnalelor primite" din interior.

"Precizez că am toată preţuirea pentru performanţele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveşte activitatea ei în fruntea CSM Bucureşti", a completat el, citează stiripesurse.ro.

El a susţinut că actuala conducere a clubului a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management "defectuos", ca urmare schimbarea fiind necesară.

"Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară - schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)", a scris primarul general, pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alergi dupa functii pesedisto ? Rusine! Pacat de de tine ca sportiva.
0
0
Muuuuuie Gurzu
0
0
Esti la fel de destept ca Plicusor Ban... Pe ce criterii i-ai dat tu 4? Cum ai ajuns la decizia asta, ca minte nu pari a avea...
0
0
...ca sportiva nota 10 ...ca manager ...4
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108