REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Gala Brit Awards 2021 se va desfăşura cu public, în pofida pandemiei

Gala Brit Awards 2021 se va desfăşura cu public, în pofida pandemiei

Replica API 24 aprilie 2021 | 00:00 652

Gala Brit Awards, premiile industriei muzicale britanice, se va desfăşura pe 11 mai în faţa unui public alcătuit din 4.000 de persoane, în cadrul unui program de testare guvernamental în vederea reautorizării evenimentelor de masă în pofida pandemiei, au anunţat organizatorii, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Sursa foto: BRIT Awards / Facebook

Participanţii la eveniment, programat să se desfăşoare pe Arena O2 din Londra, vor trebui ca la intrare să facă dovada rezultatului negativ la testul pentru depistarea coronavirusului şi să se supună realizării unui test după ceremonie. Spectatorii vor fi însă scutiţi de la regulile de distanţare socială şi de la portul măştii.

Organizatorii au precizat că 2.500 de locuri vor fi rezervate lucrătorilor din domenii esenţiale din capitala britanică pentru a saluta ''angajamentul dezinteresat'' al acestora.

Brit Awards se desfăşoară în mod tradiţional în luna februarie, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, la fel ca numeroase alte gale de decernare a unor premii în domenii artistice.

Ediţia de anul acesta, cea de-a 41-a, are în prim-plan femeile. Pentru prima dată, nominalizările în categoria ''albumul anului'', cea mai prestigioasă dintre recompense, sunt dominate de artiste - cântăreaţa londoneză Dua Lipa, artista soul Celeste şi compozitoarea-poetă Arlo Parks.

''Anul acesta a fost lung şi dificil pentru toată lumea şi sunt încântată de ideea că această seară va onora eroicii lucrători esenţiali, care s-au ocupat atât de bine de noi în această perioadă şi continuă să o facă'', a comentat Dua Lipa.

Sălile de concert, asemenea muzeelor şi restaurantelor, vor primi permisiunea de a se redeschide abia pe 17 mai odată cu relaxarea restricţiilor în Anglia.

Din programul de testare guvernamental mai fac parte şi finala Cupei Angliei la fotbal, care va avea loc pe 15 mai, pe stadionul Wembley.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212