REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Gala Excelenței și Performanței Feminine, la Grand Ball Melody Mamaia! Video

Gala Excelenței și Performanței Feminine, la Grand Ball Melody Mamaia! Video

Virgil STOIAN 12 martie 2023 | 17:07 2470

Consiliul JudeÈ›ean ConstanÈ›a, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din ConstanÈ›a È™i CCINA, a organizat, duminică, 12 martie, Gala ExcelenÈ›ei È™i PerformanÈ›ei Feminine.

 Gala Excelentei si Performantei Feminine, la Grand Ball Melody Mamaia! VideoMihai Lupu

Evenimentul a reunit personalități constănÈ›ene din domeniul economic, sănătate, turism, sport È™i media È™i a avut ca scop premierea doamnelor care aduc o contribuÈ›ie majoră în dezvoltatea socio-economică a ConstanÈ›ei.

 Gala Excelentei si Performantei Feminine, la Grand Ball Melody Mamaia! VideoMihai Lupu și Erwin Șimșensohn

La eveniment au participat președintele CJ Constanța Mihai Lupu, consilierul județean Gheorghe Donțu, directorul Teatrul de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn dar și alte personalități.

 Gala Excelentei si Performantei Feminine, la Grand Ball Melody Mamaia! Video

Anca Belu și Mihai Lupu

 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa traiasca tovarasul Kelem Hunor, care are grija de orasul Cta si de cultura locala, ca nu cumva sa se ridice peste amatorismul politic autohton si inaltimea artistei ceausiste de culoare galbena, plina de onoruri si diplome" trandafirii". A propos de trandafir! Cand te face taticul si profesor universitar? Ca diplome ai invatat sa dai!
7
0
Voi împărțiți performanta, mai tovarăși buni la toate vremurile? Mai toți sunteți agramați și nu ați întrat intr-un muzeu sau un teatru de zeci de ani. Va sperie cultura si valorile. Va dați între voi importantă, dar lumea știe ca sunteți unii prorectori politici cu diplome de licenta 6 si 7 și traiti din conturile taților sau ale socrilor. Greata și voma din partea noastră și urarea sa rămâneți numai între voi și sa va sfâșiați ca bestiile. PNL nu mai exista; voi sunteți hologramele unui partid cândva adevărat. Numai atat puteți? Numai niște diplome cartonate și bale de fala și orgolii? Vai de capul vostru!!
12
0
Inca o cheltuiala facuta de seful Consiliului Judetean Constanta pentru premierea unor femei care nu inseamna nimic pentru judetul Constanta,sindrofie pe bani constantenilor pentru asha ceva se gasesc bani,cand este vorba sa faca ceva pentru Judetul Constanta nu se gasesc bani,a plecat Nicusor Constantinescu dar oameni plantati de puscariasul asta la CJC sunt tot aia de pe timpul lui,ca si la primaria Constanta unde Chitzac a fost prea slab pentru ca sa inlocuiasca oameni lui R.Mazare,alt oaspete de lux al penitenticiarului Poarta Alba.
11
0
Trandafir este o cooorveta utilizata intens care deserveste de ani buni un grup de domni din UOC. Ce se intampla la USR si de ce nu se dau de la USR premiile feminine? Francu elena o figura de trista amintire, feri petrescu o mahalageoaica agramata si hoata meteu cu o sacosa de fursecuri adunate de pe mese, si anca beliu vesnica amanta de pesedisti.
12
0
Ce experienta feminina la ce la cracit si la s**t
9
0
"Gala", "excelenta" cuvinte mari pentru persoane mici, imi e scarba. Toti lingaii si evazionistii primesc premii pentru excelenta, scarboasa tara.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468