REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gala Femeilor Liberale, desfășurată la Constanța. Video

Gala Femeilor Liberale, desfășurată la Constanța. Video

V.C., A.F. 12 martie 2023 | 00:00 4241

Organizația Femeilor Liberale – Filiala Constanța a organizat în cursul zilei de sâmbătă, 11 martie a.c., Gala femeilor liberale, un eveniment dedicat femeilor din municipiul Constanța. La eveniment au participat președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, primarul Constanței, Vergil Chițac, primari din județ, dar și deputații PNL, Mircea Banias și Septimiu Bourceanu. Printre femeile premiate se numără Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, jurnalista Feri Predescu, directorul Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu Constanța, Anamaria Ciobotaru, Maria Magiru, Directorul Muzeului de Artă Populară Constanța, Daniela Vladescu, managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța, dar și Amalia Niță.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

Evenimentul a fost organizat de Organizația Femeilor Liberale, Filiala Constanța și sunt prezenți, printre alții, primarul orașului Constanța - Vergil Chițac, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa - Mihai Lupu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa - Bogdan Huțucă, Ionuț Rusu - viceprimarul PNL al Constanţei, primarul localității Poarta Albă, Vasile Delicoti, Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

La eveniment mai sunt prezenți Marius Tulică - consilier local PNL, medicul Adriana Câmpeanu - președintele Organizației Județene de Femei a PNL Constanța, Loredana Manolache - inspector școlar general adjunct în cadrul ISJ Constanța, Sorin Mihai - șeful ISJ Constanța, consilierul local PNL - Mihaela Andrei.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

Gala Femeilor Liberale este un eveniment care marchează încheierea unui an de muncă şi de proiecte derulate de către femeile liberale. Sunt premiate rezultatele obţinute în urma străduinţei şi eforturilor de peste an ale doamnelor liberale.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

În deschiderea evenimentului a luat cuvântul medicul Adriana Câmpeanu - președintele Organizației Județene de Femei a PNL Constanța:

„Am astăzi onoarea și bucuria să deschid acest eveniment special din două motive, pentru că, în primul rând, celebrăm femeia și în al doilea rând celebrăm excelența femeilor în diverse domenii. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi la acest eveniment.“ a transmis Adriana Câmpeanu.

„Doamnelor, nu uitați, fiecare dintre noi suntem o comoară în familie, la locul de muncă și pentru societate.“, a mai adăugat președintele Organizației Județene de Femei a PNL Constanța.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

În cadrul evenimentului au fost premiate femeile liberale cu rezultate remarcabile, printre care și primarul comunei Mihail Kogălniceanu - Anca Belu, fiind premiată de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa - Bogdan Huțucă:

„Astăzi am primit o misiune deosebită - aceea de a oferi un premiu unei persoane pe care toți cei de aici o îndrăgim și o apreciem. Doamna primar Anca Belu a demonstrat de-a lungul activității sale că realizările sunt cel mai frumos și cel mai puternic argument din politică mai ales când vorbim despre viața comunității.“,  a transmis Bogdan Huțucă.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

„Mă simt flatată de acest premiu. Este adevărat că este o recunoaștere a meritelor de-a lungul timpului, atât în PNL cât și în administrația locală. Nu este numai munca mea, este munca unei întregi echipe pe care o am în spate, este munca tuturor colegilor din primăria Mihail Kogălniceanu, este susținerea prietenilor, și nu în ultimul rând a familiei și, de ce nu, cred că o să le mulțumesc și celor care mă îndrăgesc mai puțin pentru că datorită lor a trebuit să demonstrez și să învăț să nu greșesc.“, a transmis primarul Anca Belu.

„Ca un sfat pentru domnul președinte este să susțină și să ofere posibilitatea cât mai multor femei să se implice atât în cadrul organizației PNL cât și în administrația publică.“, a mai adăugat primarul comunei Mihail Kogălniceanu.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

Evenimentul a continuat cu premierea profesorului universitar și doctor Marina Cap-Bun, din cadrul Universității Ovidius Constanța, membru fondator, distincția fiindu-i oferită de primarul orașului Constanța, Vergil Chițac.

Gala Femeilor Liberale, desfasurata la Constanta. Video

„Știu că în rândul femeilor liberale s-a declanșat și competiția electorală, motiv pentru care urez succes tuturor. Nu aș fi de acord cu doamna primar Anca Belu care spunea că politica ar fi mai mult adresată bărbaților. Cred că după performanța și prestațiile doamnei prim ministru britanic Margaret Thatcher e greu să mai spună cineva în momentul de față că politica este apanajul bărbaților. Eu îmi doresc ca în PNL să fie mai multe femei și cred că ar fi mai mult echilibru.“, a transmis primarul Vergil Chițac.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Feriti-va de femeia lup! Chiar si printre rude daca aveti, feriti-va si montati-va camere la masini fratilor! Fata spate. Numa fata n-ajunge. Feriti-va de femeia lup!
0
0
Cica are relatii la politia din techirghiol si n-are frica. Deocamdata. Le mai are. Relatiile. Pana o prinde unu in fapt si-o ia cu duba. Adica 2 dube. Ca sa intre.
0
0
Atentie, cu rva cimitirista zgarie masini! A luat-o razna! Nu mai are cota si si-a gasit si o alta ocupatie. Zgarie masini.
0
0
s-ar rasuci in mormant Bratienii sa vada adunatura asta de agramati, filfizoni, hoti, nemernici, corupti, lasi, ipocriti. Feri Predescu s-a descalificat acceptand un premiu din partea unui partid si a acestor specimene care îl compun.
3
0
Pe Monica Chereches nu ați premiat-o? Ei i-ar fi plăcut sa o premiați cu un bărbat,ca ei ii place sexul în 3. Cu Horațiu și alta fata,pe care o coopteaza Horațiu dintre balerine. Vedeți audierea unei balerine din 10 martie care a scos la iveala practicile obosite și bolnave ale soților Cherecheș. DEMISIAAAAA
4
0
S.au strâns bosketary peneleu la cheazda, marshjegurilor , luați cu squirt futuvangura
0
0
Păi dacă era "Gala femeilor", ce au căutat pulărăii ăia pe acolo?!? Așa... Să se bage în seamă, să mai apară prin ziare, tv, net...
5
0
Păi dacă era "Gala femeilor", ce au căutat pulărăii ăia pe acolo?!? Așa... Să se
4
0
Domnului Hasotti, "pohta ce-ai pohtit",prin urmasa ta de vaza, trandafira, ai reabilitat familia Ceausescu. Premii pnl iste pentru amanta lui Nicu Ceausescu, unei guriste de bodega, cu aere de mare artista si director. Sustinuta desigur de UDMR. Le-ai facut o bucurie Bratienilor. Ai o mana, sa o tot folosesti....
9
0
Trandafir si Looory doua cooorvete din invatamant, ambele tavalite intens. Francu elena o figura de trista amintire care duhnea a vin de butuc, feri petrescu o mahalageoaica agramata si hoata mereu cu o sacosa de fursecuri adunate de pe mese, si anca beliu vesnica amanta de pesedisti. SCARBA SI PROSTITUTIE TOTALA.
11
0
Daniela Vladescu pt ce a primit premiul? Ea se lauda cu prietenul ei Kelemen Hunor de la udmr. Sau cauta sprijin politic la oricine. Cel mai slab manager pe care l a avut teatru. Apară doi obsedați sexuali ,fam Cherecheș. Nimfomanii aia 2,cu sex în trei. Demisiaaaaa
13
0
ce mwee au luat hastagistii !!!!
5
1
Era indicata si o plimbare la ceas de seara pe superbul pietonal Stefan cel Mare, pe pavajul impecabil dintre transeele protejatilor PNL!
13
0
Uitati-va atent la aceste poze! In viitorul foarte apropiat aceste doamne simpatice si acesti domni bine imbracati se vor desparti in tabere adverse si isi vor da in cap ptr putere: sefi la Primarie sau CJC, posturi eligibile de consilieri, locuri de parlamentar etc Pacat de primarii PNL care sunt cei mai buni din judet si care chiar nu conteaza in deciziile acestei filiale PNL condusa de un grup mic cu interese majore!
16
1
pe prietenii de la psd nu i-ati invitat?? Pai le vindeti bucati de plaja din patrimoniul Constantei, si la un sprit nu-i chemati.Mai puneati la cale alte furaciuni cu chitac si consilierii pnl.Rusine....
13
0
Si pe lorryy spaima p…. nu au premiat-o baietii???Succes la pupat c…. ca asta o caracterizeaza pe aceasta individa fara scrupule!
15
1
Printre oamenii intr -adevar remarcabili ai acestui partid s-au strecurat si personaje dubioase care trag serios in jos PNLul! Un exemplu: Sorin Mihai in al carui mandat s-su petrecut cele mai grave acte de coruptie din istoria ISJ Constanta!!! Cine il tine in brate pe acest fost candidat UNPR la primaria Mangalia???
14
0
crema ctei! laudati fie cei ce gasesc asemenea momente. ovanezian nu a participat?
6
0
Sa ne ccm pe voi toti
16
0
Au dat o m**e mai marii PNListilor la femei,fara sa se supere cei de-acasa.
10
2
Vladeasca, amanta lui Nicu Ceaușescu și maria magiru, omul comuniștilor mazare și constantinescu, la mare căutare.....chitac ti-ai luat-o în brate! În ce hal a ajuns PNL ul! Votati cu social-democratii, măcar sa știm încotro o luam. Fraților, ăștia nu sunt respect, nu au valori, nu au cultura, ci doar răzbunare și spoiala intelectuala.
20
0
E bine ca v ați întâlnit sa va faceți planuri pt un nou mandat și sa va dați calde. Doar ca nu va mai alege nimeni , deci ați cam pierdut timpul cu întâlnirea asta.
21
0
Cea mai tare pnl ista e Mihaela Andrei ! Apare mai intai nasaul si dupa 3 min si ea ! Ca asa e la maki !
25
0
Zici PNL si tragi apa.0
24
0
unde-i c***a cimitirista din techirghiol ca n-o vad in poze? iar suge pe sub mese?
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272