REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Gala Grammy Awards va avea cinci categorii noi de premii competiţionale

Gala Grammy Awards va avea cinci categorii noi de premii competiţionale

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 918

Gala Grammy Awards va avea cinci categorii noi de premii competiţionale începând cu gala de anul viitor, au anunţat joi organizatorii evenimentului, inclusiv distincţia pentru "cel mai bun compozitor", precum şi un trofeu special acordat "celui mai bun cântec pentru o schimbare socială", informează Reuters.

Reprezentanţii The Recording Academy au spus că vor atribui un premiu pentru "compozitorul anului (pentru muzică non-clasică)", care îi va recompensa "pe cei mai prolifici compozitori non-interpreţi şi non-producători pentru piese noi lansate pe durata eligibilă de un an".

Celelalte patru categorii noi competiţionale sunt "cea mai bună interpretare de muzică alternativă", "cea mai bună interpretare Americana", "cea mai bună coloană sonoră pentru un joc video şi alte medii interactive" şi "cel mai bun album de poezie recitată", relatează Agerpres, citată de stiripesurse.ro.

De asemenea, organizatorii au dezvăluit că vor introduce în palmaresul galei şi un premiu special de merit ce va fi atribuit "celui mai bun cântec pentru o schimbare socială". Pentru a fi eligibile la acest trofeu, cântecele trebuie "să conţină versuri care abordează o chestiune socială de actualitate şi promovează înţelegerea, construirea păcii şi empatia".

Câştigătorul acestei recompense speciale va fi ales de un comitet şi ratificat de Consiliul de Administraţie al The Recording Academy.

Grammy Awards 2023 va fi cea de-a 65-a ediţie a acestei gale anuale, în cadrul căreia sunt atribuite cele mai importante premii din industria muzicală americană.

Gala din 2022 a fost amânată din ianuarie până în luna aprilie din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19 şi transferată din Los Angeles la MGM Grand Arena din Las Vegas.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272