REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

GALA OSS FIGHTERS, meciul de retragere al lui Alex Filip VIDEO

GALA OSS FIGHTERS, meciul de retragere al lui Alex Filip VIDEO

Replica API 13 iulie 2021 | 17:52 2664

La restaurantul Don Corleone Mamaia, a avut loc luni, 12 iulie, o conferință de presă de lansare a Galei K1 OSS FIGHTERS, Ediția a VI-a, primul eveniment din Mamaia al sezonului 2021. Prezenți la conferință au fost: Drăgan George, președinte antidrog Constanta, Alex Filip, Tudose Lucian - vicepreședinte OSS FIGHTERS, viceprimarul Ionuț Rusu, Marius Gheorghe - președinte OSS Fighters, Corina Martin - președinte de onoare RESTO. Gala va avea loc pe data de 16 iulie, orele 19:00, în piațeta Cazino.

Corina Martin: Primul eveniment major al acestui sezon

”O gala profesionistă a orașului Constanța, pentru care s-a muncit foarte mult. Ținem steagul sus, al luptelor de contact, la Constanța, în stațiunea Mamaia. Va fi primul eveniment major al acestui sezon. O gala cu nume mari, ca Bogdan Stoica, Amancio Paraschiv și bineînțeles, cel mai cunoscut luptător al Constanței. Alex Filip. Vom susține evenimentele Constanței, în special pe cele care susțin sportivii Constanței.” a declarat Corina Martin, președinte de onoare RESTO.

Marius Gheorghe: Constanța merită evenimente sportive de calitate

„Așa cum v-am obișnuit în fiecare an încercăm să aducem în fața oamenilor un eveniment sportiv de calitate așa cum am făcut în ultimii șase ani. Susțin din surse proprii acest eveniment și sper să fie un eveniment de calitate. Constanța merită evenimente sportive de calitate. Vreau să mulțumesc Primăriei pentru sprijin”, a declarat Marius Gheorghe.

Primăria municipiului Constanța sprijină sportul de orice natură

”Unul dintre țelurile noastre este să fim alături de tot ceea ce înseamnă sport. Primăria municipiului Constanța sprijină sportul de orice natură. Orice activitate de natură sportivă este binevenită pe raza orașului Constanța, pentru că sportul înseamnă sănătate. Acest eveniment se anunță unul de o mare amploare. Vom avea și un centru de vaccinare pentru că sportul înseamnă și responsabilitate. ” a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

Alex Filip: Voi rămâne aproape de această promoție

Este un moment emoționant pentru mine deoarece pentru prima dată sunt în dublă calitate aici, atât ca sportiv dar și ca promotor al acestui eveniment. Voi avea un superfight, meciul meu va fi meciul de atracție, cu un adversar redutabil. După retragerea mea voi rămâne aproape de această promoție, voi încerca să aduc un plus prin experiența mea din Olanda.” a declarat Alex Filip.

Și de această dată, organizatorii au pregătit o seară de lupte și spectacol, pentru constănțeni, turiști și vizitatori, o competiție în care se vor lupta sportivi din România, Moldova, Georgia și Olanda și în care cel mai titrat luptător al Constanței, redutabilul Alex Filip, își va disputa ultimul meci din carieră.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are ochelari, barbita hipstereasca... a uitat cand cerea spaga la cadeti prin 2010 2011. a ajuns vice toparlanu
3
1
Sluga asta nu a fost luptator in viata lui. Este un sifon si un mascarici de om. Tot ce a batut au fost copii pe la cluburi unde mai facea si pe paznicul. A indoit ciocande de interlopi si acum este mare razboinic! Mars
6
1
Cum se face ca presedintele asociatiei Tomis Antidrog este singurul de la masa aia care are fata si comportamentul unui om drogat? Urmariti-l de la inceputul conferintei si comparati-l cu ceilalti.
7
1
cat o sa mai stergeti comentariile ??? sunteti platiti si pentru filtrarea lor ?
4
1
O sa o fure din nou de la adversar
10
2
Forta Alex !!! Lasa cateii sa latre, atat stiu sa faca...........
2
9
lakele care batea copii pt iarba si le dadea tot ce confisca baietilor din 45.
10
2
Greu de tinut steagul sus cand esti tu prin preajma...
8
1
Mai bine zis Sifonul Alex Filip nu luptatorul.
13
2
Un articol platit.. Lache asta nu are niciun titlu.. nici macar un polititst serios nu este.. un figurant, prieten cu interlopii pe care ii taxa.. zi-le Catelu
23
2
Ce palmares are? A cam fost invins in cele mai multe partide. Nu prea este un reper in domeniu, un exemplu demn de urmat.
17
3
Stai ca nu inteleg, cum adica se retarage???? A fost activ pana acum???? Nu inteleg, serios....
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212