REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber. Evenimentul va avea loc pe 29 iunie

Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber. Evenimentul va avea loc pe 29 iunie

Replica API 14 iunie 2020 | 00:00 601

Gala Premiilor Gopo, evenimentul care celebrează și recompensează anual cele mai importante realizări cinematografice din România, va avea loc pe 29 iunie, într-o nouă formulă, la Verde Stop Arena. Este prima ediție care se va desfășura în aer liber din istoria Galei, au anunțat organizatorii într-un comunicat, scrie Libertatea.

Cea de-a 14-a ediție a Galei Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, a fost inițial programată la data 24 martie, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost reprogramată pentru 29 iunie.

Procesul de votare, care implică peste 600 de profesioniști din industria cinematografică, se va desfășura pe platforma pusă la dispoziție de organizatori. “Industria cinematografică a fost profund afectată de criza economică generată în contextul pandemiei. Iar Gala Premiilor Gopo, care sărbătorește realizările cinematografiei românești din anul precedent, dorește să atragă atenția și asupra situației acestui domeniu important atât pentru cultura, cât și pentru economia românească.

Evenimentul dedicat industriei cinematografice se va desfășura în condiții de maximă siguranță pentru participanți, în aer liber, respectând toate măsurile de protecție impuse de autorități”, a declarat Alexandra Boghiu, coordonator al Galei Premiilor Gopo.

Producțiile care au intrat oficial în cursa pentru trofeul Gopo Categoria “Cel mai bun film de lungmetraj” “Călătoria fantastică a Maronei” (r. Anca Damian), “La Gomera” (r. Corneliu Porumboiu), “Monștri.” (r. Marius Olteanu), “Parking” (r. Tudor Giurgiu) și “Touch Me Not” (r. Adina Pintilie).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212