REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Galani şi firma care a construit un bloc cu 9 etaje, fără autorizaţii, au pierdut procesul cu Făgădău!

Galani şi firma care a construit un bloc cu 9 etaje, fără autorizaţii, au pierdut procesul cu Făgădău!

Replica API 18 martie 2017 | 00:00 572

Întregul scandal declanşat de cei care au ridicat un bloc cu 9 etaje în zona cartierului Tomis Plus, fără a deţine autorizaţii, este pe cale de a fi tranşat de instanţă! Societatea Arproex s-a adresat magistraţilor, în contradictoriu cu primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, sperând astfel să oblige municipalitatea la emiterea autorizaţiei de construcţie. Ceea ce însă nu s-a întâmplat!

"Respinge cererea formulată de către reclamanții GALANI IONUŢ și SC ARPROEX SRL, în contradictoriu cu pârâtul PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANŢA, ca nefondată. Obliga reclamanții la plata către pârât a cheltuielilor de judecată în suma de 658,07 lei (onorariu avocat). Cu recurs în 15 zile de la comunicare", se arată în minuta instanței.

Amintim că este vorba despre blocul care intra în atenţia opiniei publice după ce, în noiembrie 2016, o schelă se prăbuşea, avariind mai multe autoturisme parcate lângă imobil. Cu această ocazie, reporterii aveau să afle că blocul este construit “în deplină ilegalitate”, adică fără autorizaţie, constructorul şi beneficiarul, SC Arproex SRL, fiind amendat pe bandă rulantă de-a lungul timpului.

Amenzile au curs atât de la Primărie, cât şi de la Inspecţia Muncii ş.a.m.d. Chiar şi aşa, investitorul a dat vina pe Primăria Constanţa, pe care a acţionat-o în judecată fiindcă refuză să pună în legalitate construcţia. De această construcţie nu este străin nici cântăreţul Ionuţ Galani, care a deţinut terenul pe care se ridică blocul. A înstrăinat terenul dezvoltatorului imobiliar, în schimbul a patru apartamente în blocul neterminat încă.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
GALANI NU ARE ABSOLUT NICI O VINA! VOI CU COMENTARIILE VOASTRE SUNTETI CHIAR RIDICOLI! BAIATUL CHIAR ISI VEDE DE TREABA LUI SI NU DERANJEAZA PE NIMENI NICIODATA!
0
0
Cred ca va bucurati ca prosti pt ca la recurs or sa castige si atunci nu o sa mai poata face nimeni nimic. Probabil e un scenariu gandit din nainte sa piarda la fond si sa castige la recurs ca sa vada prostii ca macar s-a incercat chipurile sa se faca dreptate.
2
0
la Tomis Plus toti machedonii au construit haotic apartamente jalnice iti iau banii si te aburesc cu actele 1 an sau mai mult de ce le dau voie sa vanda apartamente daca ei nici macar nu au autorizatii de constructive? Nicaieri in tara nu exista asa haos ca la noi asa se intampla cand priamrul si viceprimarii sunt machedoni imputiti
5
0
Lale Galani, scoate scoate banul si unge pe mucanu Fagadau si pe aia de la adminisdtratia publica locala, Panzariu si o sa taca tori.
3
0
Toti machedonii se cted greci!Niste parveniti pe care daca ai scoti de pe b.dul tomis se pierd.
4
0
Sunt apropiata cu Galani,este machedon dar ii e rusine sa recunoasca,si se da grec. Scuze familiei,cineva trebuia sa spuna intr o zi secretul.
5
0
asta-I stil machedonesc frate , construiesti eventual vinzi rapid si iti bagi pula-n reclamatii de la fraieri ca ce tu I-ai pus sa cumpere ?
7
0
Nu conteaza, grec, makedon, tigan, roman, sa respecte legile Romaniei, noi nu ne ducem in Grecia sa ridicam constructii fara autorizatii, ce, asta-i tara lu' papura voda, fiecare face ce vrea? Si, apropo, daca era un grec original, statea in tara lui, nu migra!
11
0
Romani tigani
0
5
golani,golani ramane o scarba de homosexual care a zis ca s-a scos,terenul cu furaciune impreuna cu bonduelle,iara constructia s-odemoleze pe banul lor
8
0
Umflat care se crede grec! Habar nu au de istoria lor.O adunatura fara tara , doar cu o kinba pocita si citeva obicieuri!
19
1
haha auzi tu makedonii greci originali haha buna gluma
22
2
Niste tupeisti care sfideaza legea...sa demoleze blocurile!!!poate asa se sperie si alti nesimtiti care construiesc unde vor ei.
21
0
Sa fie demolat, e simplu
18
0
Grecul cu machedonul.... ?! Cand s-au agreat !? Sunt si asemanari, dar diferentele sunt mari, da. Mai mult se urasc si se dusmanesc.
15
2
Va rog sa nu mai comentati aiurea, Ionut Galani este grec original, si melodiile pe care le interpreteaza sunt intr-o greceasca impecabila! De fapt toti makedonii sunt greci originali. Dar vorba lui Murphy: a-nceput de ieri sa cada, cate-un makedon pe strada, vine trenul din Galati, cu makedoni spanzurati.
5
23
MDA. ASTEPT IN CONTINUARE STIREA CU DARAMAREA BISERICII RIDICATA TOT FARA AUTORIZATIE LA BENZINARIA DE LA BOEMA ! DACA SE FACE DREPTATE, SA SE FACA DREPTATE PANA LA CAPAT. DIN STIRI INSA AM AFLATA CA FAGADAU S-AR FI OFERIT SA IL AJUTE PE ACEL PARAZIT HOT NEMERNIC DE PREOT SA OBTINA AUTORIZATIILE. ASTA DUPA CE S-A RIDICAT DITAMAI CLADIRE NESIGURA ACOLO. Nesigura ptr ca la baza are niste containere, apoi OSB , si lemnarie la acoperis ce a sufocat iluminatul public ... Mi-e scarba !
13
4
Am crezut ca primaria face blat in instanta cu machidonii analfabeti. Felicitari primarului Fagadau ca are coloana vertebrala si se lupta cu cei care pana mai ieri se credeau zeii constructiilor. Felicitari si judecatorilor care au facut dreptate. Doamne ajuta sa piarda si la recurs si sa vedem blocurile daramate. Sa il vedem pe Babu daca mai spune ca se pisa pe Fagadau cu bolta.
18
4
Pui pariu ca gastiganin final ? Hai mai , despre ce vorbim aici ? Cand vreodata o sa se demoleze ? Aberati !
5
11
A-nceput din nou sa cada cate-un makedon pe strada, vantul a mai incetat, norii s-au mai razbunat spre Apus dar dau gramada peste ....voi makedoni hapsani si avari ! Darama-ti blocul domnule Primar, din pacate si dvs. tot makedon ! Asa se-ntampla cand spagile nu se dau la timp, cat trebuie, si cui trebuie ! Urmeaza the end, demolarea !
22
6
Bravo bravo judecatorilor, acum urmeaza demolarea sau sa o cedeze gratuit oamenilor fara adapost. Ai construit fara autorizatie esti un smecher de smecher PUSCARIE ordinarilor. Sa ii ridice procuratura pe administratorii firmei, dosar penal!!!!
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272