REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Galerie foto. Municipiul Constanța va avea încă un sens giratoriu

Galerie foto. Municipiul Constanța va avea încă un sens giratoriu

Replica API 18 martie 2020 | 13:05 2832

Primăria Municipiului Constanța continuă să implementeze soluții pentru decongestionarea traficului rutier din oraș. Pentru a preveni blocajele rutiere formate la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Parâng a fost luată decizia amenajării unui sens giratoriu. Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de Circulație, cu avizul Poliției Rutiere.

Amenajarea va fi una provizorie, va fi amplasată o „insulă centrală” încadrată de balize din plastic. Dacă sensul giratoriu se va dovedi util, acesta va fi permanentizat.

Intervențiile se vor desfășura joi noaptea iar pentru buna desfășurare a lucrărilor traficul rutier va fi restricționat parțial, în intervalul orar 22:00- 06:00.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sensul giratoriu va fi peste scuarul pietonal? Poate la urmatoarea intersectie inainte de Cora, adica cu IL Caragiale, dar nici acolo nu i vad rostul.
2
0
Sens giratoriu si la bd Mamaia cu str Soldat Nicolae Predescu, sa ajung si eu mai repede acasa, ce plm .
0
0
Dezinfetie nu sensuri giratorii in aceasta perioada! Da doar atata te duce capul!
4
1
foarte bine l-ati votat pe Fagabou
3
2
Daca faceti si la Corbului este perfect daca nu la Salvare trebuia facut!
3
0
O porcarie incurca trafic
8
1
Simteam nevoia unui nou sens giratoriu
4
6
Ba voi sunteti nebuni cu giratoriile astea. Pasarela auto de la Cora cand o faceti?
13
1
Sa scoata semafoarele din tot orasul si sa faca giratorii
2
10
Lapusneanu cu hasdeu , ar trebui inca unul
5
8
NU SE POATE FACE SENS GIRATORIU CU CORBULUI !!! PT CA PECO MALL A DAT O SPAGA SA AIBE LINE INTRERUPTA ! DACA SE FACE SENS AUTOMAT DISPARE LINIA INTRERUPTA ! CAT TIMP E DANCU LA PUTERE NU SE FACE ! PUNCT
6
2
Vrem sens giratoriu la intersectia de la Trocadero si desfiintarea liniei intrerupte de la str. Poporului.
6
9
ceausescu facea bulevarde . astia fac sensuri ca nu pot mai mult
16
1
Tot cartierul Salvare si Inel 2 nu au cum sa ajunga la Gara decat pe la Burada !! Trebuia facut ! Si se mai poate face unul la Corbului !
10
5
Asa zici tu ca o sa fluidizeze traficu la cora ? Iti aduci cumva aminte cand erau semafoarele ai vazut atunvi asemenea ambuteiaje? Cred ca stai in birou cu Fagadau si asta faceti toata ziua ,va ganditi ce mai e de demolat prin Constanta si de unde mai luati spagi.. Apropo un sens mai merge facut pe pod de la butelii sunt multi care isi uita cheile acasa si sa nu intoarca pe linia continua ..zic si eu asa o sugestie ca sigur si de acolo mai mulgeti knxa o data banii care ati facut podu. Hai baietii gasigi solutii bani sa iasa !!!Tziai dracu
10
2
Mai fagadau, la alegeri o s-o sugi !
14
4
Foarte bine asa traficul rutier va fi mai fluent si la cora
5
14
Tampitilor!
13
1
Domnilor, dvs ganditi inainte de a face? Nu va dati seama ca sens langa sens o sa fie o grozavie? La ora de varf, si asa este o nebunie totala. Coada de la Cora, se intinde uneori, pana dincolo de scoala 8. Va dati seama cum o sa fie dupa ce o sa faceti ceea ce aveti de gand? Inainte de a distruge si mai mult, s-a luat in consideratie un eventual "sens unic", astfel fiind interzis a se vira la stanga? Gatuiti un bulevard f circulat ptr o straduta, pe care se circula, dar ptr care nu cred ca se merita a se aglomera si mai tare bulevardul. S-a luat in calcul traficul pe timp de sezon estival?
21
4
care seftan s-a mutat pe ulita aia si acuma are frezoane sa faca la dreapta,intersectia unei ,singurei ulite cu un bulevard ,opresti traficul ca sa iasa kktul nu este nici macar o cruce, pe partea cealalta fiind gardul politiei tf
13
2
M-ai ramane cel de la Corbului !
5
5
folositor! apropo, are trebui desfiintate semafoarele si facute giratorii..
6
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272