REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Garcea de la Vacanţa Mare a ajuns consilierul Gabrielei Firea!

Garcea de la Vacanţa Mare a ajuns consilierul Gabrielei Firea!

Replica API 29 august 2017 | 13:30 505

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, își completează echipa cu un nou consilier personal, care va avea ca principală responsabilitate relația dintre municipalitate, prin toate instituțiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureștiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curățenie, ordine publică, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei, anunţă stiripesurse.ro.

În urma consultării cu membrii Asociației Comercianților din Centrul Istoric al Bucureștiului, persoana desemnată să ocupe această funcție este vicepreședintele ACCIB, Mugur Mihăescu, cunoscut mai ales pentru rolul Garcea din celebra trupă de umor "Vacanţa Mare".

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic și comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care își desfășoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, așa că le-am solicitat să-și desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme și cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înțepenite pe vecie”, a declarat Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
duduie am aflat ca exista sac fara fund inventat de tine, cum adica? dai cu banii in stanga si in dreapta, biciclete dar curios a cui afacere este atata timp cat acestea pot fi cumparate de la anumite magazine, caracteristic PSD, categoric este un mare tun de care tu nu esti straina, acum dai 500 lei lunar adultilor cu handicap, cu siguranta au nevoie de mai mult, dar tu ai un singur tel, vot. Nu-l vei obtine
2
0
Acum avem doi Garcea la capitala, Leanoooo...hai fa ca avem niscaiva hotarai de consiliu sa retrocedam niscaiva parcuri, terenuri, cladiri, ca n-o sa murim de foame in capitala Romaniei. E adevarat ca Basescu a cam luat tot, dar mai este inca cate ceva de furat, hai Leanoooo sa ciordim impreuna !
2
0
Astea sunt problemele bucurestenilor. Ei au ales,nu noi din Constanta,asa ca hai sa ne vedem de cine a fost ales aici,la noi,de majoritatea dintre noi! Oricum Firea este infinit mai buna decat ce avem aici in Dobrogea, ca oferta la primarii.
0
2
Pai Firea cred ca isi pregateste terenul ! Cind va pleca de la primarie are locul asigurat , va prelua rolul lui Mihaiescu in Las fierbinti ptr ca i se potriveste de minune !
5
0
Numai arlechini,Doamne ce tara de cacat! Sa ma scuze dna Doina Pana ca nu pot veni cu un raspuns mai...vesel!
8
0
Leana, nu Garcea.
6
0
La o tara disperata dupa Las Fierbinti, ma astept ca Bobonete sa ajunga consilierul lui Mihai Tudose. Nu de alta, dar rolul de drojdier din serial este pe masura primului ministru al Romaniei.
11
0
Pai Micutzu sau Bobo , nu au afaceri in centrul vechi. Ne mai mira ceva in tara asta unde o stirista a ajuns primar ?
10
0
De ce nu l au luat pe micutzu sau pe bobonete sau pe bordea...
8
0
dragi bucuresteni ati crezut in minciuni, culegeti minciuni ca sacul, aceasta neispravita se inconjoara de personaje pe care sa le plimbe precum in caine in lesa
11
0
Asta , Mihaescu , ii depaseste la potenta intelectuala , atat pe Pandele , cat si pe jumatatea acestuia , care , se stie , este un balon umflat de emanatii varaniene toxice . Important este ca langa o paiata s-a asezat si un doctrinar al mistoului mioritic , ceea ce va face viata bucurestenilor mai hazlie , ca la radio Erevan ...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218