REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chiriașii au distras garsoniera constănțeanului Dorian Popa! Video

Chiriașii au distras garsoniera constănțeanului Dorian Popa! Video

Replica API 23 iunie 2022 | 00:00 3257

Devenit cunoscut în urma rolului obținut în serialul fenomen ,,Pariu cu Viața”, constănțeanul Dorian Popa a reușit să-și construiască nu doar o carieră în industria muzicală, ci a dat lovitura și în domeniul imobiliarelor. Artistul construiește case de lux într-un cartier rezidențial în Domnești, dar are și garsonieră pe care o închiriază în sectorul 3 al capitalei. Recent, artistul povește într-un vlog de-al său că unul dintre chiriași i-ar fi stricat soft close-ul la wc. Nu, nu este o glumă, ci ați citit bine, Dorian Popa are soft close la wc!

Soft close-ul de la wc-ul artistului Dorian Popa a fost distrus. Constănțeanul a reușit să-și construiască o carieră și în industria imobiliarelor, nu doar în cea muzicală, astfel artistul construiește case și deține o garsonieră de lux în sectorul 3 al capitalei.

Recent, artistul povestea că a aflat că unul dintre chiriași i-ar fi stricat soft close-ul la wc. Da, este adevărat, Dorian Popa are soft close la wc! Astfel, arstiul mai spunea că este gata să verifice dacă informația este adevărată.

,,A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close la căcănețul din garsonieră. Acum este un chiriaș acolo, chiariaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garnosieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap. Mie nu prea îmi vine să cred că s-a stricat, doar dacă nu cumva un client s-a jucat cu el.”, a spus tânărul artist.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cocalar veritabil!
2
0
Rusine cu asta
0
0
Capacul ala wc e o valoare pe langa Dorian Popa asta
1
0
Sa traga apa dupa el
0
0
mda...e 143 lei un soft close la ddmn. dupa cativa ani de gazduit, daca se strica unul, e o paguba mare. Ia-te de mana cu traistariu ala, care tot asa plangea dupa un feon si 2 prosoape pe la toate ziarele. Dar na, reclama. Sa intre mogaldanu, aaa, dorian are garsoniera, ia sa caut sa ma duc si eu sa ma cazez la el, si sa ma cac pana ii stric soft closeul, ca na, are bani. Si apoi ma duc si ma cazez la traistariu si ii fur feonul, ca lui si asa ii cade paru, la ce-i mai trebuie.
2
0
un articol bine documentat.
0
0
Cand o sa aveti un articol despre profesorii care au produs olimpici? Despre oameni valorosi,copii valorosi ai orasului Constanta. De no name santem satui!
0
0
la ce fata are cred ca merita mai mult; adica sa'l bage mai mult;cu capul
0
0
Nu mai pot eu
0
0
E scris de Andreea POPA adica nah sa intealga tot prostu despre ce se vorbeste si ce pagupa I sa intamplat lu POPA.. adica pentru trei like uri a mancat conserva de caine.. Banuiesc ca si urmatoarea postare era capacul de wc purtat pe post de colier. De unde si frustrarea..
0
0
serial fabulos ,mare cantaret,aneprenor imobiliare..aaa am garsoniera pe care am inchiriato...si..capacul de la wc sa dus...ceva mai tare de atat nu exista..
0
0
Si uite asa prostii ca mine au intrat sa vada cat de incredibil au distrus chiriasii garsoniera lu dorian popa... Hai sa fim seriosi, un capac de wc cu inchidere lenta costa 1 milion... P***t ala care mai intra pe site la voi...
1
0
crede ca capacul ala de veceu e pe viata.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218