REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Găselnița unui taximetrist constănțean: a împărțit mașina în două! Banii se dau printr-un orificiu!

Găselnița unui taximetrist constănțean: a împărțit mașina în două! Banii se dau printr-un orificiu!

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 2333

De teama transmiterii virusului coronarian, dar și limitați financiar, taximetriștii orașului nostru au ales să lucreze, însă asigurându-și protecția necesară împotriva răspândirii virale, în primul rând prin purtarea măștii și a mănușilor chirugicale. Unii, însă, au mers chiar mai departe de atât.

Este și cazul unui taximetrist care și-a împărțit interiorul autoturismului în 2 compartimente separate de un panou de folie transparentă, în mijlocul căruia este decupată o plăcuță prin care se pot înmâna banii pentru cursă.

Întrebat care este proveniența și scopul acestui panou, șoferul a răspuns, mândru, că acesta reprezintă creația sa personală și are rolul de a adăuga o barieră protectivă între șofer și clienții pe care îi transportă.

“Am avut adineauri o doamnă care s-a speriat când a văzut ăsta, și nu a mai vrut să urce. Eu cred că e foarte bun, și mă protejează, cât de cât, de virus. Dacă rămân fără loc de muncă, nu știu cum aș putea să mă descurc, și așa resursele încep să fie din ce în ce mai limitate. În lipsa banilor, cred că o merg să pescuiesc, și să mănânc ce prind...n-am de ales!”, a povestit, pentru Replica, taximetristul.

Alina MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca idee e buna,numai ca arata ca si cum vrei sa omori pe cineva,mai bine era sa faca cum e in afara,sa puna un geam de plastic nu un ceolofan,pe langa asta el pune mana pe bani,,care si astia pot fi infectati,ca nu cred eu ca se spala pe maini dupa fiecare luare de bani
1
0
Cum virusul este transisibil de pe mainile murdare si infestate pe bani,soferul poate fi apreciat eventual pentru lucru manual voluntary. E greu pentru unii sa inteleaga lucruri simple si repetate aproape obsesiv de oameni cu pregatire,nu de zabauci de politicieni sau damblagii de pe NET.
0
0
pai cine mai urca acum in taxi?
1
0
Poate ar fi si mai bine daca ar igieniza masina dupa fiecare client In alte tari delimitarea spatiului soferului este de zeci de ani,pentru protectie.ITC este verificat, pe taxi cine ii verifica pentru respectarea igienei?
0
3
daca e sa iei virusul il iei si asa atunci cand iti da banii
0
1
VIRUSUL CORONARIAN......SUNTETI PROSTI RAU.......
0
0
si sa-l urmeze toata lumea, voi il luati la misto. Farmaciile au devenit posibile focare de infectare. De ce? Acolo vin oameni deja bolnavi, cu imunitatea scazuta, si care au umblat deja prin n farmacii ca sa gaseasca toate medicamentele. Patronii nu au pus nici un plastic macar ca sa-si apere angajatii, nepasandu-le si nerespectand legea. Deja o farmacista de la Brasov a fost infectata. Cine plateste acum despagubiri pt ea? Patronul S...lu ????????????????????????????????????????????????????????????????????
5
0
Nu este nimic de ras. A procedat foarte bine.
9
0
f bine! Bravo lui!
11
0
A descoperit roata asta .E convins ca el a inventat sistemul,dar o sa fie surprins cand o sa afle ca e vechi sistemul.
10
0
Autobuzele sunt un focar de infectie opriti autobuzele
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212