REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Găselnițele constănțenilor! Fac plajă... pe bloc!

Găselnițele constănțenilor! Fac plajă... pe bloc!

Replica API 11 aprilie 2020 | 00:00 5107

În contextul actual, al pandemiei de coronavirus, tinerilor constănțeni le vin tot mai multe idei năstrușnice. Aceștia nu mai ies pe străzi, de frica pandemiei sau de teama amenzilor date de poliţişti, aşa că recurg la alte metode de relaxare. Este și cazul a doi tineri care, plictisiți să mai stea în casă, au ieșit să facă plajă... pe bloc!

Doi tineri din municipiul Constanța au fost surprinși făcând plajă pe acoperișul unei clădiri din zona Boema. Aceștia au fost sesizați de la geamurile imobilului din apropiere, de mai mulți constănțeni, mirați de năzbâtia celor doi, aceștia afirmând faptul că „la înălțime nu pot fi văzuți de oamenii legii”. Ce-i drept este faptul că din filmare reiese faptul că cei doi au ținut cont și de distanțarea socială, stând la cel puțin un metru unul de celălalt.

Vă reamintim faptul că România se află în plină Stare de Urgență, iar ieșitul din casă fără a avea un scop bine definit poate fi sancționat conform legilor în vigoare.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti afaceristii de cacat isi fac blocuri, cu acte false. Nu conteaza unde. Peste tot.
1
0
Are dreptate DNA vin toti drogati din zona si stau la soare !!!
0
5
ce exprimare de cretin, faceau sport nu plaja... se vede ca sunt echipati de sport.. si e o idee buna cat timp sunt la distanta. Chiar si in declaratie exista un punct pentru sport..
10
0
Nu mai poti nici sa te caci , ca te filmeaza orice bou!!
25
0
Decat bloc pe plaja,mai bine plaja pe bloc!
24
0
Pai nu au loc copiii de bstrani si nesimtiti, care nu respecta distanta si nu poarta manusi si masti..
9
2
stiu si eu zona aia, nu este acoperisul unui bloc, este un platou deasupra magazinelor din zona Boema, zona aia este pietonala
10
1
Nu este acoperisul niciunui bloc. Este un loc unde seara de seara se adunau o gramada de pusti delicventi din constanta CLANULUI MAZARE pentru a bea, a se bate si a se droga !!! In fiecare dimineata, zona era impanzita cu ZECI DE SERINGI !!! MILITIA LOCALA a lui FA.TALAU avea alte lucruri " mult mai importante de facut " , cum ar fii PAZIREA CU.RVELOR de pe Aurel Vlaicu, pandirea soferilor pentru amenzi, etc. !!!
11
6
dupa atata stare de urgenta la unii vin piticii pe creier cu idei de articole altii fac dresura de furnici altii stau cu Carmen samd
6
0
Diana, articolul este o capodopera! Esti inteligenta, te atrage jurnalismul de investigatie, uite cum dupa luni de cercetari ai venit cu dezvaluirile astea uluitoare! Asteptam noutati, nu ne fierbe, vrem sa stim ce mai e si azi pe vreun acoperis!
23
0
Un articol de o imbecilitate rara. Diana, minte odihnita, cei doi nu sunt pe un bloc, ci pe o zona pietonala acesibila oricui.
23
0
Cei doi nu se afla pe niciun bloc ! Cine cunoaste zona Boema stie ca imaginile sunt de pe galeriile de la Boema-Delicia. Sunt trepte care duc de la nivelul trotuarului pe galerii, unde este zona de promenada. Se vede si in imagine. Pe vremuri erau si rondouri cu flori si banci pe care te puteai relaxa.
20
0
Ne-ati dat o idee buna sa tragem liniutele pe blocuri!
5
1
Mergea si-un futai
14
1
ala e bloc?
12
0
Mai terminati cu aberatile.. o boala banala ne-a bagat in cea mai mare saracie
24
4
Stirea pulii . Dobitocii replica . De mizeria de la primarie nu va apuca scrisul ? Plm de muisti
41
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212