REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gata cu inhibițiile! Andreea Esca și-a tras tatuaj îndrăzneț fix pe coloană

Gata cu inhibițiile! Andreea Esca și-a tras tatuaj îndrăzneț fix pe coloană

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 821

Andreea Esca a avut o vacanță pe cinste, alături de câțiva colegi din trust, precum Paula Herlo sau Alexandru Dima. Gașca PRO TV a mers tocmai la Neversea, unde au gustat din plin atmosfera de festival, iar mama Alexiei și-a permis chiar și o mică «nebunie» și și-a făcut un tatuaj pe spate.

Andreea Esca

Andreea Esca și-a tras tatuaj îndrăzneț fix pe coloană

Celebra știristă de la PRO TV a făcut o escapadă cu prietenii pe litoral și nu oriunde, chiar în centrul distracției, în Constinești la Festivalul Neversea. Andreea Esca dă dovadă, la vârsta de 49 de ani, de o vitalitate de invidiat și nu spune «nu» distracției, mai ales că nici fiica ei, Alexia, nu a lipsit de festival, scrie click.ro.

Vedeta TV a asistat cu entuziasm la concerte și s-a bucurat din plin de atmosferă, astfel că Andreea a apărut în ipostaze pe care rar avem ocazia să le vedem. Știrista s-a îmbrăcat asemenea adolescenților care au invadat plaja de la Costinești, iar de la costumele perfect croite, ea a trecut la bluze largi colorate, rochii de plajă, ochelari de soare, dar și...o perucă roz.

Esca s-a lăsat cu adevărat dusă de val, căci și-a făcut și un tatuaj chiar pe spate. Este vorba de o inimioară, urmată de un mesaj sugestiv.

«Te iubesc», a rămas, de acum încolo, însemnat pe spatele știristei de la PRO TV.

Alexia Eram a absolvit studiile. De ce Mario Fresh nu i-a fost alături?

Andreea Esca a avut parte, recent, de o mare bucurie, căci fiica ei, Alexia Eram, a absolvit studiile. Vedeta a împărtășit o fotografie de familie, cu Alexia în robă de absolvire, dar fanii au observat că marele absent de la acest eveniment a fost nimeni altul decât Mario Fresh, iubitul influenceriței.

Deși acest detaliu a generat din nou zvonuri că cei doi ar fi pe cale să se despartă, motivul real pentru care Mario nu a putut fi alături de iubită au fost concertele pe care a trebuit să le onoreze, în special pe scena de la Neversea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vei fi o baba tatuata.am vazut o nepoata cu doua dungi tatuate de-a lungul picioarelor in spate,precum ciorapii cu dunga.alta avea niste date de p****i tatuate pe piele.ba loserelor,doar tiganimea pirnaiasa se tatueaza.udrea,tu in pirnaie nu-ti tragi ceva tatuaje fa?
0
0
o manelista cu un mic tatuaj he he .
0
0
dar cine plm e Andreea Esca?
0
0
Neversea la.Costinesti, mda, nu mai este nimic de spus despre cum se scriu sau se transcriu articolele la Replica
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272