REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gazele naturale pentru populație nu se mai scumpesc până la primăvară

Gazele naturale pentru populație nu se mai scumpesc până la primăvară

Replica API 27 octombrie 2017 | 00:00 373

Iancu:

Iancu:

Iulian Iancu

Prețul gazelor pentru populație nu va mai crește în această iarnă, iar Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) va analiza o eventuală modificare a tarifelor în cursul lunii martie, a declarat, joi, președintele comisiei de anchetă privind activitatea ANRE, deputatul Iulian Iancu, scrie Agerpres.

Întrebat dacă prețul gazelor va crește de la 1 noiembrie, așa cum a declarat fostul președinte al ANRE, Niculae Havrileț, Iancu a răspuns: "Dacă domnia sa mai era președinte, se întâmpla acest lucru. Din informațiile mele, noul comitet de reglementare al ANRE a luat decizia să facă această analiză în cursul lunii martie, după ce trece și vârful de iarnă. Deci, nu mai fi o creștere", a spus Iancu.

La finele lunii septembrie, fostul vicepreședinte al ANRE Emil Calotă a declarat că prețul final al gazelor pentru consumatorii casnici ar trebui să urce cu 6% în trimestrul al patrulea al anului, ca urmare a condițiilor din piață.

Ulterior, fostul președinte al ANRE Niculae Havrileț a precizat că decizia va fi luată spre finalul lunii octombrie, urmând ca scumpirea să intre în vigoare de la 1 noiembrie.

Din 23 octombrie, funcția de președinte al ANRE a fost preluată de Dumitru Chiriță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care primavara, care a trecut, voua nemernicilor nu va este rusine sa continuati sa mintiti, va este indiferent, nu aveti idee de nicio scumpire, sotiile alimenteaza masinile,. De fapt la sacii de bani pe care ii incasati lunar va este indiferent, probabil aveti contabili care va tin conturile. Sa va fie rusine sa mai ridicati ochii sus si sa priviti votantii. nu numai ca i-ati dezamagit, dar ii aduceti in sapa de lemn, multi isi pun capat zilelor in timp ce voi furatii in haite si calcati pe cadavre, cu singurul scop acela de a nu intra la puscarie, dar, din batrani, un proverb spune asa: de
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614