REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gazprom anunță 'Epoca de Gheață': Videoclipul în care rușii amenință Europa înainte de iarnă. Video

Gazprom anunță 'Epoca de Gheață': Videoclipul în care rușii amenință Europa înainte de iarnă. Video

Replica API 6 septembrie 2022 | 00:00 916

Compania energetică rusă Gazprom a lansat marți, 6 septembrie, un videoclip „apocaliptic”, în care amenință că va opri gazul către Europa pe măsură ce se apropie iarna, scrie Kyivpost.com.

Videoclipul conține o scenă în care rușii arată că Gazprom oprește complet gazul în Europa și prezintă capitalele europene acoperite de zăpadă și condiții de îngheț.

Pe 2 septembrie, Gazprom a anunțat că a fost descoperită o scurgere de ulei în timpul întreținerii de rutină la o unitate de la stația de compresoare Portovaya, ceea ce înseamnă că gazoductul este oprită complet până când problema va fi remediată.

Potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, sancțiunile occidentale au fost motivul pentru oprirea completă a livrărilor și închiderea gazoductului Nord Stream 1, citează stiripesurse.ro.

Vorbind la o conferință din 5 septembrie, Peskov a respins afirmațiile conform cărora Rusia a întrerupt livrările către Europa ca o mișcare politică.

La sfârșitul lunii august, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a confirmat că instalațiile de stocare a gazelor din Uniunea Europeană erau pline până la 80% înainte de termen.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca ti-e cald si bine! Sa vedem ce mai zici prin ianuarie incolo?
0
0
In lumea noastra, respectarea unui contract e o conditie esentiala. In lumea voastra ruseasca orice e permis si adevarul e o notiune subiectiva. Taiati voi gazele acum si niciodata nu veti mai vinde sau cumpara nimic de la noi. Si in curand de la nimeni. O sa mancati ce produceti. Nimic.
0
0
mwuie rusnacilor !
1
0
la fel si psd,aur
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272