REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

GCS: Terasele rămân închise în perioada stării de alertă

GCS: Terasele rămân închise în perioada stării de alertă

Replica API 17 mai 2020 | 02:01 2309

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a precizat, sâmbătă, că terasele rămân închise în perioada stării de alertă.

"Terasele rămân închise în perioada stării de alertă, potrivit Hotărârii nr. 24 a CNSSU şi anexei ataşate. Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (publicată în Monitorul Oficial nr.396 din 15 mai 2020) prevede la articolul 8, alin. 2 posibilitatea deschiderii teraselor, nu obligaţia", explică GCS, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, redeschiderea sălilor de lectură din biblioteci este în prezent în analiza autorităţilor. "Această variantă este în prezent în analiza autorităţilor, urmând ca o decizie să fie comunicată în perioada următoare. Activităţile bibliotecilor sunt permise în perioada stării de alertă, potrivit Hotărârii CNSSU nr. 24 şi anexei ataşate, în condiţiile respectării normelor de prevenţie şi protecţie şi cu respectarea recomandărilor INSP", menţionează GCS.

Totodată, la întrebarea dacă se redeschid clinicile private, GCS arată că aceste unităţi au avut în timpul stării de urgenţă şi vor continua să aibă şi în timpul stării de alertă acelaşi statut cu spitalele/clinicile de stat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotararea betivului sica pentru ca el oricum bea acasa sau la vila lac
1
0
Autobuzele sunt pline de covizi pensionari care se tin in brate , dar nu este nici o problema ! La terasa unde stai in aer liber si chiar poti pastra o distanta decenta este o problema mare...trebuiesc inchise ! Unde este logica ?
5
3
Daca nu deschid terasele si restaurantele, o sa avem mega-petreceri in parcuri, pe plaja sau mai stiu eu unde. Nu uitati ca libertatea a fost castigata cu greu in 1989! Incercati sa tineti de ea, ca ajungeti iar sclavii europei...daca nu am ajuns deja.
8
4
Nu va mai plangeti. Ati vrut schimbare, aveti schimbare. Probabil si ptr asta, tot Dragnea e de vina.
9
7
Bine ca terasele de la noi raman inchise.Ei au grija de economia tarii. In alte tari au dat drumul la terase, la malluri,restaurante.La noi, trebuie sa stam cuminti in casa, sa cumparam masti ,sa primim amenzi pentru buget.Asta este bunastarea noastra.Toata ziua ii vad la televizor,cu ordonante si legi.Nici Ceausescu nu aparea zilnic la televizor cum apar astia.Toti au in comun ceva,nu stiu sa citeasca.Cum poti aparea in fata tarii si sa te faci de rahat.Nu-i vede nimeni,nu au consilieri sa le spuna.N-am vazut unu sa spuna ceva de economie,de preturile care se maresc si se vor mari.
13
3
Foarte bine
13
2
ia zi fato ai fost la coafor? da fato si miam mai umflat putin si bubzele ca se cam pleostisera! da auzi fato terasele cluburile sunt tot inchise cine o sa ma admire fatooo? nu stiu fatooo ... jos orbaaaaan !!!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108