REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Gelozia, bat-o vina: Și-a încuiat în casă concubina și fiica de 2 luni din cauza unor poze deocheate

Gelozia, bat-o vina: Și-a încuiat în casă concubina și fiica de 2 luni din cauza unor poze deocheate

Virgil STOIAN 30 iulie 2023 | 00:00 3074

Gelozia poate transform un om normal într-un monstru gata de orice. Este și cazul lui Iulian H. care, pentru că a crezut că iubita lui a practicat prostituția, a bătut-o pe aceasta iar apoi a încuiat-o pe ea și pe copilul de doar două luni în garsoniera în care locuiau, acestea reușind să iasă cu ajutorul unui vecin.

Gelozia, bat-o vina: si-a incuiat in casa concubina si fiica de 2 luni din cauza unor poze deocheateFoto cu caracter ilustrativ


Potrivit rechizitoriului, în seara de 21.07.2022, în jurul orelor 23:00, Iulian H. a început să facă scandal pe motiv că ar fi găsit niște fotografii ale persoanei vătămate postate pe un site de escorte feminine, din urmă cu patru ani, și i-a reproșat că până să îl cunoască ar fi fost prostituată. Cei doi s-au certat, bărbatul a agresat-o fizic și nu i-a permis să plece din garsonieră iar a doua zi, Iulian H a plecat din garsonieră și le-a încuiat pe persoana vătămată și pe fiica minoră în locuință. Victima a declarat că, înainte ca acesta să plece din garsonieră, ea i-a cerut să o lase să plece împreună cu fiica sa, însă bărbatul i-ar fi spus că va ieși doar moartă din acea garsonieră. Femeia s-a speriat și, după ce inculpatul a plecat, a strigat pe fereastră după ajutor, fiind auzită de un vecin, care l-a alertat pe un alt vecin și au anunțat organele de poliție. Lucrătorii de poliție au intervenit împreună cu un echipaj ISU, ușa a fost spartă iar persoana vătămată a fost scoasă din garsonieră.

Gelozia, bat-o vina: si-a incuiat in casa concubina si fiica de 2 luni din cauza unor poze deocheateMinuta judecătorească

Victima a renunțat la acuzații

Audiată în fața instanței de judecată, victima a declarat că este adevărat că au existat niște certuri între ea și inculpat, dar că era foarte nervoasă (stare care a pus-o pe seama faptului că născuse în urmă cu 3 luni) și a spus niște lucruri la nervi, apreciind că ambii au greșit. Menționează că la un moment dat concubinul său a ieșit din locuință și a încuiat ușa la garsonieră, apreciind că a ieșit din casă pentru a evita scandalul. Totodată, a arătat că părțile dețin o singură cheie și că inculpatul obișnuia să încuie ușa garsonierei când ieșea din locuință, iar atunci când persona vătămată dorea să iasă îl suna pe inculpat care venea să îi deschidă ușa. Ulterior, victima a renunțat la judecată. Pentru aceste considerente, magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis încetarea procesului faţă de Iulian H. ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată. Sentința a fost dată pe 5 iulie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
problema este ca, Dan nu a vazut pozele
1
0
Apelul la 112 cine-l plătește dacă victima sia retras plângerea???
1
0
O fi necioplit tatăl copilului dar poate femeia nu are nici o vina ca are un copil cu un nebun .E jignitor să o numiti concubină atata timp cat sunt parintii unui copil.Doar in lumea bună...peste noapte numitq cea cu sange de cacao albastru i se poarta respectul când traieesc in concubinaj si sunt respectati prin cuvintele :parteneră,soție nelegitimă etc .
2
1
Culva poasta. Data viitoare poate ca isi va pierde capul, asa tot din gelozie.
2
1
Si-a schimbat m****a numele in v****l sa nu o mai luam la pwola pe parașuta.
2
0
Dar politia si judecatorul n-au aflat nimic despre proprietarii sitului unde poza, femeia acum 4ani?
2
1
Ziaristi zero
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468