REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

GELOZIE, URMĂRIRI și ACUZAȚII de INFIDELITATE! Un bărbat gelos o HĂRȚUIA pe soția presupusului amant

GELOZIE, URMĂRIRI și ACUZAȚII de INFIDELITATE! Un bărbat gelos o HĂRȚUIA pe soția presupusului amant

Replica API 10 aprilie 2019 | 00:00 256

S-a lăsat cu loviri! Instanța a aplicat un avertisment

S-a lăsat cu loviri! Instanța a aplicat un avertisment

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe. Acesta era acuzat de către un bărbat că ar avea o relație cu soția sa, chiar dacă diferența de vârstă era de circa 20 de ani. Mai mult decât atât, soțul gelos o urmărea pe soția celui acuzat. Aici a fost atins punctul culminant, lăsându-se cu lovituri. Instanța, după ce a analizat situația, a decis că se impune aplicarea unui avetisment și că inculpatul nu reprezintă un pericol întrucât împrejurarea în care a fost comisă infracțiunea a fost determinată covârșitor de conduita persoanei vătămate.

Din ansamblul probator ce a fost administrat, în cauză, a rezultat că, în după-amiaza zilei de 17.10.2017, în jurul orelor 15:40, persoana vătămată, în timp ce dorea să se ur ce în mașina sa, a fost acostată de către inculpat, care, după ce i-a adresat injurii l-a și lovit cu capul în zona ochiului. S-a mai arătat că, din cauza loviturii, persoana vătămată a căzut, timp în care inculpatul a continuat să îi adreseze cuvinte injurioase și amenințări cu exercitarea unor noi acte de violență.

Inculpatul a recunoscut în fața instanței comiterea infracțiunilor pentru care a fost trimis în judecată, arătând însă, cu prilejul audierii, că între el și persoana vătămată exista o situație conflictuală, potrivit rolii.ro, așa cum s-a reținut și în actul de sesizare, pe fondul geloziei persoanei vătămate, care l-a acuzat că întreține o relație extraconjugală cu soția acestuia, colegă de serviciu a inculpatului. Astfel, inculpatul a arătat că persoana vătămată i-a urmărit soția, a apelat-o telefonic de nenumărate ori și i-a trimis SMS-uri pentru a o înștiința de această relație, astfel încât la data comiterii faptelor, constatând că persoana vătămată se află iar în apropierea locuinței sale, nu s-a mai putut stăpâni. A mai arătat inculpatul că a fost coleg de birou cu soția inculpatului, o persoană în vârstă de peste 50 de ani (el are 30 și ceva) și nu știe cum a ajuns inculpatul să creadă că au o relație extraconjugală, punând acest lucru pe seama firii sale deschise și comunicative și arătând că a ajutat-o pe aceasta, în interes de serviciu. Fiind audiat de instanță, persoana vătămată a recunoscut că în urmă cu aproximativ doi ani a căutat-o pe soția inculpatului și a înștiințat-o că inculpatul are o relație cu soția sa, i-a dat și numărul său de telefon, ea l-a sunat astfel încât a păstrat numărul și apoi i-a trimis SMS cu mențiunea că relația dintre cei doi continuă iar el va divorța. De asemenea, a arătat că la data comiterii faptelor își parcase mașina la 200 m de locuința inculpatului, atunci făcându-și tânărul apariția și lovindu-l.

Astfel, instanța a constatat că sunt îndeplinite în cauză condițiile de renunțare la aplicarea pedepsei, avându-se în vedere că infracțiunea prezintă o gravitate redusă, fără consecințe majore iar împrejurarea în care a fost comisă a fost determinată covârșitor de conduita persoanei vătămate, care, dominată de gelozie, obișnuia să o urmărească pe soția inculpatului pentru a-i relata presupusa relație extraconjugală dintre soția sa și inculpat. În acest context, prezența persoanei vătămate în proximitatea soției inculpatului, ce-și plimba bebelușul, a fost de natură să o alarmeze pe aceasta și să îl determine pe inculpat să comită infracțiunile pe care le-a recunoscut, le-a regretat și care, de altfel, reprezintă un caz singular în viața sa, acesta nefiind cunoscut ca o persoană cu antecedente penale sau ca o persoană agresivă, obișnuită să provoace nejustificat incidente și scandal în comunitate. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind fixat pe 9.05.2019.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact ca in telenovelele turcesti !
0
0
Parcare in tomis 3 cand?
1
1
Ce cauti cipane, in tara asta? Du-te in Albania
6
2
Nu mai duceti zdrentele la starea civila.Protejate de lege prin cercificat incep dezmatul pe langa ograda!
10
4
tara de curve si pesti coaee!1 mai bine client la curve decat cu astea
12
4
Tara de curvve si hoti
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614