REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Geoană: 'În 2009 am câștigat alegerile prezidențiale și au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul'

Geoană: 'În 2009 am câștigat alegerile prezidențiale și au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul'

Replica API 3 septembrie 2022 | 18:06 1309

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a spus, joi, într-un interviu la Digi24.ro, că în 2009 „noi am câștigat alegerile prezidențiale care au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul” și că acum nu este în competiție „cu nimeni”.

Mircea Geoană

Mircea Geoană a fost solicitat să comenteze varianta candidaturii Gabrielei Firea la alegeri prezidențiale, din partea PSD, scrie stiripesurse.ro.

„Nu am nici timp, nici interes să mă ocup de lucruri care sunt interesante dar care nu mi se par cu adevărat importante. Nu sunt în competiție cu nimeni. Singura competiție pe care o am este cu mine însumi și cu șansa de a putea să demonstrăm că NATO este puternic și că România poate să devină o țară influentă, prosperă și respectată în Europa și în lume. E singurul lucru care mă interesează.

Dacă ar fi să vorbesc puțin de 2024, din experiența mea puțin mai veche, este că este o discuție că PSD-ul ar trebui să câștige. E legitim, firesc, e un partid mare, important. Am avut și eu rolul meu și contribuția mea în acest partid. Să câștige după 20 de ani alegerile prezidențiale. Aș reaminti faptul că în 2009 noi am câștigat alegerile prezidențiale și care au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul, pe care lideri și instituții l-au făcut în acel moment și consecințele acelui pact cu diavolul le vedem și acum.

Sunt hotărât să-mi fac treaba aici la NATO și cred că și toți cei de acasă care doresc să candideze în 2024 din PSD, din alte părți, sper din toată inima să fie candidații cei mai buni pe care îi poate da România, bărbați sau femei și românii să aleagă în mod liber calea și viitorul pentru ei și pentru democrația românească. E un subiect care nu este de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin job-ul la NATO”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Easi da lui Geoana presidentia data viitoare decit Kovesi sau Zavoranca sau Udrea.
0
0
Mai dle Gioana,cine va dat adeverinta cu ORNISU al mapei profesionale si C.V,care il aveti curat ca lacrima.bine inteles in minciuni acoperite.
0
0
Acum este el discipolul diavolului.
0
0
Pe pinguinul asta il vor pune americanii presedinte , o sa vedeti cu totiii , circ , circ si iar circ
1
0
Ooo... Ce aparitie !? HAA......"Mihaela dragostea mea"...CIRC, CIRC SI IAR CIRC. Circul pesedeilor incompetenti! Rusine ! Rusine! Ne-ati aratat ce puteti in 30 de ani: ati distrus, ati tradat, ati vandut tara, penalilor, incompetetilor! Ce face cumnatul, cu terenurile, cu parcurile bucurestenilor ?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272