REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Geoană: Trebuie să ne pregătim pentru încă cel puţin câţiva ani de o relaţie tensionată cu Rusia

Geoană: Trebuie să ne pregătim pentru încă cel puţin câţiva ani de o relaţie tensionată cu Rusia

Victor ROTARU 18 martie 2024 | 00:00 177

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat la Constanţa, că trebuie să ne pregătim pentru încă cel puţin câţiva ani de o relaţie tensionată cu Federaţia Rusă, dar a subliniat că o Rusie mai agresivă înseamnă o Alianţă Nord-Atlantică mai pregătită să descurajeze această situaţie.

Geoana: Trebuie sa ne pregatim pentru inca cel putin cativa ani de o relatie tensionata cu RusiaMircea Geoană 

În contextul alegerilor prezidenţiale din Rusia, care se desfăşoară în perioada 15 - 17 martie, Mircea Geoană a fost întrebat ce înseamnă câştigarea unui nou mandat de către Vladimir Putin.

"Dacă cineva crede că aceste alegeri sunt alegeri într-o lume democratică, este evident că nu este cazul. Este continuarea acestui regim politic la Moscova şi, din păcate, nu vedem o schimbare de abordare nici în Ucraina, nici faţă de Occident, nici faţă de NATO. Aşa că trebuie să ne pregătim pentru încă câţiva ani de zile cel puţin pentru o relaţie tensionată, NATO îşi face datoria, ne protejăm teritoriul şi aliaţii, ne luăm măsuri în consecinţă. O Rusie mai agresivă înseamnă un NATO mai pregătit să descurajeze această agresivitate", a declarat Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, s-a aflat sâmbătă la Constanţa, unde a avut o întâlnire, în incinta Portului Constanţa, cu operatori din cadrul Constanţa Port Business Association şi şi-a lansat cartea "Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO", potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Geoana, conștient fiind de bubele care domina în familia dvs și chiar sta, eu nu as mai ridica capul din pământ. Dacă te ridicau pe picioarele dtale înțelegeam dar tatăl a avut un rol esențial. Credibilitatea dtale a depășit linia roșie. Romanii se mai dezmeticesc.
1
0
Nici politica interna fata de romani nu se vede ca s-ar vrea schimbata. Populatia continua sa fie saracita,demotivata in a creste natalitatea si ramanerea in tara. Dezbinarea, deculturalizarea tineretului si formarea cu agresivitate a gustului pentru ce este mai josnic,mai grobian in toate la nivel de mase largi,asta se intampla. Dispretul profund al noii nomenclaturi fata de cei cinstiti,numiti ,,oamenii simpli'' ,ca o clasa inferioara tiranilor ,securistilor si fortelor oprimante, aflate deocamdata in conservare. Pana la rusi,suntem proprii nostri inamici. Ne sabotam viitorul ascultand de ciurucuri alese tot de noi,la indemnul lor,al ciurucurilor. Nu evoluam,dar ne laudam ca o facem.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108