REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

George Bosânceanu a ajuns... FOTOMODEL: „Am SLĂBIT din cauza proceselor”

George Bosânceanu a ajuns... FOTOMODEL: „Am SLĂBIT din cauza proceselor”

Replica API 7 aprilie 2021 | 00:46 16278

George Vergiliu Bosânceanu este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din Constanța. Proprietar al Hotelului Histria, acesta a fost și condamnat la închisoare însă achitat ulterior, fiind și despăgubit de Statul Român. În ultima perioadă, George Bosânceanu a afișat o siluetă de invidiat, care potrivit spuselor lui, se datorează nu neapărat unei diete ci multiplelor procese prin care a trecut.

În ultimii 10 ani am slăbit 40 de kg

Contactat de reporterii ziarului Replica pentru a ne mărturisi cum a reușit să slăbească, George Bosânceanu a declarat:

”Principalul secret e că mi-am pus lacăt la gură. Mănânc de toate dar foarte puțin. Un rol important l-au avut și procesele pe care le-am avut. În ultimii 10 ani am slăbit 40 de kg de încă trei ori, și m-am îngrășat înapoi. Acum nu am ținut nici un regim am mâncat de toate dar foarte puțin și de un an de zile mă mențin. Trebuie să mănânci de toate să bei multă apă și să mănânci foarte puțin.

Nu am avut un regim de viață sănătos pentru că stau de ani de zile în stres cu multe procese și cu acuzații false împotriva mea dar încet încet... mi se face dreptate.”

Sunt printre puținii români cu trei achitări în trei dosare diferite

În privința numeroaselor procese pe care le-a avut, iată ce a declarat omul de afaceri: ”Eu am fost despăgubit pentru că am fost arestat nevinovat în perioada 2000-2002 și am primit 20 000 de euro despăgubiri de la Statul Român. De asemenea, acum recent, ANAF-ul a pierdut procesul cu mine și sunt obligați sa îmi plătească despăgubiri de 8000 de ron printr-o sentință a Curții de Apel Galați. Până în prezent am trei achitări în trei dosare diferite și cred că-s sunt printre puținii români cu trei achitări în trei dosare diferite” a declarat George Bosânceanu pentru ziarul Replica.

Cum arăta Bosânceanu în urmă cu ceva timp?

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo lui !!!
2
0
articol de 2bani
1
1
mai sta cu minore dupa el ?
3
4
Habar e putin zis.
2
3
Era odata in fata mea la administratia Financiara si se ruga de Doamna de la ghiseu sa-i zica pe cate proprietati are sechestru. Babar nu avea sa vorbeasca, un maimutoi.
9
3
mai du te dracu pe lache puscarie e esti
5
4
Va forecast nevestele
5
4
Pentru noi, cei care il cunoastem de ani buni, suportandu-i in mod constant mitocania nativa, va ramane aceeasi mahalagioaica captiva intr-un corp de pitic dolofan.
17
2
mai are putin si ajunge pe coperta Vogue, bah da ce bine arata, cei de la Hollywood or sa se bata pe el, frumusetea tominata
9
4
Articol platit clar. S-a simtit uitat de lume
22
3
Stoian, cat ti-a dat Vergiliu?
14
2
Rezista la hienele cu care ai de a face. Astea se hranesc cu sange de om.
7
16
Se vedecin video ca tzaranul cu telecamera nici nu a incetinit si nici nu a virat lejer dreapta pentru a lasa loc sa treaca kocalarul cu opel care depasea tot,,,probabil era kkacat la kkhur ....
4
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108