REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

GEORGE BOSÂNCEANU, AMENDAT după ce a făcut SCANDAL la hotelul HISTRIA

GEORGE BOSÂNCEANU, AMENDAT după ce a făcut SCANDAL la hotelul HISTRIA

Replica API 24 mai 2021 | 23:17 10887

George Bosânceanu se pare că are lipici la probleme. De data aceasta, afaceristul a contestat o amendă primită în august 2020. Mai exact, Bosânceanu, aflându-se în fața complexului Histria din stațiunea Mamaia, pe fondul unui conflict spontan, ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa unui turist și, totodată, a provocat scandal în loc public, amenda primită fiind în cuantum de 200 de lei. În aceeași zi a fost amendat că nu purta mască!

Motivarea cererii

În motivarea cererii, George Bosânceanu a arătat că aspectele reținute în cuprinsul procesului-verbal de contravenție nu corespund adevărului. Astfel, afaceristul a declarat că o femeie a făcut rezervare și a fost cazată la Complex Mamaia Histria la camera 108, semnând contractul de închiriere, iar în prima noapte de cazare, până a doua zi dimineața a făcut zgomot și s-a certat cu soțul său, deranjând ceilalți turiști cazați în unitatea hotelieră. George Bosânceanu a arătat că aceste aspecte i-au fost aduse la cunoștință de către turiștii care nu puteau dormi din cauza certurilor dintre femeie și soțul său, astfel încât a luat decizia de a-i decaza și de a le returna diferența din suma achitată. Potrivit susținerilor petentului, în momentul în care a ajuns în camera acestora pentru a le aduce la cunoștință acest aspect, cei doi au fost foarte agresivi și au sunat la Poliție, pe motiv că nu mai sunt lăsați să stea în complex. Omul de afaceri a arătat că nu a provocat niciun scandal și nici nu s-a aflat pe domeniul public, ci pe proprietatea acestuia. Totodată, acesta a arătat că, în aceeași zi a fost sancționat de către Poliția Mamaia pentru nepurtarea măștii în interiorul recepției, când în realitate lua masa într-un salon privat.

Ce a spus instanța

Instanța a constatat că George Bosâceanu nu a dovedit în niciun mod că aspectele reținute în cuprinsul procesului-verbal nu corespund adevărului, nu a propus administrarea niciunei probe în acest sens, deși din cuprinsul raportului agentului constatator reiese că la momentul conflictului erau de față mai mulți turiști, al căror nume era cu siguranță cunoscut de către petent, care ar fi putut propune audierea acestora în calitate de martori, în dovedirea susținerilor sale și nici nu s-a prezentat în fața instanței în vederea ascultării. Deși acesta a arătat că niciunul dintre aspectele reținute în cuprinsul procesului verbal de contravenție nu este adevărat, motivele de netemeinicie invocate de către acesta cu privire la ambele abateri reținute în sarcina sa au rămas la stadiul de simple afirmații, ce nu se coroborează cu celelalte mijloace de probă administrate în cauză. Instanța a decis respingerea plângerii contravenționale formulată de George Bosânceanu ca neîntemeiată. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu il mai faceti afacerist ca nu este
1
0
Un bursucel libidinos si mahalagiu.
1
0
Ce atitudine de bizda obosita are
2
0
Asemenea specimene din cauza comportamentului si atitudinii n-ar trebui primite sa doarma nici in kolibe,,!
7
0
Doamne ce pacalici...
13
0
e din Coiciu...probleme de mic...cu capu'
23
0
Marlanu asta de prin ce coclauri s-a pripasit in Constanta ? O lichea, fiu de catea. Le-a intrat democratia in cap.
32
3
Asta-i o caricatura de om care se crede macho. Un rahat, un escrement care trebuie sa stea in puscarie zeci de ani , pe viata. Un escrement !
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272