REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

George Buhnici, „anihilat” de un om de afaceri american. „Îți poți face singur emisiunea ta stupidă”

George Buhnici, „anihilat” de un om de afaceri american. „Îți poți face singur emisiunea ta stupidă”

Replica API 23 iulie 2022 | 00:00 1770

După o carieră în televiziune, George Buhnici s-a reprofilat, văzând în YouTube un potențial foarte mare. A început să facă podcast-uri în mediul online, acolo unde a avut numeroși și diverși invitați. Unul dintre cei mai dificili dintre ei a fost, fără îndoială, Robert Kiyosaki, om de afaceri, investitor și autor american.

George Buhnici, Robert Kiyosaki

În tipului interviului, care avut loc la începutul anului 2022, discuția dintre cei doi a degenerat la un moment dat, atunci când Robert Kiyosaki și-a ieșit din fire și l-a pus pe George Buhnici în dificultate. Încă de la început, vloggeru-ul și-a anunțat spectatorii că nu va fi un interviu obișnuit prin prisma personalității atipice a invitatului său, dar că va încerca să-i facă față, chiar dacă se va simți „încolțit”.

„Acesta a fost unul dintre cele mai dificile interviuri pe care le-am luat pe tot parcursul carierei mele de jurnalist. L-am înțeles pe Robert, deși nu a fost ușor, și îți recomand și ție să iei această conversație cu un strop de sare, și să ții cont că atunci când mă vezi ”încurcat” în timpul acestui review este pentru că așa m-am simțit”, a scris Buhnici pe blog.

George Buhnici, declarațiile care au creat vâlvă în online: ”Mai dați pe la sală, fetelor”. Și mărturisirile despre partenera sa sunt ireale: „Am norocul să am o soție care arată ca o minoră”

Ce l-a scos din sărite pe Kiyosaki?

Nu a durat mult, iar invitatul cu totul special al lui George Buhnici nu a ezitat să-i jignească vlogger-ului emisiunea, exprimându-și chiar intenția de a părăsi interviul în cazul în care Buhnici va continua „să se dea deștept” în fața sa. Buhnici a lăsat garda jos în fața investitorului american, știind de la început că discuția nu va fi deloc una relaxată și că avea să fie pus în dificultate, scrie wowbiz.ro.

Kiyosaki: „Dolarul american este moneda de rezervă a lumii. Nu știu dacă știi ce înseamnă asta.”

Buhnici: „Înțeleg.”

Kiyosaki „Ce înseamnă?”

Buhnici: „Este foarte periculos pentru toată lumea. Și nu este asigurată de nimic. Singura valoare pe care o are este încrederea.”

Kiyosaki: „Nu cred că mai vreau să stau la acest interviu. Dacă vrei să afli ce știu sau să îmi spui ce știi tu, atunci nu-mi lua interviu. Îți poți face singur emisiunea ta stupidă. Eu încerc să-ți spun ceva, dar tu vrei să îmi arăți cât de deștept ești. Este foarte egocentric.”

Buhnici: „Sunt aici pentru că sunt prost, să lămurim asta.”

Kiyosaki: „Atunci lasă-mă să explic ceva, la naiba.”, a fost fragmentul „picant” din interviul cu Kiyosaki.

George Buhnici, „anihilat” de un om de afaceri american. Invitatul a fost la un pas de a părăsi interviul „Îți poți face singur emisiunea ta stupidă”

George Buhnici, cel mai controversat personaj din ultimele zile

În urmă cu câteva zile, George Buhnici a primit un val de reacții negative din partea internauților, dar și din partea mai multor vedete care s-au arătat indignate din cauza declarațiilor sale controversate despre femei, dar și despre soția sa, pe care o aseamănă cu o minoră, din cadrul interviului pe care l-a oferit pentru un post de televiziune.

„Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.

Dacă vii la mare și vrei să ne…împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva nu doar cu decolteul. Suntem un pic de acord că e normal să ne uităm la ț**e și la b**i?! Aia vreau să văd la mare.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?” , a declarat acesta, comentariile sale stârnind reale controverse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta o fi cumparat Marea Neagra de nu vrea sa vada femei grase pe plaja!O bunica pe care o dor selele vine la plaja sa se faca bine,ce facem o inecam ca nu arata bine si ca are vergeturi ca a nascut 4 copii,
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212