REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

George Buhnici, făcut praf pe rețelele de socializare de vedete! Video

George Buhnici, făcut praf pe rețelele de socializare de vedete! Video

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 3553

Declarațiile publice oferite de către omul de televiziune, George Buhnici, în care s-a arătat deranjat de faptul că femeile pot avea avea vergeturi sau celulită, au stârnit revolta oamenilor, cât și al vedetelor. Internauții și-au manifestat indignarea față de cele declarate și l-au desființat pe rețelele sociale. Buhnici a revenit ulterior spunând că totul a fost scos din context și că nu este primul și nici ultimul care spune că există o adevărată problemă în ceea ce privește obezitatea.

George și Lorena Buhnici

George Buhnici se află într-un scandal mostru în urma declarațiilor pe care le-a oferit într-un interviu. Pe rețelele de socializare, Buhnici este linșat de public, printre care se află și vedete. Spre exemplu, creatoarea de modă, Adina Buzatu este una dintre vedetele care l-au desființat pe Buhnici afirmând că aceste afirmații ar fi putut fi acceptate doar dacă ar fi fost făcute de cineva expert în domeniu. ,,Fetelor, cu sau fără vergeturi, cu sau fără celulită, cu sau fără kilograme în plus, mergeți liniștite la mare. Nu este vorba despre ce văd alții și, mai ales, nu discutăm despre bărbați însurați, este despre ce vedeți voi. Nu suntem la vânzare acolo, la mare. Toate ne dorim să arătăm bine, dar obsesia asta nu este ok.”, spune Adina Buzatu.

Adina Buzatu

Nici urmăritorii nu l-au scăpat din ochi de Buhnici. ,,Ai 40 de ani și statut de persoană publică și crezi că e perfect în regulă să susții că femeile merg la mare ca să agațe murături ca tine, așa că ar fi ideal să mai scape de celulită și vergeturi ca să te impresioneze. Apoi culminezi prin a spune că marele tău noroc în viață e că soția ta pare minoră. Then you call it a day”, ,,Adică minorele sunt sexy, sunt un etalon de feminitate în ochii unui individ de 40+ care mai este și promovat”, ,,Dar observ că nici tu nu prea treci pe la ,,săliță””, ,,Hai cu sălița, George, că se cam vede că ai nevoie”, sunt doar câteva dintre comentariile la postările bărbatului.

Iată declarația lui Buhnici

Iată declarația ce a stârnit un val de reacții acide către George Buhnici. ”Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine.Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.

Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ț**e și la b**i? Aia vreau să văd la mare!”, a spus Buhnici într-un inverviu pentru o televiziune.

Video:

Buhnici a încercat să-și repare greșeala

Ulterior, omul de televiziune a revenit cu un punct de vedere, pe blogul său, în care încearcă să-și spele imaginea deja pătată. ,,Am criticat public expunerea obezității și celulitei.

Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională.

O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.

De ce, însă, din tot ce fac și spun asta s-a transformat în scandal, chiar și cu întârziere? Cum a ajuns o emisiune de cancan atât de relevantă pentru caracterul meu? Ce se întâmplă cu mine de o vreme de apar la câteva luni cu câte un scandal în care aparent jignesc o categorie defavorizată?

Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el. Nu luați de-a gata nimic de pe internet și dacă vreți punctul meu de vedere, scrieți-mi direct pe contact at buhnici.ro”, au fost rândurile scris de Buhnici pe blogul său.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai pus punctul pe i! Cui nu-i convine sa auda adevarul n-are decat sa bage capul in pamant!
0
0
" nu i ajunge cola din nas " este influencer ! Ce inseamna sa ti o iei in cap! Urat , stai jos!
1
0
Buhnici. Daca te uiti pe mal zici ca a fost furtuna pe mare si au esuat balenele in bikini.
0
0
Un cititor de teleprompter lansat pe o prezentare de telefoane si laptop-uri , abordat de toti "dealeri" dde pe piata. Acum nu i mai ajunge cola la nas! Un stalp al tocietiiii
1
0
sa auzi adevarul despre balenele si vacile alea nesimtite!
0
2
numele de buh buh buhnici da stramosi lui .***i ce sa zic nevasta lui arata ca o minora ca face altceva decat e normal copiii IOC .mai asta buh buh sa stii ca la fata nevasta-ta pare nu de 40 ci de50 ani exact ca si tine esti imbatranit rau
1
0
nu e popon.Muie la grase cu vergeturi.Muie psd
0
0
Pe noi romanii ne supara cand se spune adevarul gol golut. Suntem lasi si nu vrem sa recunoastem. Suntem obisnuiti sa ascundem rahhattul sub p**s
1
0
Nu toata lumea poati fi s***a sunt persoane cate au probleme de sanatate, cu tiroida si alte probleme nu ii convine sa isi cumpere plaja sa stea singur sa nu mai analizezd pe x si y
0
0
adevarul doare, mai ales cand e spus direct.
1
0
muierile sunt VACI imputite , nespalate si profitoare !!!!!
0
1
Ce probleme au astia! Trebuie pus biciul pe ei
0
0
De mm nu zici ca erai tras pe nas cand ai facut afirmatia drogalaule
0
0
au sarit de cur vacile,scroafele si bineinteles balenele
0
0
Nevasta-ta arata exact varsta pe care o are, 40 plus! Si mai e si proasta, doar s-a maritat cu tine! In plus, pana si copiii au celulita, cred ca si fi-ta!
1
0
va deranjeaza adevarul? Asta este! Sunteti niste nasoale obeze si proaste!
0
0
buhnic,maimuta aia nasoasa a ta cu pometii siliconati arata ca mumia lui tutenkamon.scindurile largarete nu inspirampe nimeni,decit pe fraieri,asa ca mai invata.plateste coarde cu tite si cur,nu maimute plate!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212