REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

George Buhnici: 'Nu ești de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci?'

George Buhnici: 'Nu ești de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci?'

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 1650

Realizatorul TV George Buhnici a făcut mai multe declarații care au stârnit controverse în anumite medii. Buhnici și-a lăudat soția pentru aspectul extrem de tânăr pe care îl are și a declarat, fără perdea, că atunci când e în vacanță la mare îi place să se uite la sâni și funduri!

George Buhnici

"Eu am noroc că am o nevasta care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele! Serios! Uită-te la ea! Câți ai îi dai? Dacă îți spun vârsta adevărată, o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-ai dat tu, din cât are, o să vezi că e minoră. Mi se pare că trebuie să le spunem oamenilor când arată bine. Și am văzut femei care arată foarte bine aici. (...) Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare să vedem piele. Aș vrea ca pielea să nu aibă vergeturi. Dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să mai dea pe la sală. Nu ești de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare", a declarat Buhnici, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba, nene, da, tatze si b**i, da alora nu li se ridica moralu daca nu le poti oferi bani forte, protectie cu mutra de doberman lovit cu pumnii in cap de mic, asa in gluma si inrait bine sau functii, relatii si conexiuni. Nu se uda, pana ma, nici asfaltul dupa ce dai cu dezinfectant anti-Covid. Iar tu, nene, coleg de generatie cu mine, esti cam flescait si bonom - de maine, vreau sa te vad botos, holbat, saltand din nas agresiv la fiecare 20 de secunde, ca un macho adevarat. Zece tatuaje cu sirene si cobre, tuns, barbierit si ras. Pa piept - doar un desen, mare. Altfel, sa-mi bag vecinii in seama daca mai citesc ceva despre dumneata. Ce coada calu...
0
0
sa nu facem discriminare.la buze botoxate si tatuaje nu ne uitam Nu ne place
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212