REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

George Clooney, relaţie toridă de amor cu soţia unui actor celebru

George Clooney, relaţie toridă de amor cu soţia unui actor celebru

Replica API 11 mai 2021 | 00:00 1204

Pe 6 mai 2021 George Clooney a împlinit 60 de ani, acesta fiind o vârstă matură, a bilanţurilor.

Actorul arată spectaculos şi a avut o viaţă plină de picanterii. Un lucru mai puţin cunoscut despre el este că a avut o poveste de dragoste toridă cu răposata soţie a lui John Travolta, Kelly Preston.

Kelly a murit la 57 de ani, după o luptă aprigă cu un diagnostic crunt: cancerul de sân.

Cu John Travolta a fost căsătorită aproape 30 de ani, însă puţini ştiu că a avut o relaţie frumoasă de iubire înainte de a se căsători, cu George Clooney, scrie okmagazine.ro.

Înainte de a-l cunoaşte pe Travolta, Kelly a fost iubita unuia dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood, sărbătoritul George Clooney.

Erau foarte tineri, iar relaţia lor s-a consumat imediat după divorţul lui Kelly de primul soţ.

Au fost fericiţi, chiar au locuit împreună. La vremea respectivă, George chiar s-a hazardat să facă această declaraţie: ”Cel mai important lucru din viaţa mea este relaţia cu Kelly.”

Din păcate, iubirea nu a ţinut prea mult, iar după George, Kelly s-a logodit cu Charlie Sheen, s-a despărţit de el şi s-a căsătorit cu Travolta.

George deşi a rămas mult timp cel mai dorit burlac de la Hollywood, Amal l-a convins să îşi pună, într-un final, pirostriile.

George şi Amal sunt prieteni cu familia regală britanică, cei doi aflându-se pe lista invitaţiilor la nunta regală dintre Meghan Markle şi prinţul Harry în mai 2018.

Cuplul a făcut senzaţie când a sosit la Capela St. George din Windsor. Apoi au participat la recepţie.

Un vechi prieten al familiei regale britanice a declarat atunci că Markle şi prinţul Harry ar fi fost invitaţi ulterior de Clooney în superba vilă de secolul al XVIII-lea a actorului, la luxoasa Oleandra, situată în apropierea lacului Como din nordul Italiei, destinaţie frecventă a lui Clooney.

George Clooney a debutat ca jurnalist şi om de televiziune. A vrut să devină şi jucător profesionist de baschet, însă deşi s-a calificat în echipa Cincinnati Reds, nu a fost niciodată solicitat să joace.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920