REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

George Niculescu a depus jurământul. Este noul prefect al județului Constanța. VIDEO

George Niculescu a depus jurământul. Este noul prefect al județului Constanța. VIDEO

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:08 798

George Niculescu a depus jurământul de învestire, luni, 30 decembrie a.c.. Fostul consilier județean PNL a declarat:

"Eu, Niculescu George Sergiu, numit în funcția publică de prefect al județului Constanța, prin hotărârea Guvernului numărul 982/2019 depun următorul jurământ de credință în conformitate cu dispozițiile articolului 251, alineatul 3 prin OUG numărul 57/2019 privind Codul Administrativ: jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Constanța. Așa să îmi ajute Dumnezeu!".

"Doamnelor și domnilor, în primul rând țin să vă mulțumesc tuturor pentru că ați dat curs invitației de a participa la evenimentul de investire al prefectului județului Constanța. Țin să subliniez că mă simt onorat de susținerea acordată de către Guvernul României prin numirea mea în funcția de prefect al județului Constanța. Sunt tânăr și am suficientă energie pentru ca, împreună cu fiecare dintre dumneavoastră, reprezentanți ai instituțiilor publice din județul nostru să îmbunătățim performanța administrativă a județului Constanța. Vă asigur de buna mea credință, de toată disponibilitatea și bunele intenții de a fi în deplina slujbă a cetățenilor. Așa după cum bine știți vin din mediul privat. Întreaga mea viață profesională a funcționat după parametrii antreprenoriali precum: eficiență, capacitate de decizie rapidă și indicatori preciși de performanță. Vă pot confirma că, de multe ori observăm cum statul și mediul privat comunică defazat și acționează cu viteze diferite. Nu sunt adeptul ideii că statul este leneș și privatul harnic, însă, cred cu tărie că este nevoie de mai multă mediere, comunicare și colaborare între aceste două sectoare importante. Vă garantez că voi acționa cu o deplină transparență în activitatea administrativă pe care o voi desfășura, voi fi un partener de dialog și de colaborare cu structurile și organizațiile societății civile. De la bun început vreau să subliniez că am luat la cunoștință lunga listă de subiecte negative din județul nostru. Nu folosesc cuvinte mari când spun că unele dintre acestea sunt adevărate bombe cu ceas ce impun rezolvări urgente. Bună cum bine știți o astfel de problemă este cazul epavei de la Năvodari. Sunt și alte subiecte arzătoare care vor fi pe agenda mea de prefect al județului Constanța. Nu mă voi ferii de a vorba și acționa public atunci când interesul cetățeanului va fi amenințat sau pus în pericol. Sunt un om de acțiune și de echipă, iar acest lucru îl știu bine cei care mă cunosc. Vă îndemn să nu ezitați să îmi semnalați situațiile în care intervenția mea ar fi necesară și ar aduce un plus de valoare. În același timp îmi propun să reprezint cu cinste funcția de prefect al județului Constanța și să acționez pentru îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare, să colaborez cu cele mai bune intenții cu toți primarii județului Constanța. Voi veni în sprijinul fiecărui cetățean din județul nostru atunci când drepturile sau libertățile sale sunt amenințate sau încălcate. Din funcția de prefect voi acționa respectând legea și principiile care ne-au legat viața și cariera profesională până în acest moment: transparență, eficiență și responsabilitate. Vă asigur că mandatul meu va sta sub semnul a două coordonate principale: interesul cetățeanului și domnia legii. Cu încredere și intenții bune eu vă mulțumesc", a spus acesta.

Reamintim că numirea sa a fost aprobată în ședința de Guvern de vineri seară, 27 decembrie. Niculescu este consilier județean PNL. El a devenit funcționar public în urmă cu circa 2 săptămâni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prefect ca domnul Ionut Albu nu o sa mai avem la Constanta.
1
1
Cum plm a fost asta transformat in functionar public in 2 saptamani ? Cu examen trucat la primaria Eforie , un candidat pe un loc ? Pai daca este manager la firma privata ce cauta la STAT ! BAI LIBERALILOR parca spuneati ca sunteti impotriva detasarilor din privat la Stat ! Vai de capul vostru ! Vai de tara noastra !
14
1
a luat teapa la parlamentare , a ramas cu banii dati si teapa si fara loc eligibil si acum probabil au zis sa se achite de datorii, il tin o luna si l schimba cu altul, traiasca PNL ul
8
0
impanzeste constanta, gata suntem la mana lui Iohanus
5
0
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
1
6
Dar nu uitati ca asa au fost numiti toti. Ca e psd ca e pnl.Fiti seriosi,Jeaca era vreun functionar de pe bancile facultatii?Fiti seriosi, astea sunt cutumele societatii romanesti, sau mai bine spus cutumele pe care statul romanesc functioneaza.Este doar o coada de topor, ca asta este functia de PREFECT,sa raspunzi la coamanda de la palatul victoria!ca e bun sau nu habar nu avem,dar functia de prefect este functie pt un soldat credincios.Raspunde de drumuri aramata politie draci laci in judetul arondat.Probabil ca o sa inceapa o epurare a psdistilor sau sa pupe inelul prefectului.simplu.
4
1
Proceduri de numire exact ca la PSD. Credeam ca PNL e altfel.
17
1
As fi foarte curios cate din persoanele ce isi exprima parerea il cunosc pe domnul Niculescu ? Este atat de simplu sa fiti HATERI dar romanii cei cu sa moara si capra vecinului doar atat pot sa comenteze inainte de a vedea modul in care va actiona si va gestiona eventualele probleme actualul domn PREFECT . Mult succes in activitate va doresc domnule NICULESCU !
2
14
Bai, tot nu intelegem noi ca natie, daca este manager in privat atat de bun ca si ceilalti... Albu.. De ce nu ramane to acolo si veniti la stat. Oare o fi ptr a va proteja anume... Contracte.. afaceri cu statul???
16
0
ce moaca de Lampa are asta cu freza facuta la casa albastra !
15
0
Pe tata nu au mai vrut sa il puna prefect
16
0
Directorilor de deconcentrate sa nu va fie frica, O sa va schimbe pe toti Georgica!
16
5
Lada istoriei, va asteapta, grabnic! Ve-ti ajunge mai rau decat pntcd. Cum dracu sa asculte primarii sau sefii de institutii, de limbricu asta, pe care l-ati masluit, functionar public, acum o saptamana.
39
0
ce gluma buna!!!bravo pnl...
27
2
sergiu nicolaescu in ultimul cartus e o gluma pe langa acest functionar pubi,angajat la primaria mangalia unde fura cel mai mult jumatica penele,vorba vine ca la fel fura de ponta in alta gasca,la noi nu sunt partide sunt gasti de interese,oricum se pare ca am sarit din lac in puta
22
2
Asta nu are nicio experienta, este varza totala! Imi pare rau ca am avut incredere in PNL, Usr-Plus si PMP! M-au dezamagit total si au inceput sa aiba aceeasi abordare politica ca aceea de pana in anul 2016, la nivel local si national. Rusine, rusine, rusine ca va promovati oameni pe prietenii si nu pe competente!!!! O sa muriti pe limba voastra!
39
2
Rusine PNL!
41
0
Ai grija George ce faci cu cariera de la Sibioara!
27
0
Nasu sa traiasca! Sa traiasca, sa mai dea!
31
1
Ai grija ce faci iarna asta... se anunta cod rosu... Bola batranul dupa un cod rosu a fost demis
32
3
A ajuns prefect prin juraminte de noapte, la fel ca sefii sai de la Bucuresti. Experti in toate domeniile si exemple de moralitate. Concluzia : hai sictir!
36
2
Deciziile la prefectura o sa fie dictate de Hutuca
30
0
Dar juramantul ca functionar public l-a depus? Cum a putut sa-l depuna cand el detine functii de conducere in societati comerciale pe care le detine? ANIIIIII ati uitat sa va autosesizati?
29
1
Hai ai nostri
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272