REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

George NICULESCU: PNL a obținut un rezultat BUN la nivel național! VIDEO

George NICULESCU: PNL a obținut un rezultat BUN la nivel național! VIDEO

Replica API 7 decembrie 2020 | 15:33 2535

George Niculescu, candidat din partea PNL la Senat, a declarat pentru cotidianul Replica de Constanța, faptul că PNL a obținut un rezultat bun la nivel național. De asemenea, acesta a discutat și despre proiectele pe care vrea să le implementeze pentru județul Constanța.

„Exitpoll-urile care se vehiculează pe diverse canale de știri ne dau speranțe în ceea ce privește rezultatul final. Acum se face numărătoarea paralelă. Deja rezultatele din mai multe secții din județ și din municipiu au început să vină. Sunt bune, arată că locuitorii Constanței au avut încredere în echipa PNL de la Constanța. Sunt optimist, am încredere în rezultatul final, deși am înregistrat o prezență scăzută la vot, dar trebuie să ținem cont de faptul că trecem printr-o pandemie. Este un an dificil, dar sunt încrezător în rezultatul pe care PNL îl va obține atât la nivel județean, cât și național. Îmi doresc formarea unui guvern în jurul PNL, bineînțeles cu prim-ministrul Ludovic Orban pentru a continua reformele început în acest prim an de guvernare. Trebuie să vedem cum va arăta structura Parlamentului la finalul numărătorii și în funcție de partidele care vor trece pragul și în funcție de o majoritate care se poate forma în jurul PNL, suntem dispuși la negocieri.

Am vorbit în campania electorală despre potențialul județului Constanța, despre energie. Vom prioritiza aceste proiecte pe care le avem. Sper la un număr mare de parlamentari pe care PNL Constanța, îi va trimite în Parlamentul României, pentru a putea să susținem cu fermitate, toate proiectele benefice pentru județul Constanța.

Principala cauză, în momentul de față, în decembrie 2020, este pandemia de Coronavirus.

Rezultatul aceasta, prezența scăzută la vot, avantajează anumite partide politice. Eu vreau să le mulțumesc constănțenilor, care au ieșit la vot pentru că și-au exercitat dreptul constituțional de a vota. Am văzut cu toții că aceste alegeri parlamentare, ca și cele locale, s-au desfășurat în condiții de siguranță sanitară și că procesul electoral s-a desfășurat într-un mod corect. Respect și înțeleg decizia celor care nu au ieșit la vot, așa cum am spus în fiecare campanie electorală, este un moment foarte important care ne va defini viața pentru următorii 4 ani.

După mult timp, într-adevăr, PNL, continuă trendul început la parlamentarele din 2019. Am pus steagul galben în municipiul Constanța, odată cu alegerile locale. Acum, în județul Constanța, un rezultat la o diferență mare de celelalte partide politice.

Le mulțumesc celor care și-au exprimat dreptul de a vota. Le mulțumesc pentru încredere celor care au votat Partidul Național Liberal. Mulțumesc echipei PNL Constanța, pentru efortul pe care l-au depus în această campanie electorală. Vreau să îi mulțumesc și familiei mele pentru susținere. Cei care nu au ieșit la vot le înțeleg și le respect această decizie”, a explicat George Niculescu.

Puteți urmări interviul aici:

A.V., D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia-l pe Orban si duceti-va invartindu-va!Doi berbeci care ati umplut judetul de carantinati!
5
1
Criminali pentru refuzul de a testa in masa oamenii la covid. Este incredibil faptul ca exista inca foarte multi decerebrati care ii sustin cu fanatism. PNL judecat pentru sangele varsat!
6
1
Ma prostule, tu in ce lume paralela traiesti? Ati facut un scor de rahat la nivel national, o sa fiti urmatorul PNTCD.
11
1
pnl va mai primi un loc la deputati, ptr a scapa inspectoratul scolar de maimutica unpr-ista adusa de la Mangalia, mihai sorin varul lui radu cristian.
3
1
E inadmisibil sa bagi pe liste nulitati gen Mitra, Bobe, Mihai si traseisti ca Banias. Unde sunt liberalii adevarati?
13
0
Este rezultatul sfidarii celor din invatamant, nu le-ati marit salariile desi erau bani si legi date, a umilirii personalului medical in general si al celor din spitale noncovid in special, a incompetentei de a gestiona pandemia, o vara intreaga nu ati facut nimic pt spitale si scoli, a umilirii pensionarilor, a arogantei lui orban, a mintirii populatiei
11
2
Ati luat mue la nivel national.Ati pierdut cu brio.
16
1
George, daca PNL va fi condus de Orban si gasca lui, in viitorul apropiat veti ajunge langa PNTcd.
16
0
Sa va intre bine in cap! Romanii au dovedit ca nu va mai vor la guvernare!
17
0
Se vede ca tu fara politica esti doar o amoeba
20
1
va zvarcoliti in chinuri... in primavara aveati peste 50%, iar acum ati obtinut jumatate. Vai de voi...parca-mi vine si sa plang de mila voastra. Dar cel mai rau imi pare de securime. Au vrut sa elimine psd-ul si au reusit sa il aduca prin niste lichele ca voi pe primul loc.
19
0
Rezultat bun, o pula. Cand ai pe liste un Banias sau un Bobe si te pisi cu bolta pe PNL-istii adevarati, nu trebuie sa te mai mire rezultatele. Lectia Boroianu se pare ca a fost inutila.
20
0
ATI LUAT MUIA DE RIGOARE IMPREUNA CU CAP DE CAL KLAUS
16
2
George, cum sa cistigati, cu Bogdan Druga pe liste??? Si chiar nu am nimic cu el, dar nu se poate asa ceva. Ati artat ca sunteti mai slabi ca psd.
15
1
Ati infrant ! Nu a mai mers ciordela .
15
1
iti intuneca judecata ..mai bebelusule
13
1
Incapabililor ! PNL ... nici sa furati nu stiti , lighioanelor !
15
2
Multe mure a luat PNL
15
2
O pola a facut pnl
18
2
Carantinarea a doua oara a orasului a dus la scaderea procentului PNL in Constanta.Alta data sa tineti cont de cetateni.Daca incercati iar cred ca vor fi in strada.Deja unii au pus pariu si spun ca de maine creste numarul de bolnavi falsi in Constanta.Daca o sa cresteti iar din pix bolnavii, vor mai muri netratati in spitale si nu luati masuri pentru un sistem de sanatate pentru cetateni ca afara, veti cadea in cap. Ati promis cetatenilor un sistem de sanatate ca vor beneficia de servicii, tratamente,salarii,taierea pensiilor nesimtite,angajarea competentilor,reducerea parlamentarilor.
19
0
numai tu ai costat partidul 4-5 procente.
18
2
ce fata de pokemon are asta
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407