REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

George NICULESCU, PNL: Cum credeți că ar fi arătat țara noastră cu un Guvern Viorica DĂNCILĂ?!

George NICULESCU, PNL: Cum credeți că ar fi arătat țara noastră cu un Guvern Viorica DĂNCILĂ?!

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:20 6341

George Niculescu, candidatul PNL la alegerile parlamentare, a acordat un interviu zirului Replica pentru a face o retrospectivă a campaniei electorale și pentru a face o trecere în revistă a proiectelor pentru următoarea perioadă legislativă. Cu această ocazie, politicianul a anunțat că a avut joi, 3 decembrie, o întâlnire cu premierul Ludovic Orban. În acest context, s-a asigurat că oficialul va oferi sprijinul necesar pentru dezvoltarea orașului și județului Constanța.

George Niculescu s-a întâlnit cu Orban

”Am discutat lucruri ce țin de dezvoltarea județului nostru și de proiecte referitoare la județul Constanța. Voi merge și voi bate la ușile miniștrilor, la ușa primului-ministru, dacă este cazul, pentru a discuta despre ce putem să facem pentru județul Constanța. Pe final de campanie, m-am bucurat să văd că primul-ministru României are disponibilitate și am stat de vorbă despre principalele proiecte pe care le am eu personal, și colegii mei de la Constanța, pentru județul nostru, în favoare constănțenilor. Am discutat proiectele pe care eu și coelgii mei vrem să le implementăm pentru județul Constanța. Lucruri cu care noi rezonăm, lucruri de infrastructură rutieră în județul Constanța, modul în care pandemia a afectat activitatea economică a celor din turism, sunt lucruri care sunt specifice județului nostru. Noi, viitori parlamentarii PNL, suntem cea mai bună interfață între probleme județului și Guvernul României”, a declarat, pentru Replica, George Niculescu.

Prioritățile PNL în Parlament

Pentru George Niculescu și colegii lui candidați, o prioritate o reprezintă producătorii resurselor regenerabile. ”Colegii mei au proiecte legate de infrastructură. Septimiu Bourceanu se ocupă de proiecte legate de infrastructura sanitară, este un subiect care în ultimele 9 luni de zile, ne ține agenda. Bogdan Huțucă, tot ce înseamnă legislație financiar-bancară. Împletim toate aceste domenii importante. Lista pe care o propunem pentru Parlamentul României, consider că este cea mai consistentă listă pe care un partid o proune. Oamenii ăștia au rezultate în activitățile pe care le întreprind. Mă bucur că sunt coleg cu astfel de oameni. PNL propune cea mai serioasă și consistentă listă de parlamentari”, a spus Niculescu.

Este o greșeală să încerci să politizezi pandemia

Totodată, Niculescu a comentat și modul în care unele partide au înțeles să facă campanie electorală. De exemplu, valul de demisii din Parlament. ”Partidele aflate în opoziție, la acest moment, încearcă să speculeze această pandemie cu care se confruntă toată lumea, nu doar județul Constanța. Este o greșeală să încerci să politizezi o pandemie. Pandemia nu are culoare politică. Încearcă să politizeze această pandemie și să manipuleze necazul și sentimentele unor cetățeni care sunt afectați de acest virus. Nu este un lucru corect. Am văzut multe mesaje negative. Niciun membru din Guvernul României sau din Partidul Național Liberal nu au spus că vor fi afectate pensiile, salariile sau locurile de muncă. I-a oprit cineva să vină cu propuneri constructive? Au venit în toată această perioadă și au lansat asemenea lucruri negative. Cum credeți că ar fi arătat țara noastră, după 10 luni de pandemie, cu un Guvern Viorica Dăncilă? Ar fi fost groaznic!”, spune Niculescu.

PNL speră să obțină peste 35%

George Niculescu a mai spus că PNL speră să obțină peste 35% la alegerile de duminică,a stfel încât formațiunea politică să intre în Parlament cu 6 mandate. ”Este importantă prezența la vot. Orice estimare se bazează pe o prezență la vot. Dacă nu vom găsi scuze pentru duminica aceasta, și ne bazăm pe o prezență consistentă, PNL poate obține rezultatul pe care la obținut la alegerile locale. Peste 35-36%. Lucru care ne conferă 6 mandate de parlamentari, 2 de senatori și 5 de deputați”, a conchis Niculescu.

Mai multe declarații puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos. Și tot aici, aflați ce mesaj transmite Niculescu constănțenilor.

Cod Mandatar Financiar PNL: 11200025

Mirela PASCAL, A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu cunosc liberalii de 30 de ani. Pe vreme pe cand eu eram in prietenia lor acum 15-20 de ani,si ei erau altfel, mai buni, nu sub neamt, el se juca cu puta in tarana.Acum eu abia imi platesc facturile de pe o zi pe alta si cei ca el, de la prefect ...la senator...oare unde vrea sa ajunga....7 guri....cam mult.Asta e, pilele .Pilele ne distrug.Sanatate !
0
0
O sa l votez si daca nu face treaba am sa l caut pe la sediu
0
0
Sa nu exageram e dupa Kitac si Lupu.
0
0
Cel mai destept din sat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920