REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

George Niculescu, reacţie la declaraţiile lui Dobre: Nu o să mai răspund acestor manevre populiste

George Niculescu, reacţie la declaraţiile lui Dobre: Nu o să mai răspund acestor manevre populiste

Replica API 6 mai 2020 | 16:50 1382

După ce Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului, l-a acuzat pe George Niculescu, că ia măsuri care ar putea îngropa definitiv orașul Constanța, prefectul Constanţei a reacţionat printr-o postarea pe pagina sa de facebook.

Niculescu îi transmite că a înțeles greşit că este o idee și o propunere care îi aparține: propunerea a venit din partea hotelierilor, nicidecum din partea lui.

"Cât de ușor este să arunci cu noroi în cineva? Cât de ușor este să denigrezi pe cineva, fără să ai cea mai vagă idee despre ce se întâmplă, cu adevărat? Am putea să-l întrebăm cu toții pe Mircea-Titus Dobre, fost ministru al Turismului și, actualmente, politician cu o puternică dorință de afirmare pe scena politică locală. Acest domn mă acuză că sunt un dușman al turismului, folosind formulări foarte alarmiste, cum ar fi „prefectul Niculescu vrea să se remarce și să intre în istorie drept groparul litoralului românesc” sau „va rămâne în istorie ca singurul prefect din istoria României care și-a imaginat că Litoralul se poate transforma într-un imens spital”. De ce face astfel de afirmații? Dumnealui consideră că eu sunt un dușman al turismului pentru că am declarat public faptul că una dintre PROPUNERILE VENITE DIN PARTEA HOTELIERILOR este aceea de a testa turiștii la intrare în stațiuni. Ca să fiu clar, atât pentru domnul care face eforturi mari să mă denigreze, cât și pentru cei care au înțeles GREȘIT că este o idee și o propunere care îmi aparține: este o idee, o propunere, un scenariu, venit din partea hotelierilor, nicidecum din partea prefectului Niculescu", spune prefectul.

"Îi recomand domnului, în loc să se uite degeaba la intrările în stațiuni, să se uite cu mare atenție la ce am declarat eu, și anume că propunerea a venit din partea hotelierilor. Dacă nu este de acord, poate foarte bine să comunice acest lucru hotelierilor. În schimb, domnul deputat a știut că nu asta îi poate aduce un capital de imagine, ci mai degrabă are de câștigat dacă îi cere, isteric, demisia prefectului. Aș vrea să mă întorc puțin la activitatea acestui domn care, aflat o bună perioadă în vârful de lance al politicii social-democrate românești, în loc să găsească soluții pentru păstrarea turiștilor români în număr cât mai mare pe litoral și în România, în loc să atragă turiști străini pe litoral și în România, s-a remarcat ca fiind unul dintre miniștrii care a aprobat “celebra” O.U.G. 13 pentru ca mai târziu să voteze, în calitate de parlamentar, împotriva guvernului din care făcuse parte!", mai spune Niculescu.

"Pentru că nu vreau să fac politică și doar pentru că acest domn, în mod constant, găsește diferite căi prin care să atace, eu nu o să-i mai răspund acestor manevre populiste, deloc documentate, false și trunchiate. În schimb, pe această cale, îl invit oficial pe domnul care a fost ministru al Turismului, să vină cu propuneri concrete pentru sprijinirea acestui sector. Mai mult, îl aștept oricând să-mi prezinte aceste idei, la sediul Instituției Prefectului. Cu siguranță atunci nu voi mai fi gropar, pentru că nu va mai avea spectatori!", a conchis prefectul.

Citeşte şi:

Mircea Dobre: Prefectul Constanței devine GROPARUL litoralului românesc

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prefect? copileeee... du-te si ne lasa in pace, nu stiu cui ii esti aservit dar e clar ca cine te-a pus in functie nu ii pasa de tine. Esti carne de tun. Si-aluat mana de pe tine si incepi sa te calci pe sireturi ca nu stii sa faci funda.
0
0
Dobre ,lasa-te de politica ca faci judetul de ras.
0
0
fmm de arabitoi jegos!
6
1
Se auzea intr un colt de litoral la o masa de "alba-neagra"
3
2
mai baiete cum ai aterizat in postul ala numai nenorociri ai facut ptr Constanta ne ai infectat cu Covid orasul si cu prostia ta speram sa scapam cat de repede se poate de tine. Puterea v a luat mintile va credeti Dumnezeu cine esti tu sa ne intezici intrarea in biserica maimutoiule
6
2
PSD-ul meu.Am fost pus de nea vioric guzganu rozaliu.Mai stau.Bravo CCR.
0
2
Orice iesire publica a lui Georgica naste polemici, nemultumiri, rasete, furie publica, comentarii injurioase etc de aceea, Domle Hutuca, cel mai indicat ar fi sa il retragi definitiv din functii publice pe acest baiat nevoit sa se lupte cu o palarie prea mare ptr piosibilitatile sale!
6
1
Te doare cacatul. Alupigus corcitura...
4
1
Cel mai slab prefect, deseori pare mai degraba avocatul unor anumite grupuri de interese decat reprezentantul guvernului in teritoriu!
6
1
Astazi la un post de radio s-a spus ca a fost propunerea lui Murad de la Phoenicia. Se cauta solutii care din pacate nu pot veni atata vreme cat oamenii nu vor respecta regulile cerute de autoritati , am spus cerute si nu impuse ptr ca nu se pot impune. Nu suntem in China sa fortam oamenii sa respecte regulile si nici in Suedia unde oamenii sunt mult mai civilizati. Noi ne luptam cu acel 45 la suta analfabetism functional!...
2
2
Nu ii poate raspunde deoarece nu il duce capul... Cel mai prost prefect pe care l-a avut judetul nostru
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212