REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

George Piştereanu a slăbit 10 kilograme în „Fermă“. Mesajul pentru Anna Lesko după ce a fost eliminat

George Piştereanu a slăbit 10 kilograme în „Fermă“. Mesajul pentru Anna Lesko după ce a fost eliminat

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 2346

Din păcate, "Ferma" a pierdut alţi doi concurenţi. George Piştereanu a fost eliminat de Andrei Stoica, iar Ana Maria Ababei de Elena Chiriac. Anna Lesko a reacţionat când a văzut că unul dintre preferaţii ei merge acasă.

George Piştereanu

George Piştereanu a fost eliminat de la "Ferma". El a făcut declaraţii în mediul online imediat după ce Andrei Stoica a ieşit învingător: "S-a mai dus un proiect, o experienţa frumoasă alături de nişte caractere foarte puternice şi bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit în această competiţie şi practic mi-a făcut şederea mai plăcută a fost prietenia cu FRAŢII STOICA, în care am descoperit nişte bărbaţi adevăraţi pe care îi respect şi îi stimez şi cu care aş merge la orice luptă oricând.

Anna Lesko

Nu pot să nu amintesc de momentele frumoase cu Ana Lesko şi glumele care au făcut mai frumoasă competiţia. Da, am fost şi acid (şi poate o să mai fiu) aşa sunt eu când mă deranjează ceva, dar nu cred că se aştepta cineva la perfecţiune din partea mea. Te pup Anuakis . Nu pot să spun că acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred că toate greutăţile vieţii de până la FERMĂ m-au pregătit pentru această perioada. Există o sărbătoare la makedoni şi cred că şi în alte culturi unde este o zi în care să îţi ceri scuze pentru greşelile de peste an, aşa şi eu îmi cer scuze dacă v-am supărat cu ceva, să mă iertaţi că eu m-am cam distrat", a transmis el, scrie click.ro.

El era unul dintre preferaţii Annei Lesko. Concurenta a spus: "George, îţi mulţumesc pentru toate senzaţiile pe care le-am trăit alături de tine"

Şi Ana Maria Ababei a pierdut duelul cu Elena Chiriac, cântăreaţa de muzică populară a fost trimisă acasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiti atenti si la limbajul concuretilor. Prescurtarea numelui lui Pistereanu in Pisti sau Piste, suna extrem de urat.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272