REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

George Scupra, declarații cu privire la carantinarea orașului OVIDIU. VIDEO!

George Scupra, declarații cu privire la carantinarea orașului OVIDIU. VIDEO!

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:06 6982

George Scupra, primarul din Ovidiu, a făcut o serie de declarații cu privire la măsura carantinării localității. Acesta a oferit asigurări că toate lucrurile se află sub control, iar locuitorii nu au de ce să se teamă. CNSU a propus carantinarea orașului Ovidiu, începând de sâmbătă, 7 noiembrie, ora 20.00.

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a declarat că la nivelul orașului, în prezent, toate școlile sunt închise, iar masca este obligatorie în toate spațiile publice. În ceea ce privește Primăria, aceasta funcționează parțial în sistemul telemuncă. Persoanele care au serviciul în afara localității vor avea nevoie de o adeverință de la angajator, pentru a se putea deplasa în afara localității.

Amintim că este vorba despre carantină parțială, doar pentru orașul Ovidiu, nu și pentru satele aferente acestuia: Poiana și Culmea.

Rute ocolitoare

Spre informarea cetățenilor, pentru a fi pregătiți în momentul în care va intra în vigoare măsura carantinării orașului Ovidiu, vă comunicăm rutele ocolitoare care pot fi folosite:

1. Autostrada A4;

2. Constanța - DC 86 - Năvodari - DJ 226 - Lumina.

Traficul va fi deviat, după cum urmează:

- dinspre Constanța către Ovidiu, pe DN 2A, la sensul giratoriu de la intrarea în orașul Ovidiu, zona Cartier Sud;

- dinspre Constanța, DN 3C - DC89 - A4;

- dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către orașul Ovidiu, pe DN 2A, la sensul giratoriu de la intersecție cu Autostrada A4;

- dinspre localitatea Nazarcea către orașul Ovidiu, pe DJ 228A, la sensul giratoriu de la intrarea din orașul Ovidiu;

- dinspre localitatea Poiana, se va permite tranzitul, cu interzicerea opririi, pe DN 3C, către Constanța și pe DN 3C, către localitatea Lumina, prin sensul giratoriu cu Autostrada A4

D.M.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am nevasta frumoasa invidiosilor.Ea place machedonii
1
0
Ai de capul vostru romanasilor
2
0
Primaru comunei Ovidiu, Krys si George scupra , a spus sa stati in casa, treaba o fac eu cu oamenii mei. Urmeaza patru ani de glorie
3
0
Machedon analfabet si manelist sa de Domnu sa mori de covid tu si toata familia ta de handicapati. Nu va e rusine va mutati dintr-un partid in altul sunteti ca sobolanii aia jegosi atrasi numai de mirosul de branza.
3
0
mincinosule
2
0
Scupra e un criminal, un nemernic care cu haita lui a facut mult rau oamenilor din Ovidiu. eE tantalau, dar mai tantalai sunt aia care l-au votat pentru doi banuti si di mici, acumstati la cotet ca sobolanii. Securistul George Dragansi Nely Funda i-au dat lectii de ciordeala nu de citit pe promter. Suferiti prostia si hotia inca 4 ani, HAHAHA!
3
1
Mai cacat bolnav machidonesc ... politie comunitara exista numai ca acum i se spune Locala . 90 la suta din ei sunt aceiasi de la Comunitara ! Pacaliciule , noi credem ca esti SCUPRA si ti-ai luat pseudonim , blegovane !
4
0
La cum se exprima , ca nici dupa prompter nu poate sa citeasca cursiv , tot distribuitor de guma de mestecat a ramas ! Mare greseala a facut Nicusor Constantinescu in urma cu 8 ani cand cu bere la halba si mii de mititei gratis dati la locuitorii din Poiana , Nazarcea si Culmea si tiganilor din Ovidiu l-au uns primar din partea P.S.D. pe neica asta ! OVIDIU... merita ceva mai bun ! Acum orasul Ovidiu este pazit mai ceva ca un penitenciar de maxima siguranta !
11
0
sa imi bag pl in toti machedonii si in PNL-ul vostru. numai no name promovati
15
3
Sunt doctor la limba romana. Am doctorat .Nu conteaza cu l.am luat.Aveti invidie pe limba lu sotu meu ? Vorbeste cum gandeste ca sa intelege si oile ! Hai ca va kis pe toti care mi.o ...si cu kisul am vazut Parisul.
13
7
Daca traiam intr-o lume normala, dupa greutatea cu care se exprima, acest parlit ajungea cel mult un ospatarel de birt.
27
3
mes ptr cel care a semnat " un vecin " -- mai esti prost , unde vezi tu praf , ca nu sant pomi si verdeata . vezi ca ai confundat orasul , fraiere . si ptr cel care a semnat " mars nesimtitule " tu esti mai prost ca nu poti sa suni la Politia Comunitara ca nu mai exista de mult . nu mai face afirmatii de gradinita
0
16
Cred ca voi astia din Ovidiu sunteticretinoizi sadomasochisti,v-ati obisnuit sa va futa alde Scupra, Libu, Funda, DRagan sialti machedoni. Ovidiu dupa 8 ani de asuprire machidoneasca arata ca un oras pustiit, fara pomi, fara verdeata, murdar, plin de praf, mormane de gunoi neridicat dar aveti statui. HAHAHAHA!cE S-A FACUT S-A FACUT PENTRU EI SI GASCA LOR, ASA VA TREBUIE, 4 ANI SPALATI-VA PE CAP CU EL. lA VOT ATI IEST DOAR JUMATATE, MILOGII SI CERSETORII, CEILALTI ATI STAT IN EXPECTATIVA...SINISTRATILOR!
29
3
Daca il tot votati, sa fiti sanatosi. Nu il mai injurati. Toata lumea zicea ca e bun. Acuma s-a schimbat?? Cascati ochii.
22
1
nu uitati ca machidonul asta analfabet a castigat primaria pentru prima data din partea PSD. Muie cu cacat. As bori pe el...
28
3
Pare un pervers mare acest primar!
25
1
Aaaaa.....aaaaa........cretinoidul asta transpira cand vorbeste.
26
2
Ranjesti ca muta la pwla ! Tot cartierul de la Geamie nu a putut dormi din cauza sindrofiei cu manelisti de la tine de acasa ! Am sunat de doua ori la Politia Comunitara OVIDIU si saraca femeia care raspunde la telefon o dadea din colt in colt ca-i era frica sa zica ca galagia vine de la tine din curte ! Si acum noi ramanem fara servicii din cauza incompetentei si nesimtirii tale !
38
3
Scupra facea "baeram" in plina pandemie. Se auzeau numai dedicatii pentru "dumnealui" la ora 4 dimineata. Un manelist, asta e primarul Ovidiului. Toate lucrarile sunt realizate cu firme de casa. Toti saracii se bucura la 3 bancute, "a facut domnle primaru'".
36
3
scapam de ciupani?
26
2
Era mare distractie fara masca la sediul PNL .PNL ul a raspandit boala in ovidiu
44
2
Acest Covid e pur machidonesc, de vina e Scupra si acolitii lui care au organizat chefuri peste chefuri neprotejate cu masti. Si el a fost si poate ca inca mai e lovit de boala...sa fie la el si la familia lui.
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218