REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

George şi Costică Halep ridică un ansamblu rezidenţial în centrul Constanţei

George şi Costică Halep ridică un ansamblu rezidenţial în centrul Constanţei

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:00 1033

Costică şi George Halep intenţionează să ridice un ansamblu rezidenţial în centrul Constanţi. În acest sens, au elaborat un PUZ care s-a aflat la dispoziţia constănţenilor în vederea realizării obiceţiunilor. Este vorba despre PUZ pentru zona delimitată de str. I.G. Duca, str. Grivitei, str. Atelierelor și str. Ștefan cel Mare.

Terenurile propuse pentru studiu sunt situate în zona centrală a oraşului şi fac parte din situl urban „Zona comercială urbană”, intrând astfel sub incidenţa legii ca zonă protejată. Suprafaţa zonei propuse pentru studiu include terenurile cuprinse între strada IG Duca, strada Atelierelor şi strada Ştefan cel Mare. Costică şi George Halep propun construirea unui ansamblu rezidenţial cu locuinţe colective şi spaţii public ela parter (alimentaţie publică, cabinete medicale, prestări servicii). Regim de înălţime este P+4. Constănţenii nu sunt de acord cu acest plan urbanisticv zonal, fapt pentru acre au formulat obiecţiuni. Coproprietara unui imobil vecin cu zona studiată, situat pe strada Griviţei, a formulat obiecţiuni cu privire la „includerea nejustificată a imobilului meu în categoria construcţiilor care nu pot suferi modificări/extinderi, având în vedere că imobilul aflat în coproprietatea mea constă într-un corp de clădire P+1 amplasat pe limita interioară a lotului, la aproximativ 10 m de frontul stradal, fiind iniţial parte a aceleaşi proprietăţi ca şi construcţia D+P de la aceeaşi adresă. Şi Sorin Belu, de la Baricada Verde a formulat obiecţiuni, în sensul că familia Halep intenţionează să construiască în regim P+4, în condiţiile în care, în zonă, regimul este de P+2.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati ma dementilor criticile bine ca se construieste. Raul tarii sunt constructiile sau aia care taie lemnele au lasat sa cada spitalele au distrus educatia copiilor nostri iar noi urlam ca se fac blocuri. Aia in Dubai au facut din desert un diamant iar noi suntem contra la toti. Va spun eu ca aia care critica n o fac din spirit civic ci de ciuda..
0
1
dar are cineva loc de voi? vorbesti asa simplu cand ai bani de la mami si tati branzari de meserie si cu toate autoritatile publice impanzite de neamul vostru imputit si incult. Are cineva loc de voi ma? orice om cinstit care vrea sa deschida ceva e vizitat de toate agentiile posibile si imposibile pline de neamul vostru lacom. Ipocritule.e usor sa vb. Imputit ordinar. Imi e scarba de voi.
6
4
Ce arhitectura sa distruga,ati vazut cum arata Hanul Balcan,rog familia Halep sa il cumpere si pe acela ca ii la vanzare cu 980000 de euro,sigur va arata atunci cum trebuie,hai sictir retarzilor din comentarii.
11
6
Dosarul a venit in regim de urgenta cu mesager special trimis de Babu prin birourile de autorizatii.
8
5
invidia e una iar abuzul si nesimtirea e altceva asa ca hai sictir Mircea Constantin si restul ordinarilor
10
7
Lasa-ti rautatile si invidia dragii nostri romanas, unii dintre voi!! Pune-ti osul la munca, deschideti firme, angajati oameni, lasa-ti casele garantie la banca pentru credite, platiti taxe si impozite la statul roman, nu dormiti noptile de griji si probleme si dupa aceea o sa vedeti si voi ce pret are succesul! De fapt nu stiu de ce ma agit eu ca doar voi ati inventat proverbul "mai bine sa moara capra vecinului"!
8
28
Nu o mai aplaudati pe halepa in mod mecanic, fara sa va uitati la meciuri. E o jucatoare slaba si antitalent, nu stie sa joace decat la tacaneala, fuge din col in colt urland si returneaza numai pe mijloc, asteptand sa greseasca adversara! Un neam de rahat astia...
32
3
Sictir acestei familii de gunoaie, halep, fara respect pentru lege si drepturile cetatenilor!
31
4
lasa sa construiasca sa stranga ca furnica ca nu strang pentru ei ci pentru altii - asa se chinuiau si chiaburii sa construiasca unii detineau strazi intregi apoi au venit comunistii si au luat tot in casoaiele lor stau tziganii.
13
7
In decebrie 1989 tata Leana a spus"Nicule ai vazut cine ii conduce pe astia Iliescu,dupa noi potopu"se pare ca a avut dreptate academicianca doctor inginer savanta de renume mondial cum ii spuneau comunisti.
8
3
Bai, m-am saturat de machidonizarea Constantei. Cum face machidonu' un ban, hop, ridica un bloc. Nu conteaza ca e in parc, pe spatiu verde, in fata altui bloc; bani sa iasa, sa moara neamu' de ciuda. Sicctir!
33
4
Nu doar ei, in perimetrul respectiv s-au cumparat terenuri, unele cu acte xeroxate, terenuri pe care toti acesti mari investitori ar ridica si blocuri cu 7 etaje daca s-ar putea fara consecinte legale. Uitati-va la intersectia Mamaia-IGheDuca, in spate pe Atelierelor, mai nou si pe Grivitei pe partea cu case vor sa ridice blocuri cu 5 etaje...Cum sa faci blocuri in cartier de case? Cum se semneaza in primarie asa ceva, fara sa vina unul pe teren sa vada cum e situatia? Trebuie sa fii prost tare sa nu realizezi ca la un moment dat iti ies pe ochi cele citeva mii de euro primite spaga
23
5
Nu se mai satura. Si in cimitirul municipal si-au facut locuri de veci cu etaje supraterane, nu le mai ajunge in pamant !!!
26
2
E coincidenta de nume . Oamenii nu au treaba cu Simona asa ca nu mai comentati doar ca sa va aflati in treaba. Stiu ca sunteti frustati dar macar nu vorbiti in necunostiinta de cauza.
10
19
Sa construiasca si sa amenajeze parcuri ! Sa ramana numele lor la posteritate ! Sa faca un bine intregii comunitati nu in interesul personal !
18
3
@ Doru....nu le da idei frate , sa construiasca in sensurile giratorii . Poate citeste unu de la primarie , ce postam si ne trezim cu un bloc de 6 etaje , intr- un giratoriu .
17
2
O sa faca ce vor ei, primaria nu exista,la noi, tot e pe mita. In sensurile giratorii cand construiti???
32
0
Primaria nu va tine cont de obiectiuni --Din exp blocului nostru cu un vecin care ne-a luat din gradinasi-si face bloc la 4 m de al nostru pe o str ultra ultra centrala ---
16
1
ce usor e sa vb in necunostinta de cauza. daca numele e Halep obligat e vb de Simona. Nu are legatura cu cei din articol, sunt n Halep in oras. Nu mai vorbiti aiurea.
9
21
Cand nu te duce mintea,cand nu stii ce sa faci cu banii,ridici un bloc,ca ala este sigur.Dai o spaga grasa la primar si la PSD si faci blocuri.M-am temut mereu ca banii lui Halep vor distruge si mai mult arhitectura Constantei si spatiile verzi.Uite ca s-a adeverit.Hai sictir Halep !
29
8
singurii machedoni buni sunt cei din inchisori
42
10
a auzit cineva de PUZ ? cat mai aglomerati acest jeg de oras ?
26
4
Arhitectul sef al lui mazare avea o firma de casa. Astia de acum au doua. Te duci la aia si rezolvi tot felul de brezaie de-astea ilegale. Regulamentul national spune clar ca nu mai mult de doua niveluri peste ce e in imediata vecinatate. Dar la Costangeles merge si cu mai mult. SRI, DNA, voi aveti vreo idee despre de-astea? Si daca da, va mai vine vreuna?
32
3
Ai dracu... Iar au facuto de oaie... In loc sa stea dracu linistiti, asa cum am vorbit, iar se apuca de prostii.... Primaria sa nu le dea acceptul pentru elaborare puz... Sa faca blocul, la noi la Stejaru... Sau la Tistimelu...
29
6
Mai e ceva de comentat?cimpanzeii iar isi fac de cap,asa e cand ai banu. Ca si ala de la The View. Cand a venit la oras,nu avea cu ce sa se incalte si acum se caca pe el. Asa sunt majoritatea tzantzarilor,veniti de pe la cogealac,tulcea. Puteti sa ma injurati,dar nasoasa asta de simonica joaca bine,ma miram eu de ce tot pierde intruna. Traiasca pariurile si lovelele
45
8
Sufocati Constanta! Ajunge!
60
4
Cipanca nasoasa stie cand sa piarda la Miami ! Doar e locul 2 WTA !
34
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218