REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

George Simion

George Simion

Replica API 8 decembrie 2020 | 03:00 2012

George Simion visează să aducă schimbarea în România.

Bun, tot respectul. Numai că, face o confuzie: Parlamentul nu este stadion, iar românii nu sunt suporteri și nici jucători. Vă dați seama cum ar arăta o repriză în Legislativ, cu George Simion în atac?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da ala de la USR care dormea ca boschetarul prin vama era mai breaz? da eba era mai breaza si chiar ciolos cu spirala lui bivolaru cum era? sau orban cand dansa ca o hahalera, fiecare cu pasiunea lui important e ce fac pentru cei care i-au votat!!!
2
1
Cum sa nu fie bun? E o comoara daca Iohannis stie sa foloxeasca asta in lupta impotriva Pe,Se,De. Un partid cu agresivi de gen hastag rezist este pe gustul astora care nu vor o Romanie condusa de oameni educati si patrioti,echilibrati la cap. Iata,cei mai in varsta au lipsit masiv de la vot,iar cei ce tot batjhocoresc pensionarii aveau ocazia sa-si voteze preferatii,sa nu se spuna ca iar batranii au decis. A fost asa? Se pare ca tineretul doar latra,nu iese la vot. Aveti ce votati,asa ca mucles!
4
1
Este o mare rusine ca astfel de indivizi vor intra in Parlamentul Romaniei! Este la fel de mare rusine ca voi toti cei care n-ati votat l-ati ajutat pe mascariciul asta sa intre in atentia noastra. Si mai grav este ca unii dintre voi l-ati votat!!! Acum inteleg de ce suntem in situatia asta, suntem inconjurati de macarici si de idioti. Spalati-va cu ei pe cap.
10
12
Acum mai aveti un subiect.peste 4 ani la alegeri o sa-l sustineti pe el ,asa cum faceti acum cu chitac. Chiar nu se poate ridica cineva ca imediat ii dati in cap. Va e frica de el voua astora de la pnl? Ar trebui. Chiatc nu sta 4 ani la primarie. O sa mai discutam,e prea slab si constanteni o sa-i ceara demisia.
10
4
Bai, ziaristilor de la Replica! Sunteti un ziar de cacat, cu un colectiv de doi lei care ia spaga milioane de la toti infractorii din politica constanteana.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468