REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
21.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

George Simion a mers la Parchetul General: „Am venit pentru a-mi cere telefonul înapoi”

George Simion a mers la Parchetul General: „Am venit pentru a-mi cere telefonul înapoi”

Virgil STOIAN 20 iunie 2024 | 14:26 1259

Președintele AUR, George Simion, a mers joi la Parchetul General pentru a-și cere telefonul înapoi, după ce, spune el, dispozitivul a fost reținut de procurori pentru a face percheziție informatică în dosarul semnăturilor pentru alegerile europarlamentare. El se declară nevinovat și spune că PNL „a ajutat” cu semnături partidul REPER.

 George Simion a mers la Parchetul General: „Am venit pentru a-mi cere telefonul inapoi” George Simion

„Am venit astăzi la Parchetul General pentru a cere clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi şi pentru a mă scutura, efectiv, de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră. Au trecut două săptămâni, fix 14 zile din data în care colegii noştri au fost ridicaţi de pe stradă şi vouă vi s-a spus, pentru că nu este nimic oficial, că George Simion ar fi falsificat semnături nu pentru el, ci pentru alţii. Se distrug probe dacă asta îi interesează, semnăturile false de la alegeri. Eu am venit să fac denunţuri în urmă cu două săptămâni, aici ,în faţa Parchetului, nu m-a primit nimeni, spunând că nu e program de registratură şi să trimit prin poştă”, a spus preşedintele AUR.

George Simion a arătat că nu are nicio calitate şi nu s-a pronunţat numele său, dar s-a furznizat către presă informația că el ar fi cel căutat. „Telefonul meu era la una din colege. Eu am date importante pe acel telefon, de două săptămâni iată că procurorii sunt la fel ca politicienii, sunt foarte leneşi, nu s-a făcut percheziţie informatică, dacă asta se urmărea, pe telefonul meu. Am venit să îmi cer telefonul şi să îmi cer dreptatea. Dacă eu sunt vinovat, să fiu audiat, să se spună, nu să se aştepte, probabil este un mandat de urmărire pe numele meu şi al colegilor şi suntem urmăriţi acum, încercând să se fabrice probe, nu cele din dosar sau ce mi s-a comunicat”, a completat Simion. „PNL a ajutat cu semnături REPER” Liderul AUR a ţinut să precizeze că nu e intimidat. „Eu nu mă intimidez de lucrurile astea dar nici nu este normal, timp de nişte luni de zile, să fim privaţi de laptopuri, telefoane. Dacă vor să ne găsească cu ceva, poate am eu nişte idei. De exemplu, dacă îi interesează semnăturile, ştiu, am cunoştinţă despre faptul că PNL-ul a ajutat cu semnături partidul REPER. O să fie distruse acele semnături”, a subliniat el. „Probabil vor să găsească altceva, am informaţii că mă vor ridica şi alte structuri ale Parchetului, de exemplu DNA-ul. SĂ mă ridice! Eu nu am nimic ilegal săvârşit, mă pun la dispoziţia oricărui organ de anchetă, dar asta e mai mult legat de calitatea noastră de competitori electorali. E o vânătoare de vrăjitoare şi nu am de gând să stau cu mâinile în sân şi să suport genul ăsta de presiuni”, a mai spus George Simion., potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezultate sa ma su gi la coit e cu boratul tau care ii su gi pu la
0
1
A mers țiga nu cum sa nu meargă el man camiar coa ili și p**a
0
1
AUR a scufundat userul. Trăiască Garda și Căpitanul Simion! Simion președinte!!!
1
0
Un neica nimeni pe care nu mai conteniți sa l promovati! Știe probabil ca a făcut ilegalități și încearcă sa dacă puțin circ. Cu siguranță că îl vor inmatricula destul de repede la facultate, la Poarta Alba. I ar cam trebui câțiva ani sa studieze, nu cred ca va termina facultatea în 3 sau 4 ani!!!
7
0
care a facut totusi 14% la europarlamentare si a devenit aparent al 3 lea partid sa vedem parlamentarele speculatii prin piata de infiintare si manipulare de catre psd sau sri as zice mai repede psd ptr a atrage numarul mare de voturi negative psd care era de asteptat aparent bine gandit aparent a functionat si au daramat usr ptr ca asta era scopul
6
0
Ce plm tot dati articole cu hotul asta mincinos. Va plateste aur pt reclama ?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510