REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

George Simion merge la consultările de la Cotroceni cu două propuneri: Pe cine vor ministrul Educației și premier

George Simion merge la consultările de la Cotroceni cu două propuneri: Pe cine vor ministrul Educației și premier

Replica API 12 decembrie 2020 | 20:40 3505

Președintele AUR, George Simion a declarat în direct la România 9, că luni la ora 14.00 va merge la Cotroceni la consultări, cu două propuneri: la Ministerul Educației, 'antrenorul geniilor', profesorul Florin Colceag, iar pentru funcția de prim-ministru, raportorul ONU, Călin Georgescu.

George Simion

„Noi nu vom intra la guvernare pentru că nu suntem pregătiți dar profesorul Florin Colceag, care a pregătit atâtea și atâtea generații de olimpici, care poate transforma orice copil normal într-un geniu, merită să reprezinte Educația. Așa că luni la 14.00 suntem așteptați la Cotroceni și noi putem oferi atât un ministru al Educației cât și un prim-ministru, pe domnul Călin Georgescu, raportor ONU, omul care a lucrat acest proiect, «Hrană, Apă, Energie». Domnul Georgescu nu este membru AUR dar noi ne dorim ca la conducerea țării să ajungă oameni capabili”, a declarat George Simion, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul rusilor
2
0
Calin Georgescu mason de grad inalts
9
4
Nu se poate scoate in afara legii?
10
9
dna. avocacat.......daiana smotoaca... sincer are calitati...
8
8
Puneti-o ministru al educatiei pe dna senator Evdochia Aelenei, de profesie asistent medical, de ce nu, ca a fost votata!
15
9
Aoleu, astia scot geniile de la naftalina!Si madam Gura mare ramane doar purtatoare de cuvant si de moaste, nu e corect.Doar nu si-a uzat coardele vocale degeaba.
16
11
a mai fost un partid PPDD a lui Diaconescu , care a luat 14 % la alegeri. In 4 ani , a disparut din Parlament , cumparat de alte partide.
23
6
Am votat 30 ani aceleasi partide si normal ca am obtinut acelasi rezultat. Zero. Cred ca daca vrem sa obtinem un rezultat diferit trebuie sa votam altceva. Discursul celor de la AUR mi se pare echilibrat. Le voi da credit. Suntem satui de pnl psd usr plus udmr si restul. De dracu ii mai votam? De ce facem misto de ceva nou? Daca vrem sa schimbam ceva trebuie sa schimbam in primul rand politicienii. AUR au un discurs patriotic la modul la care prioritizeaza interesul Romaniei si apoi cel al UE. Asa fac toate tarile UE. Daca as fi auzit de ei inainte de alegeri i as i votat.
21
17
Florin Colceag nu este sanatos mintal. Doar vorbeste mult dar nu are capacitatea de a spune ceva. Vai, partidul acesta chiar a adunat toti frustratii!
14
15
Pana la anticipatele din aprile vor sta pe scena.
10
12
a ajuns partidul interlopilor
20
15
dl Georgescu este exact ce ne trebuie. Un Rapporteur care nu raporteaza nimic deosebit in tara in care dispar padurile. Parca sa zic ca avea o treaba cu deseurile periculoase, gen Flaiminia, etc etc. Buna treaba. Mult succes.
16
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272