REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

George Simion, mesaj radical împotriva Uniunii Europene

George Simion, mesaj radical împotriva Uniunii Europene

Valentina CAMARA 14 noiembrie 2022 | 00:00 911

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat, la Palatul Parlamentului, conferinţa internaţională "Acea Europă în care credem", ocazie cu care liderul partidului, George Simion, a afirmat că modul în care văd conservatorii lumea se concentrează pe libertate culturală, socială şi religioasă, iar "Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles înseamnă restricţii, totalitarism".

"Europa noastră şi modul în care vedem noi lumea se concentrează pe libertate - libertate culturală, socială, religioasă. Europa lor, Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles, înseamnă restricţii, totalitarism", a afirmat George Simion.

El şi-a exprimat speranţa că după alegerile pentru Parlamentul European din 2024, conservatorii din toată lumea vor sărbători "o mare victorie".

"În mai 2024 vom avea alegeri generale pentru un nou Parlament European. Sperăm că vom cu toţii acolo, împreună, pentru a sărbători o mare victorie. Forţele patriotice, forţele conservatoare, forţele suverane ale Europei şi ale întregii lumi trebuie să se reunească pentru a lupta împotriva actualei boli ideologice care ameninţă lumea. Sunt convins, cunoscând mulţi dintre participanţi prezenţi astăzi aici, că victoria va fi a noastră în 2024", a spus preşedintele AUR.

La rândul său, senatorul AUR Claudiu Târziu a declarat că Europa se află "într-o fază de degenerare atât din punct de vedere fizic, cât mai ales moral", iar decăderea ei are mai multe cauze, cea mai importantă fiind, în opinia sa, "ideologia neomarxistă".

El a adăugat că neomarxismul are ca ţintă 'demolarea lumii vechi, a lumii normale, bazate pe valori perene'.

"În arsenalul neomarxismului se numără disoluţia identităţii naţionale, anularea suveranităţii naţionale, ideologia de gen, arderea în efigie a eroilor şi sfinţilor, invocarea unui egalitarism utopic pentru deschiderea de conflicte între diferite categorii sociale", a declarat preşedintele CNC al AUR.

Târziu a apreciat că prin manipularea limbajului şi prin dictarea unor interdicţii a căror încălcare este pedepsită aspru, neomarxismul întoarce normalitatea pe dos şi o condamnă ca fiind "reacţionară, rasistă, extremistă, discriminantă şi, la limită, inumană".

"Noi, conservatorii europeni, suntem anticorpii contra virusului numit neomarxism iar renaşterea mişcării conservatoare în Europa se datorează puternicului instinct de supravieţuire sau de conservare al popoarelor. (...) Prin colaborarea noastră, a conservatorilor europeni, putem învinge în toată Europa. Iată de ce este foarte important să ne cunoaştem, să dezbatem, să ne armonizăm viziunile, pentru că aşa cum se ştie conservatorismul are principii generale, dar şi specific naţional. Trebuie să ne fixăm obiective comune şi să le urmărim printr-un plan de acţiuni. Întâlnirea noastră de astăzi este un pas mai departe pe acest drum", a mai spus preşedintele CNC al AUR.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), prin Institutul de Studii Politice Conservatoare "Mihai Eminescu", organizează, sâmbătă şi duminică, la Palatul Parlamentului, conferinţa internaţională "Acea Europă în care credem", la care sunt invitaţi din mai multe ţări europene, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mati albit la c.... cu neomarxisti cu rezisti si etc, in schimb am vazut ce au facut si asti din 1990 pana in 2022 adica nimic a ba da au facut ceva au vandut tara nu mai avem nimic momentan la putere sun iei nu neomarxisti sau rezisti sau cum dracu le mai spun astia asa ca nu va mai c.... pe voi.
0
0
Chiar daca are dreptate asta e ultimul dobitoc care are dreptul sa vorbeasca despre asta!
1
0
La sa ne Dute ea pe Tanti Sosoaca la plimbare si duceti va .
2
2
Titlul nu este corect,fiindca mesajul nu este impotriva UE ci mai degraba impotriva unor masuri si unor lideri ce conduc Parlamentul UE!!Viata m-a facut sa fiu obiectiv...chiar daca nu sunt jurnalist si nici sub influenta politica!!
4
2
Ce neomarxisti, Napoleonisti și Hitleristi, asta reprezinta actuala UE! Nu Napoleon si Hitler au vrut sa faca imperii totalitare din Europa? Franța și Germania stapane(i)- ceea ce se vede și azi!
2
2
Bai martafoilor neomarxisti, unde vedeti voi ca Simion zice ceva impotriva UE si pentru Rusia? Uite asa intelegeti voi doar ce va convine sau ce vi s a spus sa intelegeti. Omul militeaza o viata libera asa cum ar trebui sa fie. Nu o viata controlata de niste entitati din afara Romaniei care isi urmaresc doar interesul lor in detrimentul interesului Romaniei. Retineti niste lucruri simple. Libertatea e data de banii cash si de masinile cu motoarele termice si cat mai putina tehnologie smart. Controlul omului se realizeaza prin confortul oferit in primul rand de tehnogia smart cu tot ceea ce vine aceasta la pachet. Telefoane mobile, carduri bancare, masini electrice. Acum vedeti ce promoveaza UE. Fix implementarea acestor tehnologii confortabile. Veti fi sclavi dar nu veti sti. Veti avea cardurile pline dar nu veti putea cheltui ca veti avea cota de carbon. Nu va veti putea deplasa oricand oriunde din acelasi motiv. Veti suferi iarna de frig si vara de caldura. Ca sa nu depasiti cota de carbon. Fara cash si motoare termice vom fi papusi pe ate. Mai ales noi cei din clasa inferioara a europenilor. Noi cei care avem deja stigmatul de corupti pe care neomarxistii au avut grija sa l evidentieze desi toate Europa vestica e mult mai corupta dar ascunde totul sub pres. Ganditi va ce facilitati au cei din UE. Pensii speciale, salarii imense, scutiri de taxe, scutiri de impozite auto, etc. Si noi nu le vedem pe astea. Noi ne lasam invrajbiti si ne batem intre noi pentru ca invatamantul a fost pus pe butuci si nu mai avem capacitatea de a rationa normal inca de mici. Simion nu ne arunca in bratele Rusiei. El vrea doar ceva simplu. Sa nu avem vietile controlate decat de noi insine dar intr o Europa egala pentru toti.
7
4
dute tu in m**********i de sluga pupincurista
5
2
Au aparut poponautii sa comenteze
4
2
Pai ce ati vrea sa spuna admiratorul lui Putin despre Europa,Simion este la fel ca si ala care s-a dus peste Ucraineeni sa ii omoare pe oameni aia pentru ca doreau si ei sa adere la Uniunea Europeana;stiti cum a motivat Putin atacul asupra Ukrainei,rusul a spus ca nazisti condusi de europeni satanisti conduc Ucraina.
3
6
da-te-n gura ma-tii cu Putinu tau. valea in Rusia daca iti pute Europa.
5
6
are dreptate. al patrulea r e i c h trebuie sa dispara urgent, a devenit o organizatie t e r o r i s t a de controlare, subjugare si jefuire a tarilor membre
4
8
Ba simion,spion rus,du.te la mama rusia ca e tare bine acolo,tara boschetarilor si tilharilor N.o uita pe sosoaca,severin,crlrlalte cirtite kgb din psd si guvern!
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108