REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

George Simion nu exclude candidatura la preşedinţia României

George Simion nu exclude candidatura la preşedinţia României

Replica API 29 decembrie 2021 | 00:04 1539

Copreşedintele AUR George Simion susţine că nu intenţionează să-şi depună mandatul pentru postul de la Cotroceni, dar nu exclude această variantă dacă i se cere.

Prezent la România TV, Victor Ponta a declarat că îl vede în turul al doilea al alegerilor: „PSD are 2-3 candidaţi, la PNL Ciucă, că doar nu vine Cîţu, şi sigur George Simion, care va ajunge în turul 2, pe modelul Vadim Tudor 2000. Problema e ce facem până în 2024”.

George Simion a anunţat că speră ca Iohannis să nu stea la Cotroceni până în 2024, dar a precizat că va propune oameni de valoare pentru postul de preşedinte. Totuşi, liderul AUR nu a exclus ca el să fie candidatul, dacă situaţia o impune şi colegii îi cer asta.

Sunt oameni mai potriviți ca mine că să fie preşedintele României. De asta am creat AUR, că să propunem oameni valoroși în funcţii publice. Pentru prezidențialele din 2024 …sau poate mai devreme dacă îl demitem pe Iohannis, o să venim cu propuneri de oameni valoroși ai României. Nu mă dau în laturi dacă nu o să aibă cine să ducă lupta. Mai e cale lungă și o să ducem discuții cu oameni mai potriviţi decât mine să ocupe funcţia asta”, a declarat George Simion în exclusivitate la România TV.

Reamintim că George Simion a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Pentru demararea procedurilor, AUR trebuie să strângă semnături de la cel puțin o treime din numărul total al parlamentarilor. Simion a anunțat că au semnat deja pentru suspendare și parlamentari de la PNL, probabil referindu-se la parlamentarii plecați împreună cu Ludovic Orban din grupul partidului.

Liderul AUR spune că își dorește ca referendumul pentru suspendare să fie organizat odată cu alegerile anticipate.

Despre incidentul cu irlandezul beat de la parlament, George Simion susţine că ar trebui ca „organele abilitate să-şi facă datoria, dar să nu ne ia chiar aşa de proşti”.

„Un cetăţean irlandez… Bine că nu era membru AUR. Cu siguranţă, o să vină un domn PNL de la Iaşi (Alexandru Muraru, deputat liberal, n.red) şi să o zică: Scoateţi-i pe AUR în afara legii, că ia uitaţi ce au făcut!”, a mai spus liderul AUR, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
George Simion a infiintat acum cativa ani Noii Golani pe facebook. El cauta doar atentie si pe altii cu aceleasi idealuri. Stiti cum sunt huliganii aia care se strang in galerii, au acelasi ideal, echipa sustinuta. Aia este o camera de ecou, anturajul ala.
11
0
George Simion nu este spion rus. Este doar e x t r e m i s t, pasionat de dacii liberi, piramide si extraterestrii si care cauta atentie. Exact ce cautau rusii care au infiintat AUR cu misiunea de a ne scoate din U E si nato cu un ro e x i t. Le-a mers in Marea Britanie. Razboi hibrid se numeste.
10
0
Ati observat ca George Simion si Sosoaca filmeaza totul cu telefoanele? Nu numai pentru a atrage sustinatori pe facebook, dar si pentru ca Dugin din Rusia care este creatorul AUR urmareste cu atentie si chiar il fiinanteaza pe Simion in conturile lui secrete din Moldova.
10
0
spionul rus simion e tot ce ne lipsea,plus tot ce.i lipseste lui: cultura,bun simt, 7 ani,scoala,etc!
4
4
Asta se uita, din cand in cand, in oglinda? Are fata de asa ceva? Daca s-ar rade in cap, ar fi Uncle Fester din Familia Addams, cu ochii aceia innegriti de jur imprejur.
6
2
daca candideaza si bianca dragusanu mai bine o votez pe aia decat pe individul asta care nu a muncit o secunda pina la virsta asta .
7
3
Geoana ,Ponta,Citu,Orban ,Dincu ,Aurescu etc,nu voi vota cu aur sau kovesi.
5
4
Mai bine o votez pe Laura Cosoi decat pe ghertzoiul asta !
11
2
Pentru psd a candidat Danicla. Aia era tot ce aveati mai bun? Liderul vostru suprem Dragnea a fost arestat. Acum nici macar nu mai e in partid. Pai ce facem, boss? Voi va numiti partid, ba? Nu vezi ca din toti nu faci unu? Marcel Ciolacu, Vasile Dancu, Gabi Firea, Paul Stanescu, Mircea Geoana. Ce-s astia, ba? Va permiteti voi sa-l criticati pe Iohannis?
20
5
Stii ce esti tu? Esti seful ala de galerie care sta tot meciul cu spatele la jucatori, dar cu fata spre tribune si dicteaza cand sa huiduim. N-avem nevoie de tine. Abia dupa ce se va ridica poporul rus impotriva lui Putler si omuletii lui verzi, abia atunci ne vom uni cu Moldova.
20
3
Ce realizari ai tu ca patriot? In 2009 ai aruncat cu bani in Iliescu la o lansare de carte si i-ai aprins lumanari la poarta. In 2015 te-au dat afara din Moldova si te-au declarat persoana indezirabila. Pai tu esti patriot ma sau huligan?
25
0
Tu esti patriot? Nici macar nu ai facut armata. In 2009 aprindeai lumanari la poarta lui Iliescu. In 2010 infiintai Noii Golani. In 2012 zbierai ca e timpul sa ne unim cu Moldova.
21
2
Crize d-astea extremiste, unioniste am avut toti pe la vreo 18 ani, in adolescenta. Ai luat-o grav pe aratura, puiule de daci liberi.
26
3
dupa domnia de kkt a lui johanus orice poate fi presedinte mai bun pentru tara!!!
7
20
Tu nu esti in stare sa duci o femeie la altar si te visezi presedintele tarii? Usurel, ba, Corneliu Zelea Codreanu! Stim ca il vrei presedinte pe Ninel Peia din partidul neamul ramanesc. Alt agarici exclus in 2016 din psd dupa ce a spus ca vaccinurile i-au imbolnavit pe copiii din Arges.
25
3
George cand ai fost mic, taica-tu te-a aruncat de 2 ori in sus si te-a prins numai odata ?!
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272