REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

George Simion s-a dus iar la Digi24, de unde un paznic l-a dat afară. Video

George Simion s-a dus iar la Digi24, de unde un paznic l-a dat afară. Video

Replica API 13 iunie 2022 | 19:19 2785

Digi24 a anunțat că George Simion, liderul AUR, face o nuntă la fel ca cea a lui Corneliu Zelea Codreanu, la care a invitat toți românii, pe 27 august în satul Oveselu din județul Vâlcea. Comparația cu Zelea Codreanu l-a deranjat pe Simion, care acuză Digi24 de propagandă și că încearcă discreditarea lui prin alăturarea cu fostul lider legionar.

Simion s-a dus, din nou, în fața sediului televiziuni. În timp ce își susținea discursul, George Simion a fost preluat de un angajat al Digi24, care i-a cerut să părăsească proprietatea privată a stației, citează stiripesurse.ro.

”Aici, la Digi 24, e ordin pe unitate. Sâmbătă am anunțat că mă căsătoresc și că invit toți românii și azi au public un articol că Simion=Corneliu Zelea Codreanu. Cosmin Prelipceanu, Zoltan Teszari, Adriana Duțulescu au spus că Simion=Corneliu Zelea Codreanu. Ăsta e ordinul pe unitate. Nu doar la ei. O fată care a făcut videochat a zis tot Zelea Codreanu, o useristă a zis la fel. Exemplu de echidistanță jurnalistică: UM Digi24. Săptămâna asta, datorită nunții mele, cuvântul cheie e Zelea Codreanu.

Cum au făcut și în anii 90, când Cristian Tudor Popescu zicea că ”au venit bandele de legionari și trebuie să vină minerii”. Acum trebuie să ne dea în cap, să ne eticheteze, să ne asocieze cu mișcări de 100 de ani. Ce treabă avem noi cu astea?! A mai spus un acoperit din ăsta că ar trebui interziși toți cei care poartă cămașă populară și nu sunt țărani, pentru că sunt simpatizanți legionari? Chiar credeți că lumea mai crede în minciunile voastre?

Săptămâna trecută și ordinul pe unitate și cuvântul-cheie a fost ”acte de preacurvie” și ”orgii sexuale”. Nu vă mai crede nimeni, bă, băieți. Să vă fie rușine, Digi24, și toate trompetele voastre!”, a spus George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simion is bat shit crazy
1
0
De fapt tot digi e Gigi 24 , adika tzatanul cu o i , care a venit la Bucuresti cu branza, la care de o viata bucuresteanul ai zice ; Bei tzereane !!! , pe Jiji l-au luat si-l puhpha-n kur !, toti !
1
0
Un analfabet.un jeg de t***n
0
0
ma regul.ez regulat in dos - toti domnii interesati sa vina la mine!
1
0
Romania sa lamurit ,intervie pe la ambasada rusiei.
0
0
Jighodea asta ar trebui kastrata , sa nu avem surprize mai tarziu !
0
0
Romanii nu sunt p****i si nu pun botul la "sosocismele" lui Simion. Si dovada clara a fost ca psd-ul lui Dragnea n-a reusit sa faca nimic si nici cu toate primariile "cumparate" cu pungute rosii pe la sate, cu toata "pulimea" tot nu a reusit sa prosteasca Romania, ba chiar au ingropat imaginea psd-ului cu arestarea. Fix asta face Simion. Graba strica treaba. Solutia era sa crestem incet si sigur in ochii si inima romanilor. Asa ca AUR se duce in jos si sigur... pestele de la cap se impute... Imi pare rau, dar asta este adevarul.
5
0
Le-am si "ciripit" ca au nevoie de un RESET in partid, dar nu au vrut sa inteleaga. Asa ca mi-am vazut de treaba, ca sa nu fiu exclus si eu. Oricum, George Simion face rau partidului, iar noi aveam potential. Simion arunca in conducerea actuala cu noroi, ca sa o discrediteze si sa vina el la putere, dar pentru asta se foloseste de tot felul de minciuni si aberatii, de propaganda ruseasca si de "sosocisme", iar asta a facut ca si credibilitatea partidului sa scada. Sigur, aduna cativa crestini si cativa patrioti care pun botul, dar nu e diferenta intre psd-ul lui Dragnea si AUR-ul lui Simion.
5
0
Practic, George Simion a ingropat partidul, iar cei ca il parasesc exact asta spun. A schimbat in rau directia partidul, este evident. Multi nu au curajul sa o spuna si merg cu turma, dar si ei vad prea bine in ce s-a transformat Simion. Faptul ca are "papagal" si prinde la "prostime", este un fel de mascota a partidul, este trompeta partidului, ala care urla si restu' aplauda. E un idiot util, pentru ca le mai creste din procente. Dar Claudiu Tarziu ar fi trebuit sa puna piciorul in prag si sa-l demita pe Simion si sa vina incet la putere.
0
0
Oameni buni, stiti care este problema cu astia din A U R? Stiti vorba aia, graba strica treaba? Ei bine, asta fac astia din A U R, vor sa ajunga la putere cu orice pret, cat mai repede. Deja au anuntat ca se aliaza cu toti infractorii si cu fosilele de care noi incercam de vreo 30 ani sa scapa, Orban, Dancila, Dragnea, Sosoaca SOS etc. Astia si-au facut partide noi, dar sunt aceasi rusofili infecti. Aceeasi Marie, cu alta palarie sau o "ciorba reincalzita". Asta este adevaratul motiv pentru care cei care parasesc AUR spun adevarul, ca Simion a devenit un ingamfat si viitor dictator.
0
0
simion,du.te la un wc public si filmeaza.cearta.te cu boschetarii.nimeni nu va sti ca nu sint imagini din sparlament,este identic.
0
0
Stii ce ma amuza cel mai tare? Faptul ca umbli cu fularul ala la gat in culorile Rashism-ului din Rusia fascista, sau "rashista" a lui Satan Putler. Oameni buni, cautati pe google si wikipedia "Rashism", e clar noul nazism din Rusia. Iar George Simion poarta uneori fular cu "pamblica sfantului gheorghe" simbol al noului nazism, adica al RASHISM-ului. Iar Z-ul este noua svastika ruseasca. "A combination of the Saint George's ribbon and the letter Z, both associated with Rashism, that has been compared to the fascist swastika and called zwastika. Interesant, nu? STOP RUSIA, STOP AUR! Sa fie pace
6
0
Ca l-au dat afara e absolut corect. Ajunge cu circul in Parlament, ceva concret n-am vazut niciodata de la AUR... Doar cretinii mai cred in Simion si gasca lui de dezaxati...
5
0
Fara suparare, dar arati ca pielea pulii in ie barbateasca si blugi, idiotule! La cat de narcisist esti, nu inteleg de ce nu ti-ai luat blugii mulati ai "viitoarei tale sotie", sotie evident luata pentru "imaginea partidului". Daca nu seamana mandra ta cu Elena Ilinoiu si nu ia svastika pe frunte in ziua nuntii, tot degeaba. Noi nu stim cum sa facem ca sa nu ne mai asocieze oamenii cu "pakistanezii" de e***e rroma, iar tu iti faci partid copiat Alianta pentru Unitatea Rromilor. AURr... Penibil, fratioare! Esti o pata "neagra" pe tricolor si nu avem nevoie.
5
0
Nu stiu cum sa va spun, sunt constient de cat de nociv este individul asta pentru Romania, dar si idiotii utili din jurul sau, dar totodata am o senzatie puternica de mila pe care o simt fata de el, cand vad cat este de p***t si ignorant.
5
0
0:43 "Ma casatoresc, stiti?" Doamne cat de p*****l poate fi omul asta. Pe zi ce trece este tot mai p****. Daca ar durea prostia, George Simion ar fi coleg de cavou cu Zelea Codreanu.
10
0
a votat cu handicapatu asta
0
0
bagati.l pe spionul rus cu capul in tomberon,sa dea din picioare ca un carcalac
1
0
Un deraiat din aceeasi ceata de imbecili precum vita aia de Sosoaca. Scopul lor este de a face galagie, destabilizare, circ, etc. P******.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367