REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

George Simion s-a dus la Taverna Racilor și a început războiul cu șeful ANPC

George Simion s-a dus la Taverna Racilor și a început războiul cu șeful ANPC

Mariana MURAT 22 septembrie 2023 | 12:42 1782

ANPC a lansat o serie de controale la punctele de lucru ale lanțului de restaurante ”Taverna Racilor”, iar în urma controalelor efectuate, au fost închise toate locațiile deținute de Paul Niculau.

George Simion s-a dus la Taverna Racilor si a inceput razboiul cu seful ANPC

George Siomion, președintele AUR, a mers în această dimineața la celebra locație ”Taverna Racilor - Herăstrău” și a declanșat un război împotriva lui Horia Constantinescu, șeful ANPC.


Președintele Alianței pentru Unirea Românilor i-a reproșat șefului de la ANPC faptul că ANPC-ul se ”concentrează” pe afacerile deținute de antreprenori români și nu taxează la fel și afacerile cu capital extern.

Am văzut că au început să închidă mai multe afaceri de genul și aș vrea să mă asigur că cineva îi apără pe antreprenorii români. 

Nu i-am văzut că închid hypermarketuri sau fabricile de lemn ”Schweighofer” sau ”Kronospan”.

La ora 13:00 suntem așteptați de domnul Horia Constantinescu, care ieri nu era la ANPC, cu o delegație de parlamentari, așa ne-a fost comunicat”, a spus George Simion, conform știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiari pensiile speciale si dati de munca tinerilor nu celor care cumuleaza pensia cu salariu. Si sunt de acor sa-l intrebati de sanatate si pe Constantinescu. Domnule Simion vedeti ce face AUR la Tuzla si Eforie!
2
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
4
2
Jegu de constantinescu controleaza numai pe cine trebuie ,de clientela de partid nu se atinge
5
5
Hoți cu hoți, papagali cu papagali, și fraierii cu votul
8
1
Homarul Simion s-a dus la alt Homar Dinamovist caruia ii plac si femeile.Cat de fake este Simion?Un fel de Iliescu fara Nina,sau Brucner Silviu fara Soros
11
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436