REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

George Simion și-a ironizat colegii: ”Fiecare cu ce steag are în suflet”

George Simion și-a ironizat colegii: ”Fiecare cu ce steag are în suflet”

Replica API 5 aprilie 2022 | 14:41 1231

George Simion, înainte de începerea discursurilor la întâlnirea de luni seara, 4 aprilie, în Parlamentul României, și-a exprimat părerea cu privire la afișarea steagului Ucrainei în România. Parlamentarul a specificat că ”E opțiunea fiecăruia ce steag promovează.”

Luni seara, 4 aprilie a.c., a avut loc o întâlnire a Parlamentului României, în care Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky a ținut un discurs în fața parlamentarilor.

Înainte de începerea discursurilor, George Simion a ținut să evidențieze faptul că, printre senatori și deputați au existat persoane ce au afișat steagul fie al Ucrainei, fie al României, pe tot parcursul ședinței.

Parlamentarul a transmis live pentru urmăritorii săi imagini cu parlamentarii ce s-au afișat cu simbolurile celor două țări. Acesta i-a prezentat pe parlamentarii Lilian Scripnic, Viorel Focșa, Darius Pop, Geanina Șerban, Dan Tănasă, Dumitrinea Mitrea, George Badiu, Titus Păunescu, Adriana Axinia, Sorin Mateescu, Doru Acatrinei, Ciprian Titi Stoica, ce au afișat pe birouri steagul României.

Liderul de partid al AUR, a declarat că ”Noi avem steaguri ale României, e opțiunea fiecăruia ce steag promovează. Spre exemplu, domnul Barna are steagul Ucrainei.”

Într-un mod ironic, George Simion a mai precizat că ”fiecare cu ce steag are în suflet”.

A existat un schimb de replici, într-un mod subtil, între George Simion și unul dintre parlamentarii prezenți la întâlnirea din Parlamentul României de luni seară.

Ce este, Simion? Nu ai mai văzut artiști?”, l-a întrebat parlamentarul pe George Simion. Acesta nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replică parlamentarului.

Nu am mai văzut actori”, a răspuns George Simion.

Liderul AUR și-a exprimat opinia cu privire la afișarea steagului Ucrainei în România:

Să înțeleagă toată lumea că, inclusiv în Italia, mi-au spus unii că noi trebuie să ieșim din NATO, din Uniunea Europeană că sunt instituții conduse de masoni. Poziția noastră, a AUR este că noi trebuie să fim în NATO și în Uniunea Europeană, dar în picioare și nu în genunchi. Nu cu steagul altor state care n-au știut să respecte România, ci cu steagul nostru.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu suntem patrioti ?
0
0
ba simion si aur,cind n.ai fost vaccinat cu 12 ani de scoala si 7 ani de acasa,ies cirtite rusnace ca tine si ceilalti hauristi!
0
0
De de este lasata aceasta DEJECTIE SOVIETICA numita simion, sa faca PROPAGANDA SATANELOR CRIMINALE SOVIETICE PUTINISTE ? ? ?
0
0
moarte rusiei
1
0
Simion si tragi apa.
0
0
Asta cu sosoaca sunt circarii din parlament platiti de noi, din pacate.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272