REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

George Teșeleanu a INAUGURAT o SALĂ de JUDO, în Mamaia. VIDEO!

George Teșeleanu a INAUGURAT o SALĂ de JUDO, în Mamaia. VIDEO!

Replica API 9 mai 2021 | 23:26 4710

Eveniment sportiv de marcă, în Mamaia! George Teșeleanu, președintele CS Pantheon Constanța, a inaugurat o nouă sală de judo. Evenimentul a adunat, în complexul Perla din Mamaia, nume mari din judo, printre care și Alina Dumitru, campioană olimpică la Beijing. Sala deschisă duminică, 9 mai, va avea sectii de Judo, Karate Kyokushin, Qwan Ki Do.

Teșeleanu: Udolar investit în sport înseamnă economie de 3 dolari în sănătate

”Este o sală de Dojo, în care se practică toate tipurile de arte marțiale. Este a doua sală pe care am deschis-o, prima, de dojo open space, este la Venus. Fiecare tip de arte marțiale are un antrenor, se crează grupe de copii, de adulți. In dojo, educația se face prin arte martiale. Organizația Mondială a Sănătății a spus ca un dolar investit în sport înseamnă economie de 3 dolari în sănătate. Trebuie să ne pregătim pentru ieșirea din pandemie, pentru a crea o societate sănătoasă”, a declarat, pentru Replica, George Teșeleanu.

Au mai participat la eveniment cluburi din mai multe arte marțiale: judo, aikido, karate, qwan ki do, kyokushin, etc. Mai este prezent și Sensei Florentin Marinescu - președintele Federației de Arte Marțiale, ar și președintele Federației de Aikido, Nicolae Mitu.

Radu Luca, sensei Judo

Cine e George Teşeleanu

George Teşeleanu are o carieră de peste trei decenii în mediul privat, fiind manager în industrie şi consultant în afaceri şi management atât în România, cât şi în Italia.

Teşeleanu are de asemenea o semnificativă activitate universitară şi de cercetare, predând cursuri şi susţinând comunicări ştiinţifice la universităţi din România, din Italia şi fiind autor sau coautor al unor cărţi, manuale şi monografii. Teșeleanu a candidat pemtru șefia Federației de Judo, însă a pierdut în favoarea lui Cozmin Gușa.

.

Video 1:

Video 2:

Mirela PASCAL, D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine plm e asta? De ce merita atentie?
1
4
analfabeta. "Udolar"
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614