REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

George Vișan, reconfirmat președintele Consiliului de Administrație al Argus SA

George Vișan, reconfirmat președintele Consiliului de Administrație al Argus SA

Andreea CONDURACHE 22 aprilie 2024 | 00:00 2634

Mai mulți administratori ai companiei Argus SA au fost reconfirmați în funcție, în cadrul ședinței Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din data de 17 aprilie 2024. Astfel, George Vișan, Delia Maria Ștefan și Bogdan Stan vor rămâne încă 2 ani în Consiliul de Administrație al companiei, începând cu 21 aprilie a.c..

George Visan, reconfirmat presedintele Consiliului de Administratie al Argus SAGeorge Vișan

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor companiei Argus SA, întrunită în ședință de 17 aprilie a.c., a decis, printre altele, prelungirea mandatelor membrilor Consiliului de Administrație pentru un mandat de 2 ani, începând cu 21 aprilie a.c.. Este vorba despre George Vișan, fost consilier local și deputat PSD, Bogdan Stan și Delia Maria Ștefan.

George Visan, reconfirmat presedintele Consiliului de Administratie al Argus SAraportul privind numirea în funcție

În cadrul ședinței din 18 aprilie a.c. a Consiliului de Administrație, George Vișan a fost reconfirmat în poziția de președinte, poziție pe care o ocupă încă din 20 aprilie 2022.

George Visan, reconfirmat presedintele Consiliului de Administratie al Argus SAsituația financiară a companiei Argus SA

Argus SA este deținut în proporție de 86,4% de SIF Oltenia și a înregistrat în 2022 un profit record ce depășește suma de 30 de milioane de lei, o cifră de afaceri în valoare de 360.593.131 de lei, dar și datorii în valoare de peste 168 de milioane de lei.

George Visan, reconfirmat presedintele Consiliului de Administratie al Argus SAGeorge Vișan

George Vișan a fost consilier local PSD și apoi deputat PSD, fiind considerat unul dintre apropiații fostului primar și lider social-democrat Radu Mazăre. În prezent, Vișan ocupă și funcția de Director Comercial în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumitrache si nea Dede sunt doua lepre de personaje, religve de pe vremea comunismului. In partidul de la CT sunt 99% saraci care sunt cu mana intins in speranta ca le da nea Ion ceva sa ciuguleasca o numire pe undeva. Vai de capul lor cu PSD ul lor ….. FOAAAAMEEEAAAAA
3
1
O nulitate de om
5
0
mai cumpara pe blat soia si floarea soarelui din ucraina?
9
0
Un papagal tradator si fals cunoscut peste tot drept sifon. La tradat pe fagadau in 2016 si pe moga in 2012. Este ingropat in datori. Amanta Laura cheltuie prea mult prin Bucuresti si fraieru trebuie sa dea banu.
16
0
El si Rasauteanu au format un cuplu. Este de notorietate. Dar de 4 ani au alti parteneri.
13
0
Ai dreptate.Sa vada o verifice si pe Samoila Cristina de la Casa de Pensii , cum joaca la 2 capete;este vicepresedinte la femei la PSD si fisu este la Pnl , face orice numai sa isi tina scaunul. Si acum a terminat-o cu m***********e aduse in institutie pe diferite functii , acum angajeaza de la PNL , sa fie sigura ca o mai tin inca un an, daca vor castiga alegerile PNL-stii.DNA-ul ce faceti, pe asta nu o verifica nimeni?
15
0
Un pirtar alunecos, cum dracu a iesit iar sef acolo , hotie totala ,Huooo
18
0
La PSD Constanta este o adunatura de jigodii , care se faulteaza unii pe altii ca sa-si faca rezolve interesele personale, nu ale partidului. Dumitrache si Dede Perodin colaboreaza impecabil cu Chitzac si pnl , il ard din toate pozitiile pe Horia Constantinescu ca sa fie siguri ca nici pe locul 2 nu iesim la locale, cu g***a impins in fata ca maimuta lui Mitroi stie toata lumea care e blatul. Se prefac ca-l concureaza pe cocainarul de la Valu ca să le dea apoi conducerea Spitalului Judetean si sa-l ajute, din nou, pe Dumitrache cu farmaciile lui .vedeti dragi psd-isti care alergati ca nebunii pe strazi in campanie, asa se fac banii si voi ii ajutati sa-i inmulteasca cu speranta ca poate va vor scapa si voua un os. O sa va dea bot dupa alegeri, cum a fost mereu, nu va amagitzi
23
1
Un analfabet. Instituțiile statului dorm, e caz tipic de Las Fuerbinti, niște păpușari cu interese în Est au făcut dintr-un neica nimeni om important în statul roman. Suntem cu ochii pe voi.
21
1
VISAN, SPAGAR NR .1 MOOYE HOTZILOR
26
0
Oameni de înaltă factură morală..
6
19
El si Rasauteanu au format un cuplu. Este de notorietate. Dar de 4 ani au alti parteneri.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272