REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Georgeta Bumbac, noul președinte al Consiliului de Administrație al ACN

Georgeta Bumbac, noul președinte al Consiliului de Administrație al ACN

Replica API 20 martie 2021 | 23:57 5904

Constănțeanca Georgeta Bumbac, fostul secretarul general al Ministerului Sănătății, demisă la începutul anului 2020, este noul președinte al Consiliului de Administrației al Canalelor Navigabile.

Reamintim că Georgeta Bumbac a fost numită în funcția de secretar general al Ministerului Sănătății de fostul premier PSD Viorica Dăncilă, în septembrie 2019, funcția fiind ocupată cu… caracter temporar.

Ulterior, în ianuarie 2020, ministrul Sănătății, Victor Costache, a semnat Ordinul de ministru care prevedea că Georgeta Bumbac va coordona nu mai puțin de 8 direcții și structuri din Ministerul Sănătății: Direcția Generală Economică; Direcția Generală Juridică și Resurse Umane; Unitatea de Politici Publice; Serviciul avizare interministerială și pregătire ședințe de guvern; Direcția Relații cu presa, afaceri europene și relații internaționale; Unitatea de management al proiectului Băncii Mondiale; Unitatea de implementare și coordonare programe; Divizia achiziții, patrimoniu și IT.

După instalarea în funcție a actualului ministru, Nelu Tătaru, Bumbac a fost schimbată din funcție.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine il tine si de ce acolo director pe Daniel Georgescu?! E cel mai prost.
2
0
Cine voteaza cu usr si pnl e cel mai prost roman ever. Mai bine cu aur sau psd. Nu cu toate jigodiile.
0
1
Da ma am votat P.N.L.si maine daca ar fi alegeri tot P.N.L sau U.S.R.am sa votez. Au si alte alte partide ciurucurile lor dar nu se compara cu voi ma PSDeilor,voi sunteti mai penali decat toate partidele laolalta,am spus demult ca sunt apolitic si sunt pentru ca eu nu am interes sa iasa un partid sau altul mai fomistilor singurul meu interes este ca si romanul de rand sa traiasca putin mai bine pt.ca ati separat tara in doua Romanii ma ecscrocilor,voi cu legile pe care le-ati dat cele mai multe cu dedicatie fara sa va pese de cei care au crezut in voi si v-au votat.
1
0
Profesionista?! Inspector incisiv !!! Ce glume sinistre! Cel mai spagar inspector din Constanta, for ever!
0
0
Toata lumea spera ca acu o sa il scuipe pe malai mare Daniel Gergescu omul PSD-ului si al lui Nicusor Constantinescu. Cine si de ce il mai tine acolo? Cat e spaga?!
4
0
Multilateral dezvoltate sunt futomodelele astea ,mai se fie ce le mai stie ele pe toate .....
8
0
Are curu' tare si gogoasha stramta.
6
0
ii place sa i se dea limbi ! ha
4
0
Asta-i Romania!
4
0
Am inteles, este o fata de treaba, jos palaria. Dar ce pula mea stie asta despre canale si cai navigabile?! Futu-va-n gura de zdrente puse pe capatuiala, cu PNL si USR Plus? Nu aveti rusine, javrelor. Aici este problema noastra ca si natiune. Daca aveam program spatial probabil acolo o puneau sef. Daca este fata buna de ce accepta mizeriile astea? Concluzia mea personala: este o zdreanta oportunista care macar arata bine chiar daca pe dinauntru este gaunoasa ca toti ceilalti asa zisi politicieni care de fapt sunt niste simpli smenari.
11
1
Sunt convins ca niciunul din cei care comenteaza vulgar aici nu cunoaste aceasta persoana, dar asa e in Romania, toti prostii isi dau cu parerea fara sa aiba habar de realitate. Iti spui parerea cand stii ceva cu adevarat, altfel esti un frustrat ca sa nu spun mai rau.
2
13
Daca nu e la sanatate e la canale. Asa ceva..isi bar joc de noi
17
0
Bravo Georgiana! Suntem mandri de tine! Restul de mai jos, nesemnificativi.
3
18
O panarama traseista vopsita in toate culorile policitice care are drept obiectiv principal CIORDEALA,ca doar urmeaza niste megaproiecte la ACN si ar fii pacat ca ea sa rateze prajitura!
17
0
o vagaboanta ajunsa pe functii inalte. Ce o recomanda? in afara de ce are intre craci, altceva nu o recomanda, ........... si cei care o fut in gura o mai tot recomanda.
24
2
maimuta asta penala care deabia leaga doua vorbe,mare sefa.stii fa sa faci ceva,in afara de oral?frate,panaramele pe linga banii din prestatie mai au nevoie si de oun salariu baban,platit de stat,bugetare de lux.E binein R,sa furi toata ziua.Uitati-va la udrea si bica,nici acum n-au decontat plimbarile si gentoiel de la Paris..
20
0
ACN o administratia distrusa de PSD condusa de doua panarame pesediste : ospatarul Georgescu sustinut de Shhaideh si mumu Bumnac sustinuta de Veorica D Dl ministru ai transporturilor Drula desteptarea
27
3
escule ai votat pnl-ul si acum iti iei la muie de la ei la fel ca toti votantii de dreapta...nu m ai latra ca esti prost.
19
6
Georgiana este o profesionista respectata in domeniul economic. A fost unul din cei mai incisivi inspectori ANAF din Constanta iar la Ministerul Sanatatii ajunsese sa fie respectata si consiliata de toti cei din minister indiferent de coloratura politica. Nemaivorbind ca este super ok ca om si mereu a ajutat pe toti cei care i-au solicitat un sprijin in probleme medicale. Inainte de a critica sau injura o persoana ar fi bine sa va documentati.
5
30
Desfiintati ma PNListilor Consiile de Administratie si Adunarea Generala a Actionarilor,care sunt niste robinete prin care se scurg bani de la unitatile de stat in buzunarele unor parasute,cocalari,bombardieri,pitipoance si alte specimene dastea,sau lucrul asta nu este posibil dupa ce P.S.Dei sau folosit de C.A si A.G.A.acum cand a venit randul vostru sa stricati masinaria asta de furt legal al banilor de la stat.
29
0
Ba frate ati inebunit la cap, unde dracu ati gasit-o pe habarnista asta? Dupa ce psd l-a infipt pe alt habarnist Georgescu am zis ca coalitia pune un om care are legatura cu functia asta.
29
1
Sunt tare curios , despre ce expertiza are Doamna in cauza! As vrea sa ii vad CV-ul si care ii sunt rubedeniile!
30
0
cat e tarifu ,si unde o putem gasi
27
0
Traiasca nasicu sa mai dea !
35
0
Apoi , daca o pui pe pipitzina de la Sanatate la Canale Navigabile ... inseamna PNL-ule ca aveti cadre pregatite bine ! Pregatite bine sa faca mu-mu ! Vai de Guvernul vostru de amatori ! Numiti in functii cheie toate parashutele ! Viceprefect o taranca de 27 de ani din satul Poiana si acum pe mazgalita asta ! Halal functionari publici ! E asta in slujba cetatenilor ca vaca la pascut !
40
1
de la sanatate la canale navigabile, stie doamna multe. e policalificata!!! vai de noi!!! chiar suntem o societate bolnava!!!
49
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272